کد خبر: 1255942
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۰۴:۰۰
تکواندوکاران نوجوان ایرانی در رقابت با برترین‌های دنیا در کره‌جنوبی با کسب ۱۲ مدال خوشرنگ حسرت قهرمانی جهان را به دل میزبان گذاشتند.
شیوا نوروزی
 جوان آنلاین: هوگوپوشان نوجوان با کسب عنـوان قهـرمـانی جهـان دست‌پر به میهن بازمی‌گردند. 
تکواندوکاران نوجوان ایرانی در رقابت با برترین‌های دنیا در کره‌جنوبی با کسب ۱۲ مدال خوشرنگ حسرت قهرمانی جهان را به دل میزبان گذاشتند. درخشش این نسل آینده‌دار، خیال‌مان را بابت تداوم درخشش در بازی‌های المپیک راحت کرد. هفت طلا، دو نقره و سه برنز دختران و پسران ایران‌زمین، باعث شد کره‌ای که خود را مهد تکواندوی جهان می‌داند، در خاک خودش مقابل نوجوانان کشورمان تعظیم کند. تیم میزبان با چهار طلا، چهار نقره و یک برنز نایب‌قهرمان جهان شد و مقام سومی نیز به کروات‌ها رسید. 
 
 تلاشی که به ثمر نشست
۹۶ کشور حاضر در چهاردهمین دوره مسابقات تکواندوی قهرمانی نوجوانان جهان، بهترین نفرات خود را در این رده سنی راهی چانچئون کرده بودند، اما دختران و پسران ما یک سر و گردن از همه رقبا بالاتر بودند و خوشرنگ‌ترین و بیشترین مدال‌ها را به گردن آویختند. حاصل تلاش هشت دختر ملی‌پوش ما کسب پنج مدال طلا و یک نقره بود. در تیم پسران نیز موفق به کسب سه طلا، یک نقره و دو برنز شدند و حاصل این تلاش جمعی، قهرمانی تیم‌ملی تکواندو نوجوان ایران در مسابقات جهانی بود. این اولین‌باری است که تکواندوی کشورمان در رقابت‌های نوجوانان جهان در مجموع هر دو تیم پسران و دختران بر بام دنیا می‌ایستد. پیش از این تیم نوجوانان پسر دو بار و تیم نوجوانان دختر یک‌بار در سال ۲۰۱۶ قهرمان جهان شده بودند. 
 
 توفان دختران 
غزل هوشمند، پرنیان ساکی، ساینا علیپور، رزان حیدری، پرنیان نوری، آینا نصیری، ساغر مرادی و حنا زرین کمر ترکیب تیم دختران را تشکیل می‌دادند و هدایت این تیم بر عهده فاطمه صفرپور بود. پرنیان نوری با غلبه بر حریف چینی قهرمان وزن ۵۲‌- کیلوگرم شد، آیناز نصیری نماینده وزن ۵۹- کیلوگرم مدال طلا را از آن خود کرد، حنا زرین‌کمر در وزن ۶۸ - کیلوگرم به مدال طلا دست یافت، غزل هوشمند در وزن ۴۲- کیلوگرم چهارمین طلای تیم دختران را به گردن آویخت و ساغر مرادی نیز به نشان نقره بسنده کرد. پس از قهرمانی تیم دختران کشورمان، کره‌جنوبی با یک طلا و سه نقره دوم شد و کرواسی با یک طلا، یک نقره و دو برنز روی سکوی سوم ایستاد. 
 
 پسران کوتاه نیامدند
فیض‌الله نفجم در این دوره مهدی رحمتی، مهدی رزمیان، امیرمحمد نصیراحمدی، سینا محترمی، رادین زینالی، امیرمحمد احمدوند، علی‌اکبر ابراهیمی و امیرمحمد اشرافی را در اختیار داشت. امیرمحمد اشرافی در وزن ۷۸+‌کیلوگرم اولین طلای این تیم را به دست آورد، مهدی رزمیان در وزن ۴۸+کیلوگرم با عبور از سد حریف اسپانیایی یک مدال زرین دیگر را از آن ایران کرد، علی‌اکبر ابراهیمی در وزن ۷۳- کیلوگرم نایب‌قهرمان شد و به نقره قناعت کرد، احمدوند در وزن ۷۸-کیلوگرم صاحب یک مدال برنز شد و امیرمحمد نصیراحمدی در ۵۱-‌کیلوگرم نیز برنزی شد. همچنین اشتباه محرز داوران موجب حذف رادین زینالی از رقابت‌ها شد. تیم پسران مجموعاً در شش وزن از هشت وزن مسابقات روی سکو رفت و مدال گرفت. کره‌ای‌ها در این بخش نیز پس از ایران با سه طلا، یک نقره و یک برنز نایب‌قهرمان شدند، اما مقام سومی پسران به تیم ازبکستان رسید. 
 
 بهترین‌ها ایرانی هستند
درخشش کاروان اعزامی به کره‌جنوبی موجب شد جوایز بهترین‌ها نیز به ایرانی‌ها برسد. در بخش برترین مربیان هر دو عنوان به مربیان کشورمان رسید. قهرمانی تیم‌های دختران و پسران باعث شد فاطمه صفرپور و فیضل‌الله نفجم بهترین مربیان دنیا در بخش نوجوانان لقب بگیرند. علاوه بر این عنوان فنی‌ترین تکواندوکار جهان نیز به ملی‌پوش کشورمان رسید؛ امیرمحمد اشرافی قهرمان سنگین‌وزن جهان با شایستگی این عنوان را به خود اختصاص داد. 
 
 درخشش بعد از المپیک
پس از درخشش خیره‌کننده تکواندوکاران ایران در بازی‌های المپیک پاریس ۲۰۲۴، این‌بار نوبت قدرت‌نمایی نوجوانان این رشته بود. هادی ساعی قهرمانی جهان در بخش نوجوانان را بهترین نتیجه عنوان کرد: «اولین دوره این مسابقات در رده نوجوانان بعد از المپیک با حضور حدود ۱۰۰ کشور دنیا در سطح فنی خوبی برگزار شد. شاهد حضور تعداد زیادی از تکواندوکاران مسابقات جهانی بودیم که تکواندوکاران کشورمان توانستند بهترین نتیجه را کسب کنند. در دو سال گذشته پشتوانه‌سازی خوبی در فدراسیون صورت گرفته است. در ادامه موفقیت در مسابقات قهرمانی آسیا و المپیک، این بار در رده نوجوانان، تکواندوکاران بهترین عملکرد را از خود در این مسابقات به نمایش گذاشتند. رقابت‌های جهانی نوجوانان در هر گروه دختران و پسران در ۱۰ وزن برگزار شد و ما با هشت تکواندوکار دختر و پسر در مجموع با ۱۶ تکواندوکار، یعنی دو نفر در هر بخش کمتر از دیگر کشور‌ها در این رقابت‌ها شرکت کردیم. در هر دو بخش دختران و پسران با بهترین عملکرد بین تمام کشورها، قهرمان شدیم. عنوان بهترین مربی دنیا در هر دو بخش و بهترین تکواندوکار دنیا به نمایندگان ایران رسید و این به آن معناست که برنامه‌های فدراسیون برای پشتوانه‌سازی در حال به ثمر نشستن است. این موفقیت حاصل وفاق، همدلی و حمایت‌های خانواده بزرگ تکواندو است. این عناوین باارزش را ابتدا به همه اعضای خانواده تکواندو و سپس به مردم عزیز ایران اسلامی تقدیم می‌کنیم.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار