کد خبر: 1325329
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۸
نجات از خودرو در بلوار جمهوری با موفقیت انجام شد بر اثر سانحه خودرویی، دو نفر در یک دستگاه خودرو در بلوار جمهوری بندرعباس حبس شدند که با حضور به‌موقع نیرو‌های امدادی به‌سلامت آزادسازی شده و توسط اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.

جوان آنلاین: در تاریخ ۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴، آتش‌نشانان ایستگاه شماره ۱ با دریافت گزارش حادثه حبس‌شدن افراد در خودرو بر اثر سانحه خودرویی در بلوار جمهوری، بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند.

به گزارش مهر، محمدامین لیاقت، رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس، با اعلام این خبر گفت: ساعت ۰۳:۰۳ صبح، تماس با سامانه ۱۲۵ موجب شد تا نیرو‌های عملیاتی در کوتاه‌ترین زمان ممکن در محل حادثه حاضر شوند و عملیات نجات را آغاز کنند.

وی افزود: دو نفر شامل یک خانم و یک کودک که در داخل خودرو محبوس شده بودند، با تلاش آتش‌نشانان به‌سلامت آزادسازی شدند و پس از آن توسط اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی بندرعباس در پایان اشاره کرد: علت حادثه توسط پلیس در حال بررسی است و خوشبختانه این حادثه هیچ‌گونه تلفات جانی نداشته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار