محسن وليئي با بيان اينكه در اين بازارچهها توليدات خانوادههاي تحت حمايت كميته امداد به منظور فروش با قيمت بسيار نازل به نمايش گذاشته ميشود، تصريح كرد: در ماه مبارك رمضان كميته امداد طرحها و برنامههاي ويژهاي را به منظور جلب مشاركت مردم در زمينه حمايت از نيازمندان و محرومان به اجرا در ميآورد.
مديركل كميته امداد امام خميني(ره) استان مركزي گفت: اجراي طرح اكرام ايتام، سركشي از خانوادههاي تحت حمايت، اجراي طرح كمك به آزادسازي زندانيان جرائم غير عمد، توزيع بستههاي غذايي و. . . از جمله طرحهاي كميته امداد در ماه مبارك رمضان است.
وليئي با اشاره به توزيع ۲۵ هزار بسته غذايي به منظور اطعام نيازمندان در ماه مبارك رمضان در قالب برنج، خرما، شكر يا وجه نقد در بين محرومان گفت: هماكنون ۳ هزار و۱۰۰ يتيم در استان تحت حمايت ۹ هزار و ۵۰۰ حامي هستند