جوان آنلاین: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامهای به آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد، حمله مجدد رژیم صهیونیستی به بیمارستان کمال عدوان، تنها مرکز درمانی فعال در شمال غزه را محکوم کرد و خواستار اقدام فوری این سازمان شد.
محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت پیرامون جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، خطاب به آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد نامه نوشت.
در متن پیام وزیر بهداشت آمدهاست: جناب آقای آنتونیو گوترش؛ حمله مجدد و وحشیانه رژیم صهیونیستی به بیمارستان کمال عدوان، تنها مرکز درمانی فعال در شمال غزه و همچنین حمله به فرودگاه صنعا، در حالی که جناب آقای تدروس ادهانوم، مدیر کل سازمان بهداشت جهانی و همراهان ایشان در آنجا حضور داشتند را باید در ادامه خشونتهای عریان این رژیم اشغالگر و پایبند نبودن به معاهدات و قوانین بینالمللی دانست.
در بخش دیگر این پیام آمدهاست: متأسفانه در یک سال گذشته، بر خلاف همه رویهها و قوانین بینالمللی، جهان بارها شاهد حملات مرگبار رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی، کادر سلامت، پزشکان، پرستاران و امدادرسانان بودهاست؛ این در حالی است که با وجود تکرار این نوع حملات، سازمانها و مجامع بینالمللی واکنش چندان مؤثری نداشتهاند!
وزیر بهداشت در بخش پایانی پیام خود آوردهاست: اینجانب ضمن محکوم کردن این حملات، خواستار واکنش جدی و موضعگیری جنابعالی و تلاش برای ایجاد همگرایی بین نهادهای بینالمللی در محکومکردن تداوم این حملات و خواهان اقدامات سریع و عملی در این زمینه هستم.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، «سازمان جهانی بهداشت» در بیانیهای با محکومیت حمله رژیم اسرائیل به بیمارستان «کمال عدوان» در شمال غزه، آن را همچون حکم اعدام برای هزاران فلسطینی دانست.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) با محکومیت حمله اسرائیل به بیمارستان «کمال عدوان» در شمال غزه، آن را به مثابه حکم اعدام برای هزاران فلسطینی دانست و خواستار پایان این وحشت شد.
این نهاد جهانی طی بیانیهای، با اعلام آنکه حمله اسرائیل به بیمارستان یاد شده، آخرین مرکز بهداشتی فعال در شمال غزه را از بین برده، خاطر نشان کرد: گزارشهای اولیه نشان میدهد که برخی بخشهای مهم این بیمارستان به شدت دچار آتشسوزی و ویرانی شدهاست.
براساس گزارشها، بیمارستان کمال عدوان تا روز جمعه ۷دی نزدیک به ۳۵۰ نفر شامل ۷۵ بیمار و ۱۸۰ کادر پزشکی را در خود جای داده بود. مطابق اعلام سازمان جهانی بهداشت، پس از حمله اسرائیل، ۶۰ کارمند این بیمارستان و ۲۵ بیمار در وضعیت وخیمی قرار دارند. آژانس بهداشت سازمان ملل متحد پس از تهاجم یاد شده از انتقال بیماران با وضعیت وخیم به بیمارستان اندونزیایی خبر داد که آن هم ویران گشته است.