کد خبر: 731750
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۰
گمرک بندر کوهستک شهرستان سیرک هرمزگان با حضور استاندار و جمعی دیگر از مسوولان استانی و شهرستانی پس از 36 سال بازگشایی شد.

فرماندار سیریک در مراسم بازگشایی این گمرک گفت: گمرک بندر کوهستک با اعتبار دو میلیارد ریالی کمک های مردمی تجهیز و بازسازی شده است.

سعیدالله مبارکی افزود: احداث باسکول ، تسطیح محوطه ، فنس کشی محوطه ، احداث ساختمان اداری ، انبار ، سوله و کانکس از جمله اقدامات برای راه اندازی دوباره این گمرک بوده است.

وی ادامه داد: با فعال شدن این گمرک ، تهیه کالاهای اساسی مورد نیاز مردم و تبادل کالا با کشورهای حاشیه خلیج فارس از جمله عمان و امارات عربی متحده از طریق آن انجام می شود.

گمرک بندر کوهستک سیریک تا سال 1359 فعال بود ولی به علت نبود زیرساخت ها و اسکله مناسب برای پهلوگیری لنج ها و کشتی ها و فرسودگی ساختمان گمرک در طول سالیان گذشته به صورت غیر فعال درآمد که با حمایت دولت مجددا بازگشایی شد و آغاز به کار کرد.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار