کد خبر: 1201454
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۶
خزعلی مطرح کرد
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: مقرر شد بازارچه‌هایی در هر استان به فروش لباس استاندارد حجاب اختصاص یابد.

جوان آنلاین: انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور امروز در همایش بسیج دانش‌آموزی اظهار کرد: زنان غزه در صحنه عملیات و مقاومت بی‌واسطه همچنین در اسارت، زندان و عملیات استشهادی نشان دادند که قهرمان هستند.

به گزارش فارس، وی افزود: پیام رسانی غزه از اتفاقات و دشواری‌ها به دست زنان بود و با مقاومت و صبوری در برابر سختی‌ها و مشکلات ایستادند.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: رسانه‌هایی که صهیونیسم تجهیز کرده بود برای اینکه فلسطین و حرکت مظلومان را به گونه‌ای دیگر جلوه دهد، توسط همان رسانه‌ها فاش شد و اکنون برای تمام دنیا جنایات آن‌ها مشخص شده است.

خزعلی خطاب به دختران نوجوان گف: الگویی که حضرت فاطمه برای زنان به جای گذاشته است بهترین الگو و زیباترین نمونه برای سرمشق گرفتن است.

ایجاد ویترین دخترانه در فضای مجازی

وی با اشاره به اینکه فراخوان ایده‌های دختران را داشتیم و بهترین ایده‌ها را از بین آن‌ها انتخاب کردیم، گفت: ویترین دخترانه را برای نیاز‌هایی که دختران دارند در فضای مجازی ایجاد کردیم.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور ادامه داد: لازم است فرهنگ سازی وسیعی را در حیطه خانواده داشته باشیم و یک رویکرد را از روز خانواده آغاز کردیم. با رویکرد‌های مختلفی مانند خانواده و تغذیه، خانواده و مد و لباس، خانواده و مهارت، خانواده و جمعیت، خانواده و فرهنگ ناملموس.

سبد تعذیه‌ای برای دهک‌های یک تا چهار

خزعلی بیان کرد: در بحث تغذیه باید به تغذیه خانواده و نوجوانان توجه داشت و دولت برنامه‌هایی در این حیطه دارد تا در دهک‌های یک تا چهار برای مادران باردار و شیرده و کودکان زیر ۶ سال سبد کمکی تغذیه‌ای داشته باشیم.

وی در ادامه درباره تغییر کتاب سبک و زندگی دختران در پایه دوازدهم با توجه به پیشنهادات معاونت امور زنان و خانواده مطرح کرد: این یکی از نیاز‌های جدی است و مستنداتی را از زنان موفق تهیه کردیم که باید به دختران نوجوان معرفی شود.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری متذکر شد: طرح نشاط دختران را داریم تا در محیط‌هایی که مناسب آنهاست، دور هم حضور یابند، همچنین در سفر‌های استانی موضوع دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل دختران پیگیری می‌شود و اعتباری برای آن اختصاص می‌یابد، تجهیز مدارس و هنرستان‌ها متناسب با نیاز دختران و ایجاد پارک بانوان در استان‌های مختلف از جمله موضوعاتی است که پیگیری می‌کنیم.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری متذکر شد: طرح نشاط دختران را داریم تا در محیط‌هایی که مناسب آنهاست، دور هم حضور یابند، همچنین در سفر‌های استانی موضوع دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل دختران پیگیری می‌شود و اعتباری برای آن اختصاص می‌یابد، تجهیز مدارس و هنرستان‌ها متناسب با نیاز دختران و ایجاد پارک بانوان در استان‌های مختلف از جمله موضوعاتی است که پیگیری می‌کنیم.

خزعلی درباره برنامه‌های این معاونت نسبت به پوشش زنان و دختران گفت: قیمت چادر و مانتو در جلسات حجاب و عفاف بررسی می‌شود و رئیس جمهور چندین بار به وزارتخانه‌های مختلف درباره حمایت از لباس‌هایی که استاندارد حجاب را دادند، دستور دادند تا قیمت آن‌ها کاهش یابد.

وی افزود: این حمایت‌ها هنوز اندک است، دربازدیدی که از کارخانه حجاب شهرکرد داشتم، آن‌ها هنوز منتظر تسهیلاتی بودند تا تولید خود را سه برابر افزایش دهند.

ایجاد بازارچه‌های حجاب در هر استان

خزعلی بیان کرد: مقرر شد بازارچه‌هایی در هر استان به فروش لباس استاندارد حجاب اختصاص یابد.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در واکنش به پرسش یکی از دانش‌آموزان درباره ناامیدی دانش‌آموزان دختر و در نهایت نگاه آن‌ها به ازدواج بیان کرد: چرا ناامیدی؟ شرایط برای پیشرفت دختران فراهم است، تعداد زیادی از بانوان در رشته‌ها و تخصص‌های مختلف حضور دارند. هم‌اکنون زنان ایرانی از جهت ایده پردازی و اختراعات از متوسط جهان بالاتر هستند، ازدواج هم چیز بدی نیست و بهترین فرصت خلقت، مادر شدن است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره ازدواج دختران دانش‌آموز در روستا‌ها و بازماندن آن‌ها از تحصیل یا مدارس مختلط در روستا‌ها و ممانعت والدین از تحصیل فرزندان دختر به این دلیل گفت: یکی از دغدغه‌ها این است که مدارس مختلط نداشته باشیم، اما متاسفانه در برخی روستا‌ها به دلیل کمبود امکانات این مسأله وجود دارد همچنین باید تلاش شود تا در روستا‌ها برای دختران دبیرستان ایجاد شود البته مقرر شد خوابگاه‌های مرکزی تقویت شوند تا دانش‌آموزان دختر از روستا‌های کم جمعیت برای تحصیل به شهر بیایند.

خزعلی درباره ازدواج دختران در سنین کم گفت: از نظر قانونی باید حتما بلوغ در دختران ایجاد شده باشد البته بخش عمده‌ای از این موضوع مربوط به مسائل فرهنگی در قومیت‌هاست.
در سال ۱۴۰۱ ازدواج قبل از بلوغ کم شده است و اکنون با مشکل بالارفتن سن ازدواج در شهر‌ها و روستا‌ها به دلیل مهاجرت پسران از روستا به شهر هستیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار