کد خبر: 473582
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۲

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل با اعلام این خبر گفت: بعد از ثبت جهانی تعزیه به عنوان یک مراسم معنوی در ایران، آیین طشت‌گذاری که از سنت‌های دیرین مردم اردبیل در استقبال از ماه محرم است و نشان از تعظیم شعایر و حرمت تشنه‌لبان نینوا است به ثبت ملی می‌رسد تا اردبیل در این عرصه افتخار‌آفرین باشد.
بهروز ندایی  بیان داشت: در اجرا و برگزاری مناسب اجلاس پیر‌غلامان حسینی به شکل بین‌المللی در اردبیل باید نقشه راه و تفاهم نامه‌های انجام شده، پیگیری شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: ضرورت دارد تمام کمیته‌ها برنامه خود را به دبیرخانه این اجلاس ارائه کنند تا با بحث و بررسی بتوان ابعاد مختلفی از این طرح عظیم را مورد هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی دقیق قرار داد.
ظرفیت هیئت‌های مذهبی برای برگزاری اجلاس پیر‌غلامان بی‌نظیر است
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل نیز در این جلسه اظهار داشت: طراحی بنرها و پوستر‌ها انجام و مکان و زمان نصب آنها تعیین شده که با اعلام مکان و زمان برگزاری مراسم می‌توان آنها را در سطح شهر نصب کرد.
حجت‌الاسلام مهدی ستوده ابراز داشت: دعوت‌نامه‌ها، تبلیغات،تزیینات و کار اطلاع‌رسانی از طریق کمیته‌های این اجلاس تهیه و تدارک دیده شده و به یقین برای برگزاری مراسم عمومی و مردمی در حال پیش‌بینی‌ها در زمینه مکان و محل مناسب برگزاری آیین هستیم.
این مسئول در ادامه از اعلام آمادگی این اداره کل با هدف برگزاری ۱۰ برنامه مستقل در کنار اجلاس پیر‌غلامان حسینی به مرکزیت اردبیل خبر داد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: ما از ظرفیت کانون مداحان و شعرا و هیئت‌های مذهبی در این زمینه استفاده می‌کنیم و معتقدیم در تمامی شهرستان‌ها می‌توان قبل یا حین اجلاس پیر‌غلامان حسینی در اردبیل برنامه‌ای را تدارک دیده و در شهرهای مختلف استان اردبیل برگزار کرد.
انتهای پیام/
ـــــــــــــــــ

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار