کد خبر: 1207895
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۱
رئیس‌جمهور در جلسه احزاب و فعالان سیاسی:
رئیس‌جمهور دوشنبه شب در پاستور میزبان ۵۰ نفر از دبیران کل احزاب و فعالان سیاسی از جناح‌های مختلف بود؛ نشستی صریح و صمیمی که سه ساعت به طول انجامید

جوان آنلاین: رئیس‌جمهور دوشنبه شب در پاستور میزبان ۵۰ نفر از دبیران کل احزاب و فعالان سیاسی از جناح‌های مختلف بود؛ نشستی صریح و صمیمی که سه ساعت به طول انجامید. از گفتار‌های چهره‌های شاخص سیاسی می‌توان رضایتمندی و استقبال آن‌ها را از چنین برنامه‌ای استنباط کرد. فلسفه برگزاری نشست، تلاش برای ایجاد شور، نشاط و افزایش مشارکت در انتخابات اسفندماه امسال بود، اما چنانکه در سخنان رئیس‌جمهور هم آمد، لطف چنین جلساتی «نزدیک‌شدن نگاه‌ها به یکدیگر و هم‌افزایی احزاب و چهره‌های سیاسی، اجتماعی و اثرگذار» است که می‌تواند در تقویت فضای انتخاباتی در جامعه هم مؤثر باشد؛ موضوعی که در دولت گذشته مورد بی‌مهری قرار گرفت و محسن هاشمی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی مورد اشاره قرار داد و گفت: «در گذشته هر کاری کردیم بتوانیم در قالب خانه احزاب با آقای روحانی جلسه داشته باشیم، موفق نشدیم.»

انصاری: به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره انتخابات توجه شود
مجید انصاری در این دیدار که دبیران احزاب و جمعی از فعالان سیاسی از جناح‌های مختلف حضور داشتند، گفت که در انتخابات اخیر برخی‌ها فرصت نکردند، ثبت‌نام کنند. انصاری همچنین نکاتی را پیرامون مسائل اقتصادی مطرح کرد و ضمن اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره انتخابات بر توجه به این بیانات تأکید کرد. زهره الهیان از دیگر افرادی بود که در این نشست به بیان نکاتی پیرامون جایگاه احزاب پرداخت و بر نقش زنان در مسائل مختلف به خصوص بحث انتخابات و مسائل سیاسی تأکید کرد. پزشکیان نیز به بیان نکاتی در رابطه با بحث قانون جدید انتخابات نحوه ثبت‌نام‌ها پرداخت.

بادامچیان: گام دوم انقلاب باید گام تحول باشد
بادامچیان نفر بعدی بود که دیدگاه‌های خود را مطرح کرد و گفت که گام دوم انقلاب باید گام تحول باشد، همچنین تأکید کرد که مسائلی مانند دریافت مالیات از طلا فروشی‌ها باید شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی دقیق شود.

مطهری: باید برای رفع مسائل اقتصادی مردم تلاش کرد
علی مطهری، نماینده سابق مردم تهران در مجلس هم ضمن اشاره به اینکه رئیس‌جمهور مسئول اجرای قانون اساسی است، نکاتی را پیرامون این موضوع مطرح کرد. مسائل و موضوعات اقتصادی نیز از دیگر مسائلی بود که علی مطهری به آن اشاره کرد و گفت باید برای رفع مسائل اقتصادی مردم تلاش کرد.
دعوت کواکبیان از رئیسی
برای حضور در همایش خانه احزاب
مصطفی کواکبیان، دبیرکل حزب مردم‌سالاری هم از دیگر افرادی بود که مطالب خود را در این نشست بیان کرد، او از رئیس‌جمهور برای حضور در همایش خانه احزاب که ۲۱دی ماه برگزار خواهد شد، دعوت و تأکید کرد که باید در چنین جلساتی راهکار‌های علمی مطرح و شبهات برطرف شود نه اینکه شبهه‌ای ایجاد شود.


انتقاد روح‌الامینی به افزایش قیمت اینترنت
روح‌الامینی نیز در ادامه به بیان مطالب خود پرداخت، بحث افزایش قیمت اینترنت در روز‌های اخیر از مسائلی بود که روح‌الامینی به آن اشاره کرد.
ربیعی: شما در شرایطی که سرمایه اجتماعی کم شده بود، کار را شروع کردید
علی ربیعی از اعضای کابینه دولت روحانی نیز در این نشست خطاب به رئیس‌جمهور تأکید کرد که شما در شرایطی که سرمایه اجتماعی کم شده بود، کار را شروع کردید، ما خواهان موفقیت و پیروزی شما هستیم و کمکی هم از دست‌مان بربیاید، انجام می‌دهیم، ربیعی از برگزاری این جلسه هم تشکر کرد.


محسن هاشمی: هر کاری کردیم روحانی با خانه احزاب نشست نگذاشت
محسن هاشمی نیز در ادامه جلسه با تأکید بر لزوم ریشه‌کن‌کردن فقر گفت: در گذشته هر کاری کردیم که بتوانیم در قالب خانه احزاب با آقای روحانی جلسه داشته باشیم، موفق نشدیم، وی از رئیس‌جمهور برای برگزاری این جلسه تشکر کرد.

مرعشی: مسئله اقتصاد بسیار مهم است
حسین مرعشی هم از دیگر افرادی بود که به بیان سخنرانی در رابطه با مسائل اقتصادی و سیاسی پرداخت و مسئله اقتصاد را بسیار مهم دانست.

محصولی: برخی با مأیوس‌کردن دنبال مشارکت بالا هستند!
صادق محصولی در ادامه این جلسه گفت که برخی دوستان می‌گویند مردم ناامید هستند، اما چه کسانی این ناامیدی را ایجاد کردند، با سیاه‌نمایی هر روز مردم را مأیوس می‌کنند، بعد می‌گویند مشارکت باید بالا برود. محصولی در ادامه مطالبی را هم در رابطه با انتخابات سال۸۸ مطرح کرد.

ابطحی: یک عده قهر هستند و باید کمک کنیم برگردند
ابطحی هم از دیگر افرادی بود که در این نشست مطالبش را بیان کرد. او گفت: یک عده قهر هستند و باید کمک کنیم برگردند.

رسایی: اگر رهبری سال۸۸ از رأی مردم صیانت نمی‌کردند، روحانی هم نمی‌توانست رئیس‌جمهور شود
حمید رسایی هم در این نشست در رابطه با حماسه ۹دی تأکید کرد که اگر رهبری سال۸۸ که آن همه اختلاف بین آرای نامزد‌ها وجود داشت، از رأی مردم صیانت نمی‌کردند، در انتخابات بعد از آن آقای روحانی هم نمی‌توانست با اختلاف کمی که در آرا بود، رئیس‌جمهور شود.

محمد هاشمی: باید از سرمایه‌های گذشته نظام استفاده شود
محمد هاشمی هم در این نشست بر این نکته تأکید داشت که باید از سرمایه‌های گذشته نظام استفاده شود و باید کاری کنیم که آن‌ها مردم را به حضور در انتخابات دعوت کنند.

حداد‌عادل: امروز هم باید کمک کنیم انتخابات پرشور برگزار شود
غلامعلی حدادعادل نیز در این نشست گفت که مانند دوران جنگ که روی جنگ اختلاف نداشتیم، امروز هم باید کمک کنیم تا انتخابات پرشور برگزار و مسائل و مشکلات حل شود.

رئیس‌جمهور: همه باید امید ایجاد کنیم
آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در این نشست صریح و صمیمی با بیان اینکه این نشست در لبیک به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی در راستای تلاش برای ایجاد شور و افزایش مشارکت در انتخابات پیش‌رو برگزار شده است، چنین جلساتی را در نزدیک کردن نگاه‌ها به یکدیگر و هم‌افزایی احزاب و چهره‌های سیاسی، اجتماعی و اثرگذار در تقویت فضای انتخاباتی در جامعه مؤثر دانست.
رئیس‌جمهور در این جلسه سه ساعته که با طرح دیدگاه‌ها، نظرات و انتقادات گوناگون همراه بود، با تبریک فرارسیدن سالروز ولادت باسعادت حضرت صدیقه طاهره (س) و نیز سالروز میلاد امام خمینی (ره)، حضور در جمع فعالان سیاسی و سران احزاب را فرصتی ارزشمند توصیف و تصریح کرد: استنباط از فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی این است که در شرایط فعلی مهم‌ترین وظیفه همه فعالان سیاسی در نظام جمهوری اسلامی ایران اعم از دولت، قوای سه‌گانه و احزاب و چهره‌های سیاسی، ایجاد و ارتقای امید و نشاط در جامعه است.
رئیسی، دلدادگی به انقلاب اسلامی به رهبری امامی تحول‌خواه و خون‌های ریخته‌شده به پای درخت تنومند انقلاب را نقطه اشتراک همه فعالان سیاسی و اجتماعی در نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و با اشاره به اقدامات بزرگی که در جریان فعالیت بخش‌های مختلف نظام در طول ۴۴ سال گذشته به انجام رسیده است، بر نگاه واقع‌بینانه، منصفانه و توأمان به دستاورد‌ها و کاستی‌های دوره‌های گذشته تأکید کرد و افزود: همه باید بدانیم که اگر اقدام به تخریب وجهه دیگران کنیم، وجهه و اعتبار خود ما بالاتر نمی‌رود. دشمن به دنبال نفی دستاورد‌های نظام و توقف پیشرفت کشور است، بنابراین همه موظفیم ضمن افتخار به دستاورد‌های ۴۴ سال گذشته، برای رفع کاستی‌ها و پیشرفت‌های بیشتر تلاش کنیم. رئیس‌جمهور با مهم دانستن نقش احزاب در اصلاح امور کشور، تلاش برای اصلاح‌گری و رفع گره‌ها را از کارکرد‌های اصلی احزاب و گروه‌های سیاسی و اجتماعی دانست و اظهار داشت: امروز همه موظیفم فارغ از اینکه چه کسی گره را ایجاد کرده، برای رفع آن تلاش کنیم. رئیسی به برنامه دولت برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام اشاره کرد و گفت: برای دولت مهم این نیست که این طرح‌ها در زمان کدام دولت آغاز شده و تکمیل آن‌ها به نام چه دولتی نوشته می‌شود، آنچه مهم است، تکمیل و بهره‌برداری از این طر‌ح‌هاست که باعث رضایتمندی مردم، ارتقای امید و افزایش سرمایه اجتماعی نظام خواهد شد.
رئیس‌جمهور همچنین طرح انتقاد در جامعه را باعث رشد و کمال دانست و با بیان اینکه این دولت برخلاف برخی دیگر که ادعای مدارا داشته‌اند، سعه‌صدر بالایی در برابر انتقادات داشته است، تصریح کرد: از طرح انتقادات، نظرات و دیدگاه‌های مختلف و متنوع استقبال می‌کنیم، اما طرح انتقادات باید نتیجه عینی برای مردم و جامعه داشته باشد. رئیسی با اشاره به موضوع پرونده‌های مفاسد اقتصادی، اکتفاکردن به تکرار اخبار مفاسد را بی‌فایده و موجب سرخوردگی و ناامیدی مردم و افکار عمومی دانست و خاطرنشان کرد: آنچه در این زمینه می‌تواند مؤثر باشد و ضمن اصلاح امور به ارتقای امید و نشاط مردم بینجامد، دو موضوع پیگیری مستمر در به نتیجه رساندن پرونده‌ها و برخورد با مفسدان و از بین بردن بستر‌های فساد برای جلوگیری از تکرار آن است.
رئیس‌جمهور در ادامه حضور سلایق مختلف را باعث هم‌افزایی در مسیر پیشبرد کشور دانست و افزود: دولت نه تنها از حضور سلایق مختلف در مجلس نگران نیست، بلکه آن را بستری برای شکل‌گیری مجلس قوی می‌داند که می‌تواند تقویت دولت و در نتیجه افزایش قدرت و اقتدار ایران را به دنبال داشته باشد. رئیسی با تأکید بر پرهیز از قبیله‌گرایی در فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی، درباره مباحث مطرح در احراز صلاحیت‌ها نیز تصریح کرد: از نظر دولت همه افراد دارای صلاحیت هستند، مگر اینکه دلیل متقنی بر عدم‌صلاحیت وجود داشته باشد. مهم افزایش مشارکت است که همه باید در این مسیر تلاش کنند. رئیس‌جمهور با اشاره به برخی نکات مطرح‌شده در این نشست درباره تأثیر مشکلات اقتصادی بر مشارکت در انتخابات خاطرنشان کرد: اساساً یکی از رسالت‌های انقلاب اسلامی فقرزدایی و بهبود مستمر وضعیت معیشت بخش‌های مختلف جامعه است. در سال‌های سپری شده از انقلاب نیز کار‌های بزرگ و زیادی در این زمینه انجام شده، اما همچنان نیازمند استمرار تلاش‌ها در این زمینه هستیم. رئیسی از همه افرادی که امکان بیان عمومی نظرات و دیدگاه‌های‌شان را دارند، خواست با بیان، قلم و عمل‌شان برای تعالی و رشد بیش از پیش نظام جمهوری اسلامی ایران تلاش کنند. حاضران همچنین در پایان جلسه پس از ثبت عکس یادگاری، شام را میهمان رئیس‌جمهور بودند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار