
حسین خزلی خرازی دبیرکل کانون کارگزاران بورس ، با اشاره به افزایش تعاملات مدیران سایپا با ارکان بازار سرمایه و استقبال کارگزاران و سرمایه گذاران از شفاف سازی این شرکت بورس اظهار داشت: در حالی طی سال های 83 و 84 ارتباطات و تعاملات مطلوبی بین مدیران سایپا و فعالان بازار سهام برقرار بود و سالانه دو بازدید از این کارخانه به عمل می آمد که در چند سال گذشته این تعاملات قطع شد.
وی ادامه داد: نتیجه این عدم ارتباط دوسویه کاهش قیمت سهام و ارزش روز این شرکت بود چرا که افق سرمایهگذاری و شفافیت مناسبی در پیش روی کارگزاران و سرمایه گذاران قرار نداشت.
خزلی خرازی با اشاره به پایین بودن نسبت قیمت به درآمد سهام ( P/E) صنعت خودرو خاطرنشان کرد: اما خوشبختانه با روی کارآمدن تیم مدیریت سایپا مجددا تعاملات لازم از سر گرفته شد. به طوری که بعد از حضور مدیران سایپا در بازار سهام و جلسه با مدیرعامل شرکت بورس، جلسه دیگری برای ارکان مختلف بازار سرمایه برگزار شد و طی آن فعالان از چند و چون و برنامههای این شرکت آشنا شدند.
دبیرکل کانون کارگزاران بورس ادامه داد: از طرف کانون کارگزاران هماهنگ شده تا کارگزاران و سرمایه گذاران حقوقی در اوایل 89 از این کارخانه با ظرفیت تولید 150 هزار خودرو بازدید به عمل آورند.
خزلی خرازی در خاتمه گفت: این در حالی است که علاوه بر این بازدید، جلسات عمومی دیگری بین مدیران سایپا و کارگزاران در سال آینده برگزار خواهد شد.