کد خبر: 1292310
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۰
واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به تقدیم پیام پادشان عربستان سعودی به رهبرمعظم انقلاب
سفر وزیر دفاع عربستان به تهران و پیام پر و پیمان شاه سعودی خطاب رهبر انقلاب برای آنهایی که مدام از شکست محور مقاومت در منطقه می‌گفتند، هشداری روشن بود که به یاد بیاورند «اگر محور مقاومت شکست خورده بود» امروز سعودی‌ها ضرورتی برای ارسال پیامی در این سطح به ایران نمی‌دیدند. 

جوان آنلاین: سفر وزیر دفاع عربستان سعودی به تهران برای تقدیم پیام پادشاه عربستان به رهبر معظم انقلاب واکنش‌های بسیاری را در شبکه‌های اجتماعی داشت. کاربران این پیام را پس از اتفاقات اخیر منطقه به‌خصوص طوفان‌الاقصی و جنایات رژیم صهیونیستی در پی آن و همچنین آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا دارای معنای ویژه‌ای دانستند و به تحلیل آن پرداختند. کاربران همچنین از درایت رهبر معظم انقلاب در پیشبرد سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران نوشتند. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران را مرور کرده‌ایم. 


 ک. جعفری:
سفر وزیر دفاع عربستان به تهران و پیام پر و پیمان شاه سعودی خطاب رهبر انقلاب برای آنهایی که مدام از شکست محور مقاومت در منطقه می‌گفتند، هشداری روشن بود که به یاد بیاورند «اگر محور مقاومت شکست خورده بود» امروز سعودی‌ها ضرورتی برای ارسال پیامی در این سطح به ایران نمی‌دیدند. 
 نوید کمالی:
اهداف اصلی ‎عربستان از اعزام وزیر دفاع به تهران: رایزنی و درک موضع ‎ایران در قبال مذاکرات هسته‌ای پیش‌رو؛ تقویت همکاری‌های امنیتی و دفاعی دوجانبه؛ استقبال از موضع ایران در وزن ندادن به رقبای منطقه‌ای ریاض؛ کاهش ریسک آسیب‌پذیری از درگیری احتمالی و حفظ امنیت انرژی. 
 راحله امینیان:
بالاخره حاکمان کشور عربستان هم به شیطنت رژیم تبهکار کودک‌کش در سود بردن از اختلافات کشور‌های منطقه اعتراف کردند. به فضل الهی اتحاد کشور‌های مسلمان و منطقه در مقابل این رژیم منحوس حتماً و قطعاً منجر به نابودی اسرائیل غاصب خواهد شد. 
 علی جعفری:
‏ «سال‌ها پیش همین‌جا که شما نشسته‌اید عموی‌تان نشسته بود. من به او گفتم ارتباط صمیمی با عربستان را به سود خود می‌دانیم. اگر شما هم آن را به سود خود می‌دانید ارتباطات می‌تواند مستحکم شود.» تاریخ معاصر رهبری چنین ظلم‌ستیز و عدالت‌خواه و تا این حد صلح‌طلب را به خود نخواهد دید. 
 علی نادری:
پس از ۱۰ سال، دیدار رئیس‌جمهور با سران کشور‌های عربستان، مصر و سودان در ریاض. عملگرایی منطبق بر اصول انقلابی، پربازده‌ترین رویکرد در سیاست خارجی ماست، اما سیاست خارجی بزرگ‌ترین ضربه را زمانی خورد که به موضوع سیاست داخلی تبدیل شد. بانیان آن نگاه همچنان حاشیه می‌سازند و این نگاه دستاورد. 
 صفحه توئیتری «نور نیوز»:
سفر خالد ‎بن‌سلمان به ‎ایران و ارسال پیام پادشاه سعودی به رهبری، نشان می‌دهد که عربستان با وجود شراکت دیرینه با ‎امریکا در حال بازی‌سازی مستقل در منطقه است؛ تعامل با تهران یعنی حرکت به‌سوی نظمی نوین با تکیه بر ظرفیت‌های منطقه‌ای. 
 میثم ایرانی:
جناب عراقچی در روسیه پیغام مکتوب حضرت آقا را به پوتین می‌رسانند؛ وزیر دفاع عربستان در تهران پیام پادشاه سعودی را تقدیم حضرت آقا می‌کنند. کشور‌های تأثیرگذار منطقه از نقش دیپلماسی جمهوری اسلامی در حفظ ثبات منطقه آگاهی کامل دارند، اما برخی مدعیان انقلابی‌گری فقط نالیدن را یاد گرفته‌اند. 
 کیوان ساعدی:
در مذاکرات برجام (۲۰۱۵) سعود الفیصل وزیر وقت خارجه سعودی خود را به وین رساند و با همتای امریکایی‌اش در جهت سنگ‌اندازی دیدار کرد. پس از حدود ۱۰سال، در بحبوحه مذاکرات عمان، وزیر دفاع عربستان به ایران سفر و با رهبری و مقامات عالی‌رتبه نظام برای تقویت روابط دوجانبه دیدار کرد. تغییر رویکرد نسبت به ایران مرهون عوامل متعدد است. از جمله در این سال‌ها قدرت ایران با وجود از دست دادن سوریه و شهادت بزرگانی از جبهه مقاومت، بسیار افزایش یافت؛ مواجهه هوشمندانه با زیاده‌خواهی امریکا جلوه دیگری پیدا کرد؛ ایران در این دور از مذاکرات با اقتدار متفاوتی ظاهر شد. 
 کاربری با نام «ابراهیم»:
سفر وزیر دفاع سعودی (برادر بن سلمان) به ایران رو در این زمینه هم ببینید که ایران و عربستان در چند پرونده در وضعیت همکاری یا با امکان همکاری قرار دارند، یکی از موفق‌ترین‌هاش پرونده سودان بوده که ایران و عربستان در مقابل پروژه اسرائیلی- اماراتی همکار‌ی‌هایی با هم تعریف کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار