کد خبر: 1295069
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا:
از آنجا که تمسک به مصلحت توسط رهبران الهی ممکن است، متفاوت با روال جاری تدابیر قبلی باشد، برخی افراد به علل مختلف از جمله ضعف شناخت رهبری یا ناتوانی در تحلیل مسائل زبان به اعتراض باز نموده و از مرحله سؤال بالاتر رفته و باعث پیامد‌هایی می‌شوند که همان اقدام، مصداق خلاف مصلحت می‌باشد

جوان آنلاین: خواص ناآگاه یا معاند با اعتراض یا تردید و ایجاد شبهه نسبت به تصمیمات مصلحت‌محور رهبران الهی باعث کاهش اقتدار رهبری می‌شوند که خود این مسئله از محرمات قطعی و خلاف مصلحت نظام است. 
حجت الاسلام علی سعیدی، رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا، در جمع خبرنگاران، با اشاره به جایگاه مصلحت در تصمیم‌گیری‌های رهبران الهی و پیامد‌های منفی عدم توجه به فلسفه تمسک رهبران دینی به مصلحت گفت: از آنجا که تمسک به مصلحت توسط رهبران الهی ممکن است، متفاوت با روال جاری تدابیر قبلی باشد، برخی افراد به علل مختلف از جمله ضعف شناخت رهبری یا ناتوانی در تحلیل مسائل زبان به اعتراض باز نموده و از مرحله سؤال بالاتر رفته و باعث پیامد‌هایی می‌شوند که همان اقدام، مصداق خلاف مصلحت می‌باشد. 
وی با اشاره به نخستین پیامد منفی عدم درک خواص در قبال تمسک رهبران الهی به مصلحت افزود: «تضعیف جایگاه رهبری» نخستین پیامد منفی عدم درک خواص در قبال تمسک رهبران الهی به مصلحت است و خواص ناآگاه یا معاند با اعتراض یا تردید و ایجاد شبهه نسبت به تصمیمات مصلحت محور رهبران الهی باعث کاهش اقتدار رهبری می‌شوند که خود این مسئله از محرمات قطعی و خلاف مصلحت نظام است. 
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به دومین پیامد منفی عدم درک خواص در قبال تمسک رهبران الهی به مصلحت گفت: «ایجاد بدبینی و تکثیر شایعات» دومین پیامد منفی عدم درک خواص در قبال تمسک رهبران الهی به مصلحت است و بی‌اطلاعی خواص از تمسک به مصلحت موجب نشر شایعات و بدبینی نسبت به راهبرد‌های کلان رهبران الهی و ایجاد تحیر و تردید در مردم می‌گردد. وی از «فراهم شدن بستر اختلاف و دو قطبی‌سازی‌های کاذب» به عنوان سومین پیامد منفی عدم درک خواص در قبال تمسک رهبران الهی به مصلحت نام برد و گفت: نداشتن تحلیل و فهم عمیق از تصمیمات رهبران الهی، باعث دلسردی برخی پیروان، اختلاف و انشقاق در صف نیرو‌های مؤمن و پیدایش فرقه‌ها و گروه‌ها و دو قطبی‌های کاذب می‌گردد. 
سعیدی با اشاره به چهارمین پیامد منفی عدم درک خواص در قبال تمسک رهبران الهی به مصلحت تصریح کرد: «تقویت جبهه دشمن و تضعیف جبهه حق» چهارمین پیامد منفی عدم درک خواص در قبال تمسک رهبران الهی به مصلحت است و عدم درک خواص نسبت به فلسفه تمسک به مصلحت، توسط رهبران الهی، باعث تقویت دشمن و تضعیف موضع جبهه حق شده و زمینه ساز تزلزل عوامل حضور در خط مقدم و اجرای تدبیر می‌شود. وی با اشاره به اینکه «تقلیل تصمیمات راهبردی به ملاحظات شخصی یا سیاسی» پنجمین پیامد منفی عدم درک خواص در قبال تمسک رهبران الهی به مصلحت است، اظهار کرد: فقدان و ضعف بصیرت خواص در تحلیل همه جانبه تصمیم رهبران الهی در تمسک به مصلحت، زمینه ساز کج فهمی و تنزل تصمیمات به مصلحت گرایی شخصی می‌گردد. 
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به ششمین منفی عدم درک خواص در قبال تمسک رهبران الهی به مصلحت گفت: «مانع تراشی در مسیر تحقق اهداف بلند مدت» ششمین پیامد منفی عدم درک خواص در قبال تمسک رهبران الهی به مصلحت است و عدم فهم و همراهی خواص روند تدریجی تحقق اهداف را کند نموده و موجب تأخیر در دستیابی به آرمان‌ها یا عدم دستیابی به اهداف می‌شود. وی از «عدم همراهی در بزنگاه‌های تاریخی» به عنوان هفتمین پیامد منفی عدم درک خواص در قبال تمسک رهبران الهی به مصلحت نام برد و تصریح کرد: نادانی و جهل خواص نسبت به فلسفه تمسک به مصلحت و عمق راهبردی رهبران الهی سبب عدم حضور آنان در مواقع حساس و فرصت سوزی شده که در بسیاری موارد قابل جبران نخواهد بود. 
سعیدی با اشاره به اینکه «تضعیف چهره‌های متعهد و ولایتمدار» هشتمین پیامد منفی عدم درک خواص در قبال تمسک رهبران الهی به مصلحت است، گفت: فقدان درک درست از فلسفه تمسک به مصلحت توسط رهبران الهی، باعث تضعیف چهره‌های متعهد و ولایتمدار که درصدد اجرای صحیح تدبیر رهبری هستند می‌شود. وی خاطرنشان کرد: «شکل‌گیری بدعت در سنت تحلیل رهبری دینی» نهمین پیامد منفی عدم درک خواص در قبال تمسک رهبران الهی به مصلحت است و خواص ناآگاه و سطحی نگر با برداشت غلط از راهبرد رهبران دینی، الگویی غلط و بدعت گونه را به نسل‌های بعدی منتقل می‌کنند. 
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به «خلط بین عوامل زمینه ساز مصلحت و چهره‌های مجری تدابیر» به عنوان دهمین پیامد منفی عدم درک خواص در قبال تمسک رهبران الهی به مصلحت گفت: از دیگر پیامد‌های منفی عدم درک درست فلسفه تمسک مصلحت توسط رهبران الهی، زمینه ساز اشتباه و خلط بین جریان‌ها و عواملی که با اقدامات و ترک فعل آنها در بستر زمان زمینه ساز مصلحت گرایی شده با کسانی که در زمان تمسک به مصلحت درصدد تحقق صحیح آن هستند می‌شود. نباید با درک ناصحیح از شرایط خاص حرکت انقلاب و تبدیل تهدید به فرصت، زمینه تضعیف چهره‌های انقلابی، پیشکسوت و چهره‌هایی را که در خط مقدم درصدد تحقق اهداف نظام هستند فراهم نمود. وی بیان کرد: امروز حرکت انقلاب در شرایط حساسی قرار دارد که هر گونه حرکتی که به انسجام و وحدت ملی خدشه‌ای وارد نماید و زمینه‌سازی تضعیف عواملی که درصدد اجرای تدابیر هستند قطعاً حرکتی برخلاف مصالح نظام و باعث تقویت جبهه دشمن خواهد شد. سعیدی در پایان گفت: آنچه که امروز مشاهده می‌شود این است که از جمله تدابیر هوشمندانه رهبر معظم انقلاب تبدیل تهدید به فرصت در راستای صیانت از مصالح نظام و مردم می‌باشدکه درک این حقیقت بسیار مهم است.

برچسب ها: مصلحت ، رهبری ، فلسفه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار