کد خبر: 725518
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۸
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) از افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد در غالب افزایش یارانه مددجویان خبر داد و گفت: دولت و مجلس موافق افزایش مستمری های نهادهای حمایتی هستند.
مهر: پرویز فتاح به افزایش مستمری مددجویان تحت پوشش کمیته امداد اشاره کرد و افزود: مستمری مددجویان تحت پوشش چند سال است که افزایش پیدا نکرده اما قصد داریم در سال جاری نسبت به افزایش مستمری اقدام کنیم.

وی از موافقت دولت و مجلس برای افزایش مستمری های مددجویان نهادهای حمایتی خبر داد و گفت: در این خصوص با دکتر نوبخت معاون رئیس جمهور صحبت کرده ایم و وی موافقت خود را اعلام کرده است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) تاکید کرد: بر اساس موافقت انجام شده ، قرار است در مرحله بعد افزایش یارانه ها فقط مبلغ یارانه مددجویان تحت حمایت کمیته امداد و بهزیستی افزایش پیدا کند.

فتاح در مورد زمان افزایش مبلغ یارانه ها نیز گفت: امیدواریم تا پایان سال یارانه ها افزایش پیدا کند و در این صورت مستمری مددجویان در قالب افزایش مبلغ یارانه ، زیاد می شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار