کد خبر: 1360437
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۱۷
عارف:
گام نخست دسترسی آزاد و ضابطه‌مند به فضای مجازی برداشته شد معاون اول رئیس‌جمهور نوشت: پیرو ماموریت رئیس‌جمهور محترم و در راستای وعده دولت، گام نخست دسترسی آزاد و ضابطه‌مند به فضای مجازی برداشته شد.

جوان آنلاین: محمدرضا عارف امروز سه‌شنبه ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: پیرو ماموریت رئیس‌جمهور محترم و در راستای وعده دولت، گام نخست دسترسی آزاد و ضابطه‌مند به فضای مجازی برداشته شد.

به گزارش ایرنا، وی در ادامه این پیام آورده است: با بازگشایی اینترنت، خدمات هوشمند هموار و مطالبات مردمی که این‌چنین پای کار نظام و ایران ایستادند محقق و موانع توسعه دانش‌بنیان و مرجعیت علمی برداشته می‌شود.

رئیس‌جمهور پزشکیان ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ نظر به ضرورت فوری استقرار حکمرانی یکپارچه، منسجم و کارآمد در فضای مجازی «محمدرضا عارف» را با حفظ سمت به‌عنوان رئیس ستاد ویژه ساماندهی و راهبری فضای مجازی کشور منصوب کرد.

روز گذشته پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس‌جمهور اعلام کرد، در چهارمین جلسه ستاد ویژه ساماندهی فضای مجازی به ریاست محمدرضا عارف، ۹ عضو از ۱۱ عضو حاضر در جلسه به بازگشت اینترنت به وضعیت قبل از دی‌۱۴۰۴ رای مثبت دادند و مقرر شد پس از تایید ریاست محترم جمهور بازگشایی اینترنت بین‌الملل به صورت هوشمند و قانون‌مدار برای اجرا به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ابلاغ شود.

ظهر امروز (سه‌شنبه ۵ خرداد) نیز دیوان عدالت اداری اعلام کرد، در پی طرح شکایاتی با خواسته ابطال «سند ایجاد ستاد ویژه ساماندهی و راهبری فضای مجازی کشور» مصوب ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ رئیس‌جمهور، هیأت تخصصی صنایع و بازرگانی دیوان عدالت اداری با احراز ضرورت و فوریت موضوع، دستور توقف اجرای این مصوبه را تا زمان رسیدگی به شکایت مطرح شده صادر کرده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار