جوان آنلاین: امریکا به دنبال باز کردن پای ایران به جنگ بود و پس از ناکامی در این کار به ما پیام داد که نه شما و نه ما وارد نشویم، اما همه عالم میدانند که تجهیزات امریکایی بر سر مردم غزه فرو میریزد.
به گزارش خانه ملت، وحید جلالزاده، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت پاسدار دانشگاه امام حسین و اعضای گروه تربیتی جهادی شهید همدانی در تشریح شرایط روز کشور و البته فضای حاکم بر منطقه گفت: تحولات غزه و عملیات طوفانالاقصی با استفاده از اصل مهم غافلگیری انجام شد و در پس آنچه در غزه رخ داد، ۵/۱ سال آموزش، برنامهریزی و کار اطلاعاتی بود و اگر اینچنین نبود، موفقیتها حاصل نمیشد و عملیات به سرعت شناسایی میشد.
پیروزیهای مقاومت نباید زیر آوار غزه بماند
وی ادامه داد: پیروزیهای جبهه مقاومت نباید زیر آوار غزه مدفون شود و نباید اجازه دهیم در روایتسازیها اتفاق بزرگ حماس بیاهمیت جلوه داده شود و این چیزی است که دشمن به دنبال آن است. حماس بیشک ملاحظه و محاسبه تلفات انسانی و مواجهه با رژیمی جنایتکار را که هیچ ترسی از کشتار و جنایت علیه غیرنظامیان ندارد، کرده بود و برای شرایط امروز آمادگی لازم را داشته است، اما نباید از این موضوع غافل شویم که از سال ۲۰۰۷ میلادی غزه در محاصره کامل است و این محاصره در بعد اطلاعاتی، نظامی و امنیتی شدیدتر هم بوده و این موضوع، بزرگی عملیات حماس را نشان میدهد. رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یازدهم گفت: در جنگهای گذشته جریان مقاومت با صهیونیستها بدون هیچ تلفاتی از میان رژیمصهیونیستی، تعداد زیادی از نیروهای مقاومت به شهادت میرسیدند، اما این عملیات تلفات سنگینی به اشغالگران وارد کرد، بنابراین باید توجه کرد هیچ ملتی به پیروزی نمیرسد، مگر اینکه مجاهدت کند و این آن چیزی بود که رهبران حماس به ما گفتند.
جلالزاده تأکید کرد: حماس و فلسطینیها گریزی جز انتخاب مجاهدت و تلاش نداشتند چراکه فرزندان و ناموس آنها در زندانهای مخوف صهیونیستی اسیر بودند و محاصره غزه تنفس را برایشان سخت کرده بود و دنیا هیچ توجهی به این بخش نداشت، اما امروز اذهان دنیا متوجه فلسطین شده و همه به جنایات صهیونیستها اذعان دارند و کامیونهای کمکهای مردمی از سراسر دنیا در مرز رفح آماده ورود به غزه است.
اسرائیل پادگان نظامی امریکا در خاورمیانه است
وی با اشاره به طرح عادیسازی روابط برخی کشورهای اسلامی با رژیمصهیونیستی گفت: همه اعراب بعد از سال۱۹۶۷ و برای اولین بار به برکت مجاهدت حماس، رژیمصهیونیستی را محکوم کردند، در اجلاس ریاض نیز اقدامات جنایتکارانه اسرائیل محکوم شد و مهمتر از همه اینها معادلات منطقهای از رهگذر طوفانالاقصی به نفع مقاومت و فلسطین تغییر کرد، البته نقطه آرمانی و انتظاری که از کشورهای اسلامی وجود دارد، اقداماتی فراتر از بیانیهنویسی و محکومیت است، اما در شرایطی که طرح عادیسازی در شرف امضا بود، این واکنشها هم موجب انزوای رژیم اسرائیل میشود.
نماینده مردم ارومیه در مجلس تصریح کرد: اتاق جنگ اسرائیل از سوی امریکا هدایت میشود و اسرائیل پادگان نظامی امریکا در خاورمیانه است و اگر حمایت غربیها نبود، به سرعت سرزمینهای اشغالی از سکنه خالی میشد.
نه شما وارد شوید و نه ما!
وی با یادآوری جلسه اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با سیدحسن نصرالله، رهبر حزبالله لبنان گفت: این رژیم از درون خالی و تهی است و همه تحلیلها نشان میدهد ترس و ناامنی در دل همه شهرکنشینان رخنه کرده است و بیشک اتفاق طوفانالاقصی اراده خود را به تاریخ تحمیل خواهد کرد و امروز دیوارهای رژیم اسرائیل ترک برنداشته بلکه فرو ریخته است.
وی تأکید کرد: امریکا به دنبال باز کردن پای ایران به جنگ بود و پس از ناکامی در این کار به ما پیام داد که نه شما و نه ما وارد نشویم، اما همه عالم میدانند که تجهیزات امریکایی بر سر مردم غزه فرو میریزد.
روابط ما با مقاومت دستوری نیست
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به جلسات مختلف اخیر با فرماندهان حماس و حزبالله گفت: روابط ما با جریان مقاومت دستوری نیست و این گروهها مستقل و بر اساس ایده خود عمل میکنند، اما حمایت تاریخی ما از مقاومت در برابر ظلم غیرقابل انکار است. وی تصریح کرد: رژیمصهیونیستی در ابتدای جنگ به دنبال مظلومنمایی بود، اما باید توجه کرد در شهرکهای صهیونیستی غیرنظامی وجود ندارد و همه ساکنان در سرزمینهای اشغالی مقابل یک ملت در محاصره و تحت ستم ایستادهاند.
قانون شفافیت در مجمع تشخیص معطل ماند
جلالزاده در بخش دیگری از سخنان خود و در پاسخ به سؤال دانشجویان در مورد شفافیت گفت: ما در مجلس شفافیت را برای همه مورد تأکید قرار دادیم، اما این قانون در مجمع تشخیص مصلحت نظام معطل ماند، بنابراین ما به طور داوطلبانه شفافیت را اجرا کردیم و مردم از طریق سایت مجلس به آرای نمایندگان دسترسی دارند، ضمن اینکه پخش زنده جلسات علنی از طریق رادیو سراسری و خبرگزاری رسمی مجلس به صورت تصویری انجام میشود. جلالزاده در خصوص رویکرد سیاست خارجی دولت نیز گفت: دولت توانست ضمن تقلیل مشکلات در منطقه، منابع بلوکهشده را تعیینتکلیف و همچنین از منافع کشور صیانت کند و این موارد از موفقیتهای دولت محسوب میشود.
وی در ادامه و در پاسخ به سؤالی در خصوص علت تأیید یا ردصلاحیت برخی افراد در هیئتهای اجرایی گفت: داوطلبی که امروز ردصلاحیت شده است، هنوز چهار مرحله برای رسیدگی به صلاحیت فرصت دارد و کسی ردصلاحیت یا تأیید نهایی نشده است. وی در پایان تأکید کرد: نمایندههایی هستند که در مجلس و دفتر کار خود شب میمانند یا در زمان انتخابات هیچ هزینهای نمیکنند و هزینههای کلان انتخاباتی چیزی نیست که بتوان آن را به همه نسبت داد و نباید با صحبت از این حواشی مردم را نسبت به مجلسی که میراث امام است، بدبین کرد.