
پلیس رژیم صهیونیستی برای جلوگیری و قلع و قمع هرگونه جنبش اعتراضآمیز در پی حمله وحشیانه به کاروان آزادی به حالت آماده باش درآمد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، "میکی روزنفیلد " سخنگوی پلیس رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم در پی تعرض به کاروان امدادرسانی آزادی به نوار غزه سطح آمادهباش در سرزمینهای اشغالی را برای مقابله با ناامنیهای احتمالی افزایش داده است.
این اقدام پس از آن صورت گرفت که رژیم حمله دریایی و هوایی رژیم صهیونیستی به کاروان آزادی که صبح امروز انجام شد، 20کشته در بر داشته است که 16نفر از این افراد از فعالان حقوقی بودهاند.
رادیو اسرائیل نیز اعلام کرد که پلیس این رژیم نیروهای خود را در قدس اشغالی و یافا در نزدیکی تلآویو و الجلیل افزایش داده است. این مناطق، مناطقی هستند که بیشتر عربهای فلسطین اشغالی در آن زندگی میکنند.
با حمله رژیم صهیونیستی و بیاطلاعی از سرنوشت اعضای کاروان آزادی فشار افکار عمومی بر این رژیم به شدت افزایش یافته است.