کد خبر: 486607
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۵
در دومین جلسه پاتوق شیشه ای ارایه شد:
بهمن توکلی فرد

دومین سلسله از نشست های تحلیلی سبک زندگی توسط پاتوق شیشه ای با همکاری فرهنگسرای رسانه و سازمان فرهنگی و تفریحی شهرداری با حضور حجت الاسلام سرلک در کتابخانه مرکزی اصفهان برگزار شد.
در این همایش مدرس حوزه و دانشگاه حجت الاسلام سرلک در بررسی پدیده سبک زندگی گفت گاهی نگاهی که به این قصه است یک نگاه منفعل است و انسان امروز به جای اینکه به اهداف زندگی مشغول باشد به ابزار آن مشغول است . لذا اگر من ندانم برای چه آمده ام صحبت از سبک زندگی بی فایده است ، نکته دوم اینکه اساساً مدل ها، کسب ها و شیوه ها مخلوق محتوا هستند. انسان به همان اندازه یی که به سمت ها گرایش پیدا می کند به همان اندازه هم راهش را پیدا می کند ما باید مراقب باشیم از آن چیزی که فرار می کنیم به آن دچار نشویم. وی افزود: اگر ذهن در فهمیدن کمی گرا باشد به نتیجه نخواهد رسید. لذا انسان در معرض کیفیت ارتقاء پیدا می کند نه کمیت.
حجت الاسلام سرلک با اشاره به اینکه آدم مهاجر، آدم دینی و مذهبی است به سبک زندگی محصور نکاتی یادآور شد و گفت: معادله سبک زندگی می شود آداب قفس و قفس داری، آداب قفس را کسی می داند که وظیفه محور باشد . وی افزود : انسانی که اهل هجرت است دارای این خصوصیات است: اهل فکر کردن است یعنی عاقبت اندیش است- ذکر ، یعنی گفتگو پیرامون ذهنش که با نماز خودت را سرخط این مقصد می کنی همچنین حجاب یک ذکر عملی است، یعنی انسان که می داند مقصدی دارد، پوشش او را به سمتش می کشاند – صبر یعنی آدمهای ناصبور مال این دنیا هستند – شکر، انسانی که توجه به داشته هایش دارد به خوبی ها شکور است، بدون توجه به سودی که به او می رسد از کسی تشکر می کند . در پایان جلسه پرسش و پاسخ نیز انجام گردید.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار