جوان آنلاین: همزمان با حملات ارتش صهیونیستی در لبنان، جنایات این رژیم در غزه هم تشدید شده است و در آخرین مورد این جنایات در حمله اشغالگران به مناطق مختلف در شرق و جنوب این باریکه، تعدادی از غیرنظامیان شهید و زخمی شدند. مقامات ارشد سازمان ملل هم هشدار دادند که جنایتها در غزه باید هرچه سریعتر متوقف شود.
جنگ غزه در حالی وارد سیصدوپنجاهوپنجمین روز خود شده است که کشتارهای اشغالگران در سراسر این باریکه ادامه دارد. اداره دفاع مدنی غزه روز سهشنبه گزارش کرد که در حمله رژیم صهیونیستی به منزلی در منطقه «قیزانالنجار» در خانیونس پنج فلسطینی شهید و بیش از ۱۰ تن دیگر زخمی شدند. همچنین در حمله رژیم صهیونیستی به آپارتمانی در «قیزان رشوان» در جنوب خانیونس چند فلسطینی زخمی شدند. در حمله رژیم اشغالگر به خانهای در اطراف منطقه «قلعه» در شهر خانیونس، چهار فلسطینی به شهادت رسیدند. رسانههای فلسطینی گزارش کردند که در حمله جنگندههای رژیم اشغالگر به خانهای در اطراف این منطقه تعدادی شهید و زخمی شدند. همچنین شمال غرب شهر رفح در جنوب نوار غزه توسط دشمن صهیونیستی بمباران شد. ارتش رژیم صهیونیستی ساختمانهای مسکونی را در دو منطقه الزهراء و المغراقه منفجر کردند. در حمله رژیم صهیونیستی به شرق دیرالبلح، یکی از خودروهای شهروندان هدف قرار گرفت و به شهادت دو غیرنظامی منجر شد. توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی نیز مناطق جنوبی محله الصبره در شهر غزه را هدف قرار داد. از سوی دیگر، قایقهای جنگی رژیم صهیونیستی به صورت متناوب جنوب غرب شهر غزه را هدف قرار دادند. بر اساس آمار وزارت بهداشت فلسطین در غزه، این حملات از هفتم اکتبر گذشته تاکنون ۴۱ هزار و ۴۵۵ شهید و ۹۵هزار و ۸۷۸ زخمی داشته است.
با تشدید مشکلات در نوار غزه، مسئولان ارشد سازمان ملل خواستار پایان دادن به این رنج و فاجعه انسانی هولناک در نوار غزه شدند. در بیانیهای که به امضای مدیران آژانسهای سازمان ملل از جمله صندوق حمایت از کودکان این سازمان (یونیسف) و برنامه جهانی غذا و نیز سایر نهادهای امدادرسان رسید، آمده است: «این اقدامات وحشیانه باید پایان یابد، نیروهای فعال در حوزه انسانی باید قادر به دسترسی ایمن و نامحدود به جنگزدگان باشند، ما در سایه این نیازهای گسترده و خشونت مستمر، نمیتوانیم مأموریتهای خود را اجرا کنیم.» به نوشته «رویترز»، مقامهای سازمان ملل در بیانیه خود تأکید کردند: «ریسک قحطی همچنان وجود دارد و تمامی ۱/۲ میلیون نفر جمعیت غزه نیاز مبرمی به غذا و کمکهای معیشتی دارند، در حالی که برای رساندن کمکهای بشردوستانه محدودیت وجود دارد. نظام بهداشت و درمان آنجا نابود و بیش از ۵۰۰ حمله به بخش بهداشت و درمان در طول جنگ غزه ثبت شده است.»