
محمود قنبری ضمن تشریح عملکرد بندر تجاری کیش در بخشهای کالا و مسافر در چهار ماهه سال جاری، اظهار داشت: طی مدت یادشده، در مجموع 877 هزار و 863 تن انواع کالا در جزیره کیش تخلیه و بارگیری شد.
وی بیان داشت: از این میزان، 776 هزار و 362 تن کالاهای غیر نفتی و 101 هزار و 501 تن به آن کالاهای نفتی اختصاص دارد که در بخش نفتی 11 درصد افزایش داشته است.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی کیش سهم عملیات مربوط به صادرات و واردات کالای غیرنفتی در این بنادر را 34 هزار تن عنوان کرد و افزود: از این میزان، 32 هزار تن مربوط به فعالیت های واردات و 2 هزار تن نیز به صادرات این کالاها اختصاص دارد.
قنبری حجم عملیات کابوتاژ کالاهای غیرنفتی در این بندر از ابتدای سال 742 هزار و 793 تن اعلام کرد.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی کیش با اعلام اینکه جزیره کیش به عنوان یکی از جزایر دارای جاذبههای متنوع گردشگری دریایی و تجاری هر ساله پذیرای خیل عظیمی از مسافران دریایی از سراسر ایران است، گفت: در چهار ماه سال جاری، در مجموع 215 هزار و 40 نفر مسافر در این جزیره جابهجا شدند.