
همزمان با ایام ولادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع)،طرح تذکر لسانی درسمنان و شهرهای شاهرود،دامغان،مهدیشهر و میامی با حضور حجت الاسلام رنجبر مسئول نظارت استانهای ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکرکشور،سعدالدین فرماندار سمنان و تعدادی از مدیران کل دستگاههای اجرایی و آمران به معروف و ناهیان از منکر، آغاز شد.
رنجبر در آیین آغازین این طرح در تالار اندیشه سمنان با اشاره به ضرورتهای امربه معروف و نهی از منکر و تبیین آن در جامعه، گفت:امر به معروف و نهی از منکر وظیفه دینی،ملی و شخصیتی همه مردم و مسئولین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و همه مکلفند در این امر مشارکت کنند.
وی بیان داشت:این فریضه تکلیف همگانی برای رسیدن به کمال است و مردم باید با محبت،الفت و اخلاق نیک در جامعه مراوده و با نیکی باهم زندگی و بر همدیگر نظارت کرده و چنانچه شخصی در جامعه مشکلی داشت او را شناسایی و به کمک و یاریش بشتابند.
مسئول نظارت استانهای ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکرکشور، افزود:چه بسا یک تذکر و موعظه بجا و درست اثر شگرفی را بر جا بگذارد و انسانی را به راه راست هدایت و احیا کند.
حجت الاسلام رنجبر ،مسئولیت آمران به معروف و ناهیان از منکر را کاری سخت عنوان کرد و اظهار داشت:سیره و روش شما سیره و روش پیغمبر است لذا باید راه صحیح را دلسوزانه و مشفقانه نشان دهید.
صابریان جانشین دبیر ستاد احیا استان ،هدف از برگزاری طرح تذکر لسانی را اجرایی کردن فرامین رهبر معظم انقلاب در خصوص تذکر لسانی بعنوان وظیفه همگانی دانست و گفت:این طرح در ۱۱۰ استان و دو استان منتخب از جمله استان سمنان اجرا خواهد شد و آمران در ده گروه ۶ نفره در شهرهای مختلف استان نسبت به تذکر لسانی اقدام خواهند کرد.
وی افزود: این طرح با رمز "یا امام حسن مجتبی (ع)" آغاز و در طول سال ادامه خواهد داشت.