به گزارش جوان از اردبیل، در این بازدید که با همراهی مدیران جهاد کشاورزی و غله انجام شد مجید خدابخش از نزدیک در جریان روند خرید گندم قرار گرفت تا نسبت به حل مشکلات احتمالی خرید و ذخیرهسازی آنها دستور لازم را صادر کند.
استاندار اردبیل بیان کرد: با گذشت یک هفته از آغاز خرید گندم خرید بیش از 55 هزار تن نشان از هماهنگی مطلوب غله و تعاون روستایی جهاد کشاورزی است.



مجید خدابخش افزود: علیرغم کاهش 11 درصدی سطح زیر کشت گندم به لحاظ مراقبتهای انجام شده در مبارزه با آفات و بیماریها و پراکنش خوب بارندگی با وجود خشکسالی است.
وی ادامه داد: پیشبینی بیش از 550 هزار تن خرید نشان از پتانسیل خوب استان در تولید محصول استراتژیک گندم است.

استاندار اردبیل در کنار بازدید از سیلوی 150 هزار تنی روحکندی مرکز خرید گوگ تپه سیله 30 هزار تنی بخش خصوصی امین خوشه از مرکز خرید کلزا در شرکت دانههای روغنی نیز بازدید کرد.
استاندار اردبیل همچنین در این سفر از نزدیک مزارع گندم و باغات خسارت دیده پارسآباد به ویژه 28 روستای این شهرستان را که دچار خسارت شده و به وسعت 8 هزار هکتار از اراضی منطقه خسارت دیده بازدید کرده و در جریان مشکلات زارعان قرار گرفت.
بعد از این بازدید استاندار خطاب به درخواست مساعدت مسؤولان که از زبان کشاورزان بغض گرفته مطرح میشد تاکید کرد: از طریق دولت و مجلس و مسؤولان ذیربط کشوری درخواستهای شما تولیدکنندگان زحمتکش و خسارت دیده را با جدیت پیگیر خواهیم شد.



خدابخش خطاب به فرماندار پارسآباد بیان کرد: در حل مشکلات پیگیریها لازم را انجام داده و از کشاورزان نیز انتظار داریم مسائل و تقاضاهایشان را مطرح کنند.
استاندار اردبیل با اشاره به کمکهای دولت گفت: دولت مصمم هست که در پنج مورد زیر به کشاورزان خسارت دیده شهرستان پارسآباد در اثر بارش تگرگ کمک کند.


خدابخش ادامه داد: این کمکها شامل کمک بلاعوض به کشاورزان از طرف دولت، وام ارزان قیمت 4 درصدی به کشاورزان،درخواست استمهال وام بانکی کشاورزان به مدت 2الی 3سال، بخشودگی آب بهای دریافتی از کشاورزان توسط امور آب و همچنین ارایه بذر یارانهای دوبرابر به کشاورزان خسارت دیده توسط سازمان جهاد کشاورزی است.

به گزارش جوان از اردبیل، در تمامی مراحل بازدید این حقیقت که حضور استاندار اردبیل مجید خدابخش به عنوان نماینده دولت و هیأت همراه التیامبخش دلهای افسرده و پرغصه کشاورزانی که دست رنج و حاصل نزدیک به یک سال با قهر و بلای تکرگ به یغما داده بودند کتمانناپذیر بود و این عزیزان و زحمتکشان اشک شوق از حضور استاندار خود را با اشک غم دل ناشی از دست رفتن حاصل تلاش خود تلفیقا در طبق اخلاص نهاده و چون نگینی مسؤولان درد آشنا را در آغوش خود گرفتند.