کد خبر: 483485
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۷
سرپرست سازمان صنعت و معدن سمنان:

منصوری به مناسبت هفته دولت افزود:۱۸۰۰ واحد صنعتی فعال و۳۷۴ واحد معدنی فعال در استان وجود دارد که ۵۵ درصد صادرات گچ و نمک از استان سمنان صورت می گیرد.
وی گفت: ۱۸ شهرک صنعتی و ۱۲ ناحیه صنعتی در ۷ شهرستان فعالیت دارند که در حوزه صنعت ۴۵ هزار نفر و در حوزه معدن ۴ هزار نفر اشتغال دارند.
منصوری خاطرنشان کرد: قبل از آغاز به کار دولت نهم و دهم، ۱۲۰۰ واحد صنعتی در استان مشغول به کار بوده که در دولت نهم و دهم ۶۰۰ واحد صنعتی به آن اضافه گردیده ،که در حال حاضر  حدود ۱۸۰۰ واحد صنعتی در استان فعال است.
سرپرست سازمان صنعت،معدن و تجارت، تاکید کرد: در زمینه تولید قطعات خودرو استان سمنان جزء ۴ استان برتر است که در مجموع ۱۱۰ واحد صنعتی قطعات خودرو هستند که هم مصرف داخلی کشور و هم  صادرات خصوصا در زمینه لنت ترمز را تامین می کنند.
منصوری گفت: خوشه قطعات خودرو به علت تعامل کلیه واحدهای تولیدی با هدف برند سازی کالاهای موردنیاز ،شکل گرفته است  و هدف اصلی انسجام بخشیدن به این گروههای تولیدی است.
منصوری خاطرنشان کرد: با توجه به توانمندیهایی که استان دارد بالای ۶۰% تولیدات کشور را به خود اختصاص داده است که در این زمینه خوشه گچ راه اندازی شده است و وضعیت فعلی تولید گچ دراستان سنتی است و نیاز به سرمایه گذاری بیشتری است و باید تجهیزات آن به روز شوند و تولیدات به سایر نقاط صادر شود و در کنار آن تسهیلات نیز اختصاص داده شود ودر حال حاضر هم ۱۵۰ واحد تولیدی گچ در استان فعال است.
وی افزود: قبل از دولت نهم و دهم صادرات بسیار کند صورت می گرفت اما بعد از شروع به کاردولت نهم و دهم حرکت صادرات به صورت جهشی بوده است که در این راستا مشوقهای صادراتی بسیار تاثیرگذار بودند.
منصوری تصریح کرد: در سال ۹۰، ۱۱۴ میلیون دلار هدف گذاری شده که ۱۳۶ میلیون دلار آن تحقق یافته است و برای سال ۹۱، ۱۳۰ میلیون دلار هدف گذاری شده که ۴۴ درصد تحقق یافته است .
سرپرست سازمان صنعت،معدن و تجارت اعلام کرد:در خصوص اعزام هیاتهای تجاری نیز برای سه کشور برنامه ریزی و هدفگذاری شده (اوکراین،ترکیه و تاجیکستان) که در حال حاضر یک هیات اعزامی از استان تا ۱۰ روز دیگر به اوکراین اعزام می شوند.
وی به سال تولید ملی اشاره کرد و افزود: در سال تولید ملی ۲ برنامه عمده در سازمان صنعت،معدن و تجارت در حال اجراست، ممنوعیت فروش مواد خام در معادن و فرآوری مواد و بسترسازی و زمینه سازی مناسب برای افزایش تولیدات داخلی و شکوفایی اقتصادی استان

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار