کد خبر: 504771
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۱ - ۰۷:۴۹
 واحد مرکزی خبر: این مجله اعلام کرد:«هیچ کس در جایگاه اول قرار نمی گیرد چون در خلا قدرت موجود در عرصه بین المللی که ناشی از کاهش نفوذ غرب در جهان است هر فردی منتظر است تا فرد دیگر مسئولیت سخت ترین و خطرناک ترین چالش های جهانی را به عهده بگیرد.»

به این دلیل پوتین از نظر سیاست خارجی در مکان دوم این رتبه بندی قرار می گیرد.
مجله فارین پالیسی همچنین یادآوری کرد:«در نظام شخصیتی روسیه، پوتین هنوز از اهمیت برخوردار است اما او همانند گذشته مشهور نیست و کشورش نیز نفوذ چندانی ندارد با این حال هیچ کس در کره زمین به اندازه پوتین قدرت های داخلی و منطقه ای را با هم متحد نکرده است.»

به گزارش خبرگزاری ریانووستی از مسکو، بر اساس این رتبه بندی بن برنانکه، رئیس بانک مرکزی آمریکا پس از پوتین در مکان سوم، آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان در مکان چهارم و باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا در مکان پنجم قرار دارند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار