وی افزود:تمامی دستگاه های مرتبط با آسیب های اجتماعی باید برنامه خود را اعلام کنند تا از موازی کاری در این زمینه جلوگیری شود.
دکترجادری تصریح کرد:باید موضوع آسیب های اجتماعی را بشکافیم تا متوجه شویم با چه مسائلی مواجه هستیم زیرا تا عمق فاجعه را ندانیم و برنامه ریزی درست انجام ندهیم، نمی توانیم کاری کنیم.
استاندار هرمزگان یادآورشد:در کل کشور امسال روی سه آسیب بافت های فرسوده و حاشیه نشینی، اعتیاد و طلاق متمرکز شده اند و باید این موارد در برنامه قرار گیرد و روی آنها کار شود تا این آسیب ها کاهش یابد.
دکترجادری تصریح کرد: از دستگاه های عضو این ستاد می خواهیم آسیب های اجتماعی دارای اولویت از منظر خود را تا 15 روز آینده به دفتر امور اجتماعی استانداری اعلام کنند تا متناسب با آن برنامه ریزی شود.
استاندار هرمزگان افزود: همچنین دستگاه های عضو ستاد برنامه ها و اعتبارات مربوطه خود در زمینه آسیب های اجتماعی را اعلام کنند.
جادری با اشاره به تصمیم اتخاذ شده برای تشکیل سازمان امور اجتماعی در وزارت کشور که کار آن بررسی و اجرای مصوبات این بخش است، اظهار داشت: اعتیاد و طلاق، بیکاری و نبود اشتغال، سرقت و تخلفات اجتماعی و گسست خانواده ها از مهمترین آسیب هاست و در کل کشور امسال روی سه آسیب بافت های فرسوده و حاشیه نشینی، اعتیاد و طلاق متمرکز شده اند و باید این موارد در برنامه قرار گیرد و روی آنها کار شود تا این آسیب ها کاهش یابد.
استاندارهرمزگان بااشاره به اینکه منشا بیشتر آسیب های اجتماعی را فقر و بیکاری و مفاسد اداری و اجتماعی است، تصریح کرد: باید در این ستاد براساس برنامه زمان بندی تعریف شده و دستور کار مشخص تصمیم گیری و کارها را پیگیری کنیم.