جوان آنلاین: رسانههای صهیونیستی امروز در گزارشی بعد از گذشت 6 ماه از جنگ غزه به وضعیت وخیمی که این رژیم در سطوح مختلف تجربه میکند اشاره و اعلام کردند: هرگز تصور نمیکردیم شرایط تا این حد سخت شود؛ آن هم درحالی که اسرائیل هیچ دستاوردی در جنگ کسب نکرده است.
به گزارش المیادین و به نقل از رسانههای عبری، 184 روز بعد از جنگ در نوار غزه، آژیرهای خطر همچنان در شهرکهای اطراف این منطقه به صدا درمیآید و اسرائیل هرگز فکر نمیکرد شرایط به این سختی باشد، این درحالی است که اسرائیل در رسیدن به اهداف جنگی خود هم شکست خورده است بهویژه در هدف نابودی مقاومت فلسطین.
بر اساس گزارش تسنیم، بعد از گذشت 6 ماه از جنگ غزه و درگیریهایی که در جبهه شمالی با حزبالله وجود دارد هنوز مشخص نیست که ساکنان شهرکهای شمالی چهزمانی میتوانند به خانههایشان برگردند و همچنین معلوم نیست که بعد از آن در این منطقه امنیت داشته باشند یا نه.
رسانههای عبری همچنین با اشاره به تظاهراتهایی که شهرکنشینان علیه بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی و کابینه وی بهراه انداختهاند اعلام کردند که اسرائیل از درون درحال چندپارچه شدن و تجزیه است.
این رسانهها همچنین به بحران اقتصادی ناشی از جنگ غزه اشاره و تأکید کردند آسیبهای زیادی به ساختمانها در شهرکهای اطراف نوار غزه و نیز شهرکهای شمالی وارد شده است.
روزنامه اقتصادی اسرائیلی کالکالیست در این زمینه گزارش داد که دستکم 1700 خانه در شهرکهای اطراف غزه آسیب جدی دیدهاند.
دیروز هم «ایال برکوویچ» تحلیلگر این شبکه صهیونیستی هم گفت: باید اعلام کنیم اسرائیل در جنگ شکست خورده است؛ زیرا 4 هدفی که تعیین کرده بود هیچ یک محقق نشد یعنی؛ نابودی حماس، بازگرداندن اسرای اسرائیلی از غزه، توقف شلیک موشکها از جبهههای مختلف علیه اسرائیل و بازگشت همه آوارگان اسرائیلی به شهرکها.
از سوی دیگر «آویخای استرن» رئیس مؤسسه موسوم به شهرداری شهرک کریات شمونه در شمال اراضی اشغالی در گفتوگو با شبکه کان رژیم صهیونیستی اعلام کرد: هر روزی که بدون بازگشت ما به خانههایمان میگذرد بهمعنای آن است که جنگ را از پیش باختهایم. الآن 6 ماه از جنگ گذشته است و هیچچیز تغییر نکرده است. تاریخ به ما آموخته است که وقتی حزبالله بخواهد آتش علیه ما بهراه بیندازد این کار را میکند بهویژه در جبهه شمالی.
مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی هم گزارش داد: روند تخلیه شهرکهای اسرائیل در جریان جنگ کنونی، بزرگترین روند در این زمینه از زمان تأسیس «اسرائیل» بوده است. در نتیجه این امر، اسرائیلیهایی که شهرکها را تخلیه کردهاند تبدیل به باری روی دوش جامعه و اقتصاد اسرائیل شدهاند.