کد خبر: 108494
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۸۸ - ۰۰:۰۰
قتل در اردوگاه ترک اعتیاد
به گزارش «جوان آنلاین»، پنجم آذرماه سال 84 به مأموران انتظامی خبر داده شد که پسر 25 ساله‌ای به نام «مهدی ـ ص» که برای ترک اعتیاد به یک اردوگاه ترک اعتیاد رفته بود بر اثر اصابت جسم سخت به سرش جان خود را از دست داده است.
سرانجام پس از گذشت چند روز «حسن ـ ک» مسؤول اردوگاه با مراجعه به پلیس خود را به عنوان عامل مرگ «مهدی» معرفی کرد و گفت: شب حادثه «مهدی» با خود مواد مخدر به داخل مرکز ترک اعتیاد آورده بود به همین دلیل با هم بگو مگو کردیم که ناگهان عصبانی شده و او را هل دادم که از پشت با سر به دیوار خورد و این موضوع باعث مرگ او شد.
با محاکمه این مرد در شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران و با توجه به اعلام رضایت اولیای دم، قاضی عزیز محمدی، رئیس دادگاه پس از شور با چهار مستشار دادگاه، «حسن» را به پنج سال زندان و پرداخت دیه کامل مرد مسلمان محکوم کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار