کد خبر: 1293474
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۴:۴۰
کاربران شبکه‌های اجتماعی در موافقت و مخالفت با تغییر ساعت رسمی کشور نوشتند
مشکلات وخیم و درهم‌پیچیده کشور، ناگهان و به‌یکباره حل نمی‌شود، بلکه اندک‌اندک و یک‌درصد، یک‌درصد باید از مشکل کاست، همانطور که ذره‌ذره هم ایجاد و بحرانی شده است. کاهش چنددرصدی مصرف برق با تغییر ساعت از همین رو اهمیت دارد. 

جوان آنلاین: با مطرح شدن لایحه دو فوریتی دولت برای بازنگری در قانون تغییر ساعت و رأی نیاوردن فوریت آن در صحن مجلس شورای اسلامی، کاربران شبکه‌های اجتماعی در موافقت و مخالفت با تغییر ساعت کشور نوشتند. موافقان تغییر ساعت معتقدند، این تغییر می‌تواند به کاهش مصرف انرژی کمک کند. در نقطه مقابل مخالفان این کاهش مصرف را مبهم دانستند و آن را نیازمند کار کارشناسی خواندند و از دولت خواستند، گزارش‌های پشتیبان این تصمیم را منتشر کند. مخالفان همچنین پیشنهاد دادند به جای تغییر ساعت رسمی، ساعات کاری ادارات و دستگا‌ه‌های دولتی تغییر یابد. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران را مرور کرده‌ایم. 

مخالفان
 سینا کلهر:
تنها آمار ارائه شده درباره تأثیر تغییر ساعت بر کاهش مصرف انرژی، مصاحبه مدیرعامل توانیر است و مطالعات معتبر داخلی یا بین‌المللی بر تأثیر قابل‌توجه این موضوع دلالت ندارد، با توجه به لایحه دو فوریتی دولت برای تغییر ساعت، کاش گزارش‌علمی پشتیبان هم منتشر شود. 
 مالک کهزادی:
به جای تغییر ساعت رسمی کشور، ساعات کار ادارات دولتی را تغییر دهید به هر میزان که لازم است نیازی به لایحه هم نیست. یک کم فکر کنید بد نیست. 
 ارسلان امین:
اروپا بعد ۲۰ سال فهمید جلو عقب کردن ساعت هیچ تأثیری نداره و مردم خودشون رو وفق میدن و فقط ساعت زیستی بدن آسیب میبینه و هزینه‌ها و آسیب‌های پزشکی درمانیش بیشتره و ولش کرد. اونوقت شما‌ها هنوز ول کن قضیه نیستین. 
 شهاب آذرنیا:
من نمی‌دونم این چه مسخره‌بازیه که باز میخوان ساعت رو تغییر بدن! مردم عادی که خودشون می‌دونن، زمستون ساعت ۹ در مغازه‌شون رو باز می‌کردن، تابستون ساعت ۸ باز کنن. دولت هم به کارمنداش بگه به جای ساعت۸، ساعت ۷ بیاید سر کار. عقب جلو کردن ساعت دیگه چه مسخره‌بازیه!
 هانی رستگاران:
‏با صراحت عرض می‌کنم، تغییر مجدد ساعت در‌کشور یک خطای راهبردی است که چند سال آینده به ضرر ملت تمام خواهد شد. دست کم از قوانین درستی که در دورانی وضع شده‌اند، حمایت کنیم. 
موافقان
 کیوان ساعدی:‌
می‌دانستید پس از مصوبه عدم تغییر ساعت‌رسمی کشور در مجلس، مصرف برق در تابستان۱۴۰۲ نسبت به تابستان۱۴۰۱، ۴هزار مگاوات افزایش یافت؟ می‌دانستید ارزش برق صرفه‌جویی شده در اثر تغییر ساعت رسمی بیش از یک میلیارد‌و‌۴۰۰ میلیون دلار است؟ چرا هزینه این عدم تغییر را باید مردم با قطعی برق بدهند؟
 مهدی عرب‌صادق:
آقای رئیس‌جمهور، عدم‌تغییر ساعت رسمی کشور، فقط در بخش انرژی برق بیش از ۲۱هزارمیلیارد‌تومان به کشور زیان تحمیل می‌کند! بیش از ۴/۲میلیارد کیلووات ساعت سالانه مصرف انرژی را افزایش می‌دهد و بیش از هزارو۳۰۰ مگاوات ناترازی اوج بار را تشدید می‌کند! حال خود دانید!
 رضا:
قبلاً که ساعت رو تغییر میدادن خیلی بهتر بود واقعاً یه ساعت بیشتر از روشنایی روز استفاده میکردی. دیگه ساعت ۷:۳۰ هوا تاریک نمیشد. فاز اینایی که مخالفشن رو هم درک نمی‌کنم. مثلاً یه روز درگیر ساعت قدیم و جدید باشی برات کسر شأنه؟ وقتت تلف میشه؟ عمرت به باد میره؟ پروازات کنسل میشن؟ وا بده ایرانی. 
 سیامک رحمانی:
خبر «فوریت لایحه تغییر ساعت رسمی کشور در مجلس رأی نیاورد.» لزوم تغییر ساعت برای صرفه‌جویی انرژی تقریباً برای همه کارشناسان روشن است. شاهد آنکه حالا هم در اغلب استان‌و شهر‌ها به طرز مضحکی ساعت‌کار در فصل گرم را تغییر می‌دهیم!
 محمدرضا جوادی‌یگانه:
مشکلات وخیم و درهم‌پیچیده کشور، ناگهان و به‌یکباره حل نمی‌شود، بلکه اندک‌اندک و یک‌درصد، یک‌درصد باید از مشکل کاست، همانطور که ذره‌ذره هم ایجاد و بحرانی شده است. کاهش چنددرصدی مصرف برق با تغییر ساعت از همین رو اهمیت دارد. 
 محمد فاضلی:
فوریت لایحه مربوط به تغییر‌ساعت‌رسمی کشور در مجلس رأی نیاورد. دولت اگر واقعاً معتقد است، تغییر ساعت مفید و حداقل در موضوع برق اثرگذار است، یک گزارش دقیق بدهد و برای عموم روشن کند که چرا اقدام مجلس خلاف منافع ملی است. اقلاً موضوع برای مردم روشن شود. خیلی کار سختی است؟

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار