کد خبر: 1305226
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۲:۲۰
استادیوم ۳۲‌هکتاری خلیل‌آباد رؤیایی رو به ویرانی آنطور که استانداری خراسان‌رضوی اعلام کرده است این استان حدود هزارو ۴۰۰ طرح و پروژه‌نیمه تمام دارد که از این تعداد، ۳۰۰طرح جزء طرح‌های اولویت‌دار با بیش از ۷۰درصد پیشرفت فیزیکی است. 
حسین نوری

جوان آنلاین: نیمه‌کاره ماندن بسیاری از پروژه‌ها در استان‌های مختلف، مشکلات بسیاری به وجود آورده و سرمایه زیادی در حال از بین رفتن است. برخی از این طرح‌ها برای زمان خودشان تعریف شده‌اند و حتی با اتمام آنها در زمان کنونی شاید دیگر بازدهی لازم را نداشته باشند. با این حال اکثر شهرستان‌ها منتظر اجرای پروژه‌های نیمه‌تمام خود هستند تا حداقل بخشی از مشکلات‌شان مرتفع شود. درست مثل شهرستان خلیل‌آباد در خراسان‌رضوی که اماکن ورزشی و استادیوم نیمه‌کاره آن نیازمند توجه جدی مسئولان است. پروژه‌های نیمه‌تمام، سرانه پایین فضای ورزشی و دلسردی ورزشکاران، چالش‌هایی است که نیازمند تدبیر فوری است. 
 
آنطور که استانداری خراسان‌رضوی اعلام کرده است این استان حدود هزارو ۴۰۰ طرح و پروژه‌نیمه تمام دارد که از این تعداد، ۳۰۰طرح جزء طرح‌های اولویت‌دار با بیش از ۷۰درصد پیشرفت فیزیکی است. 
اما در این میان برخی پروژه‌ها در شهرستان‌ها و روستا‌ها قرار دارند که راه اندازی آنها می‌تواند بخش زیادی از مشکلات ساکنان این مناطق را مرتفع سازد. 
به عنوان مثال شهرستان خلیل‌آباد از جمله این مناطق است که سال‌ها در انتظار به نتیجه رسیدن چند پروژه چشم انتظار نشسته و هنوز مسئولان تصمیمی برای کلنگی که به زمین زده شده و همانطور باقیمانده، نمی‌گیرند. 
اماکن ورزشی شهرستان خلیل‌آباد، به عنوان بستری برای سلامت و نشاط شهروندان، نیازمند توجه ویژه مسئولان است. کمبود فضا‌های ورزشی مناسب، پروژه‌های نیمه‌تمام و بی‌توجهی به مطالبات ورزشکاران، این حوزه را با چالش‌های جدی مواجه کرده است. 
گسترش و تکمیل اماکن ورزشی، نقش مؤثری در ارتقای سلامت جسمی و روانی شهروندان دارد. ایجاد فرصت‌های ورزشی مناسب، از بروز بیماری‌های مزمن و ناهنجاری‌های اجتماعی پیشگیری می‌کند. شهرستان خلیل‌آباد با داشتن جمعیت جوان و مستعد، پتانسیل بالایی در عرصه ورزش دارد که تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره، زمینه را برای کشف و پرورش استعداد‌های ورزشی فراهم می‌سازد. 
مهرداد حسینی، از ورزشکاران خلیل‌آباد است که با انتقاد از بی‌توجهی به مشکلات فضا‌های ورزشی می‌گوید: «متأسفانه سال‌هاست گوشی شنوایی برای رسیدگی به این مشکلات در شهرستان وجود ندارد.»
وی، تغییرات پی‌درپی مدیران کل ورزش و جوانان در استان را عامل برنامه‌ریزی نکردن و پیشرفت امور عنوان می‌کند. 
در همین رابطه یکی دیگر از ورزشکار خلیل‌آباد، خواستار توجه فوری مسئولان به ورزش شهرستان شده و تأکید می‌کند: «آنچه به جای نرسد فریاد است. ما تقاضای توجه به ورزش شهرستان را از مدیران در شهرستان و مرکز استان داریم.»


 استادیومی که به رؤیا تبدیل شد
استادیوم ۳۲هکتاری خلیل‌آباد، با صرف هزینه‌های میلیاردی و نیمه کاره، سال‌هاست که رها شده است. فعالان ورزشی معتقدند تکمیل این پروژه، نیازمند چند هزارمیلیاردتومان هزینه است که نه دولت و نه بخش خصوصی توان تأمین آن را ندارند و گردن نمی‌گیرد. 
یکی از ورزشکاران این منطقه پیشنهاد می‌دهد، در شرایط فعلی، حداقل بهسازی و تکمیل بخش‌های اداری و ساختمان هیئت‌های ورزشی استادیوم فعال شهرستان در دستور کار قرار بگید تا بچه‌ها بدانند زیر نظر چه نهادی در حال فعالیت هستند و دیده می‌شوند. 
حسین اسماعیلی با اشاره به پایین بودن سرانه ورزشی در منطقه می‌گوید: «درحال حاضر سرانه فضای سالن ورزشی سرپوشیده برای جوانان شهرستان ۲۰سانتی‌متر مربع و فضای روباز تنها ۵۷سانتی‌مترمربع است که بسیار پایین‌تر از استاندارد‌های کشوری است.»
او از مدیرکل ورزش و جوانان استان خواست با صدور دستور فوری نسبت به تأمین اعتبار یا جذب سرمایه‌گذار برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی اقدام کند. 


 بزرگ‌ترین پروژه ورزشی در حال نابودی
فرماندار خلیل‌آباد، با بیان اینکه پروژه ۳۲هکتاری ورزشی خلیل‌آباد، قدمتی نزدیک به ۱۷سال دارد و سال‌هاست نیمه‌کاره باقی مانده، می‌گوید: «متأسفانه به دلیل فاصله این مجموعه از مرکز شهر، توجه کافی به آن نشده و سرمایه‌گذاری انجام شده در حال فرسوده شدن است.»
علی گرمابی با اشاره به موقعیت جغرافیایی مناسب این مجموعه، خواستار کمک گرفتن از بخش خصوصی برای به نتیجه رساندن پروژه شد. 
وی از فعالیت هزارو۵۰۰ ورزشکار سازمان‌یافته و ۲۰هیئت ورزشی فعال در شهرستان خبر داده و می‌گوید: «اگر پروژه‌های نیمه‌تمام به اتمام برسند، می‌توانند به عنوان پایگاه‌های ورزشی مؤثر و کارآمد در خدمت جامعه قرار گیرند.»
گرمابی با اشاره به نیمه‌تمام ماندن استخر شنا، سالن کشتی و چند پروژه ورزشی دیگر، اظهار می‌کند: «اولویت اصلی به سرانجام رساندن پروژه‌های نیمه‌تمام با کمک بخش خصوصی است.»
فرماندار خلیل‌آباد با تأکید بر اهمیت ورزش در زندگی روزمره، سرمایه‌گذاری در این حوزه را یک اولویت اساسی عنوان می‌کند. 
وی توسعه زیرساخت‌های ورزشی را یکی از چالش‌های جدی در این حوزه دانسته و خواستار توجه ویژه به کمبود فضا‌های ورزشی در برخی مناطق شهرستان می‌شود. 
بازسازی و توسعه زیرساخت‌های ورزشی در شهرستان خلیل‌آباد نیازمند عزم جدی و حمایت مستمر مسئولان است تا بتوان آینده‌ای پررونق و همراه با سلامت و نشاط برای نسل‌های آینده رقم زد. 
به‌رغم پتانسیل‌های بالای منطقه و وجود ورزشکاران پرتلاش، هدررفت سرمایه‌ها و بی‌توجهی به پروژه‌های نیمه‌تمام مانع رشد و توسعه ورزشی شده است. 
بنابراین، تخصیص اعتبارات لازم، همکاری بخش خصوصی و نظارت دقیق بر روند اجرای پروژه‌ها، اصلی‌ترین راهکار برای برون‌رفت از این بحران و بهبود وضعیت ورزش در شهرستان است. 
تنها با تحقق این اهداف، می‌توان آینده‌ای پویا، سالم و پرنشاط برای خلیل‌آباد ترسیم کرد و کارایی و اثرگذاری ورزش را در زندگی اجتماعی و فردی جامعه افزایش داد. 
با توجه به اهمیت ورزش در سلامت و نشاط جامعه، ضروری است، مسئولان شهرستان خلیل‌آباد با برنامه‌ریزی دقیق، تأمین بودجه و نظارت مستمر، پروژه‌های ورزشی نیمه‌کاره را به سرانجام رسانده و زیرساخت‌های ورزشی منطقه را تقویت کنند. این اقدام، سرمایه‌گذاری بلندمدت بر سلامت و آینده نسل جوان خواهد بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار