کد خبر: 1275601
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۵:۰۰
شرکت‌کنندگان همچنین برای ارزیابی دقت، در دو نوبت آزمون شخصیت، نظرسنجی اجتماعی و بازی‌های منطقی شرکت کردند. این فرآیند توسط نسخه‌های هوش مصنوعی آنها نیز تکرار شد.

 جوان آنلاین: بر اساس گزارش وبگاه خبری Tech Post که از سوی کانال «زاویه» در پیام‌رسان بله منتشر شده است، نتایج پژوهشی مشترک میان دانشگاه استنفورد و گوگل نشان می‌دهد تنها با یک مصاحبه دو ساعته، می‌توان نسخه مبتنی بر هوش مصنوعی شخصیت کاربران را ساخت؛ نوعی شبیه‌سازی که با دقتی حیرت‌انگیز رفتار‌های انسان را بازسازی می‌کند. 
پژوهش مذکور شامل مصاحبه با هزار و۵۲ شرکت‌کننده بود. در این مصاحبه‌ها، داستان‌های شخصی، ارزش‌ها و دیدگاه‌های شرکت‌کنندگان درباره موضوعات اجتماعی جمع‌آوری شد تا داده‌های مورد نیاز برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی فراهم شود. 
شرکت‌کنندگان همچنین برای ارزیابی دقت، در دو نوبت آزمون شخصیت، نظرسنجی اجتماعی و بازی‌های منطقی شرکت کردند. این فرآیند توسط نسخه‌های هوش مصنوعی آنها نیز تکرار شد. نتایج نشان داد مدل‌های هوش مصنوعی موفق به بازسازی پاسخ‌های انسانی با دقت ۸۵ درصد شدند. این فناوری نوین می‌تواند انقلابی در تحقیقات اجتماعی ایجاد کند و آینده‌ای را رقم بزند که در آن نسخه‌های دیجیتال کاربران تصمیمات مشابه با آنها بگیرند. کاربرد‌های این فناوری از شبیه‌سازی رفتار‌های انسانی در محیط‌های کنترل‌شده گرفته تا ارزیابی سیاست‌های عمومی و واکنش‌های اجتماعی به رویدادها، گسترده است. با این حال، مدل‌ها در پیش‌بینی رفتار‌های پیچیده و تصمیمات اقتصادی اجتماعی، دقت کمتری نشان دادند. نگرانی‌های اخلاقی یکی از موانع بزرگ پیشبرد این فناوری محسوب می‌شود. در جهانی که مواردی، چون دیپ‌فیک و دستکاری اطلاعات رو به گسترش هستند، ایجاد مدل‌های شخصیتی دقیق می‌تواند خطراتی برای حریم خصوصی و امنیت افراد ایجاد کند.

برچسب ها: هوش مصنوعی ، فناوری ، علم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار