سرویس سیاسی جوان آنلاین: به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر ریاست جمهوری، دکتر روحانی عصر دیروز در تماس تلفنی «اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان با وی، شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی را حادثهای جانکاه و غمی بزرگ برای ملت ایران و جنایتی بی سابقه از سوی دولتمردان امریکایی برشمرد و اظهار داشت: ما از دولتهای دوست و همسایگان خود انتظار داریم این اقدام جنایتکارانه و شرورانه را یکصدا محکوم کنند.
رئیس جمهور با تأکید بر غیرقابل اعتماد بودن امریکا، افزود: جمهوری اسلامی ایران هیچ گاه آغازگر هیچ تجاوز و تنشی حتی نسبت به امریکا نبوده و همواره اقدامات ایران پاسخی به تجاوز امریکا بوده است.
روحانی با بیان اینکه روابط صمیمی و برادرانه ایران و افغانستان در طی سالهای گذشته به خوبی توسعه یافته است، اظهار امیدواری کرد با درایت مسئولان روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی تهران- کابل بیش از پیش گسترش یابد.
رئیس جمهور ادامه داد: صلح و ثبات افغانستان برای ایران اهمیت زیادی دارد و ما صلح و ثبات افغانستان را به نفع مردم دو کشور میدانیم.
روحانی با قدردانی از مراتب همدردی رئیس جمهور افغانستان افزود: میدانیم مردم افغانستان نیز همچون ملت ایران سوگوار این حادثه هستند.
اشرف غنی رئیس جمهور افغانستان نیز در این تماس تلفنی ضمن تسلیت شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابراز همدردی دولت و ملت افغانستان با مردم ایران، اظهار داشت: در غم و اندوه ملت برادر و مسلمان ایران شریک هستیم. رئیس جمهور افغانستان ضمن تأکید بر حفظ منافع مشترک دو کشور در منطقه اظهار داشت: امنیت ایران امنیت ماست و تلاش دولت و ملت افغانستان ایجاد صلح و ثبات و برادری خواهد بود. اشرف غنی با اشاره به روابط دیرینه و تاریخی دو ملت، از حسن همجواری ملت ایران نسبت به افغانستان طی دهههای گذشته قدردانی کرد.