کد خبر: 961123
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۲
امیدواری شاهین‌طبع به تحقق اهداف بسکتبال
اردوی تیم ملی بسکتبال ایران برای حضور هرچه موفق‌تر در جام جهانی ۲۰۱۹ همچنان در تالار آزادی ادامه دارد. بر اساس برنامه تعیین شده آسمانخراش‌های ایران دوم مردادماه به پرتغال می‌روند و پس از آن دو تورنمنت روسیه و یونان را در پیش دارند. تمرین دیروز ملی‌پوشان با حضور اصحاب رسانه برگزار شد و علاوه بر سرمربی تیم ملی، دکتر طباطبایی رئیس فدراسیون بسکتبال نیز پاسخگوی سؤالات خبرنگاران بود.
شیوا نوروزی
سرویس ورزشی جوان آنلاین: 
رسیدن به آمادگی مطلوب
مهران شاهین‌طبع از میزان آمادگی شاگردانش رضایت دارد. سرمربی تیم ملی بسکتبال که این روز‌ها باید حواشی بیرونی تیم را نیز مدیریت کند در گفتگو با «جوان» به این مسائل اشاره کرد: «آمادگی همه ملی‌پوشان نسبت به گذشته بهتر شده است. تا الان تمام نفرات خیلی خوب تمرین کرده‌اند. فکر می‌کنم کم‌کم به سطح آمادگی مطلوب نزدیک می‌شویم. از اتفاقات بیرون اطلاع ندارم. برای من مهم این است که بچه‌ها شرایط خوبی در اردو دارند و ارتباط بازیکنان با هم نیز بسیار خوب است. همیشه همین بوده، شرایط تیم ملی با تیم‌های باشگاهی متفاوت است. وقتی بازیکنان به اردوی ملی می‌آیند فدراسیون، کادر فنی و بازیکنان دست‌به‌دست هم می‌دهند تا بهترین شرایط حاکم باشد. مسائلی که از بیرون مطرح می‌شود اگر به‌جا باشد، حتماً می‌پذیرم و از انتقادات استفاده می‌کنم. نقطه نظرات‌شخصی را نیز سعی می‌کنم از کنارش عبور کنم.»
سرمربی تیم ملی بسکتبال در خصوص حضور در سه تورنمنت اروپایی گفت: «اردو‌های خارجی تیم ملی قطعی شده است. یک تورنمنت در پرتغال برگزار می‌کنیم. پس از آن به روسیه می‌رویم و یونان هم آخرین اردوی ما خواهد بود. تمامی حریفان ما در این تورنمنت‌ها تیم‌های ملی هستند، چراکه قرارمان این بود که با تیم ملی برویم و در آخر هم با تیم‌های باشگاهی بازی کنیم. از جمع بازیکنان نوید نیکتاش به خاطر بیماری مادرش به فرانسه رفته، کیوان ریاعی به دلیل آسیب‌دیدگی از تیم جدا شده و دو بازیکن جوانمان را نیز به تیم «ب» فرستاده‌ایم تا با آن‌ها تمرین کنند. اگر برای تیم «ب» انتخاب شدند که همراه آن‌ها اعزام خواهند شد در غیر این صورت به جمع ما برمی‌گردند. آرون گرامی‌پور هم آسیب‌دیدگی‌اش برطرف شده و با ما تمرین می‌کند.» سرمربی تیم ملی در پاسخ به سؤالی در خصوص وضعیت حریفان ایران در جام جهانی عنوان کرد: «در ارزیابی تیم‌ها در وهله نخست باید شرایط خودمان را به حد مطلوب برسانیم. در حال حاضر این موضوع را مدنظر داریم و بعد از رسیدن به اهداف ارزیابی دقیقی از حریفان خواهیم داشت. امیدوارانه پیش می‌رویم و سعی‌مان بر این است که با بهترین شرایط در جام جهانی چین شرکت کنیم.»

ایجاد همدلی
تدارکات خوب برای تیم ملی قبل از اعزام به جام جهانی هدفی است که فدراسیون بسکتبال آن را دنبال می‌کند. رامین طباطبایی در گفتگو با «جوان» در مورد اجرایی کردن خواسته‌های کادر فنی و ملی‌پوشان توضیح داد: «امسال نسبت به سال گذشته که برای گرفتن سهمیه جام جهانی آماده می‌شدیم، شرایط‌مان به مراتب بهتر است. سعی کردیم برنامه کادر فنی را به صورت دقیق اجرایی کنیم، از بحث تغذیه و محل اسکان تیم گرفته تا تجهیز سالن بدنسازی. ضمن اینکه بازی‌های تدارکاتی هم مطابق با برنامه کادر فنی انجام می‌شوند. هدفمان ایجاد وفاق و همدلی در تیم است و خوشبختانه ارتباط بسیاری خوبی بین بازیکنان و کادر فنی وجود دارد. ستاره‌هایمان نیز به بهترین شکل تیم را مدیریت می‌کنند و هماهنگی لازم را با مربیان تیم دارند. سه تورنمنت بسیار خوب پیش‌رو داریم و با تیم‌های قدر اروپایی بازی خواهیم کرد. در تورنمنت پرتغال سه یا چهار تیم اروپایی حضور دارند. در روسیه و یونان نیز با تیم‌های ملی این کشور‌ها بازی خواهیم کرد.»

صعود از گروه
رئیس فدراسیون بسکتبال پیوستن بازیکنان ایرانی به تیم‌های اروپایی را یکی از اهداف این فدراسیون عنوان کرد: «بسکتبال ایران جزو بهترین‌های آسیا محسوب می‌شود و این مسئله برای تیم‌های اروپایی اهمیت زیادی دارد. انگیزه بازیکنان هم زیاد است. امیدواریم بعد از جام جهانی چند بازیکن‌مان لژیونر شوند و در تیم‌های اروپایی بازی کنند. در این صورت سطح بسکتبالمان بالا خواهد رفت.»
طباطبایی با اشاره به تلاش ملی‌پوشان برای صعود به دور دوم جام جهانی گفت: «مسائل زیادی در نتایج تأثیرگذار است و نمی‌توان پیش‌بینی کرد، اما ما برای کسب بهترین نتیجه به جام جهانی می‌رویم. همه تیم‌های می‌خواهند پیروز شوند و صعود کنند. در دو دوره‌ای که در جام جهانی حضور داشتیم هیچ وقت از گروهمان صعود نکردیم. رقبا تیم‌های قدر و بزرگی هستند. باید با آنالیز دقیق تیم‌های تونس و پورتوریکو بهترین استراتژی را مقابل آن‌ها داشته باشیم تا این دو تیم را شکست دهیم. البته رسیدن به این هدف بسیار سخت است، ولی همه بچه‌ها برای موفقیت عزمی جدی دارند. ضمن اینکه سطح بسکتبال اسپانیا، دیگر حریفمان در گروه با ما بسیار فرق دارد. با این حال هرگز به عنوان بازنده به میدان نخواهیم رفت. می‌خواهیم سطح بسکتبال ایران و آسیا را به دنیا نشان دهیم.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار