کد خبر: 752132
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۲
فیس بوک که در ماه های اخیر بسیار مورد انتقاد طرفداران قانون بی طرفی اینترنت قرار گرفته است، این روزها تمرکز ویژه بر اندروید دارد و آن را به آیفون ترجیح می دهد.

هفته نامه عصر ارتباط: فیس بوک که در ماه های اخیر بسیار مورد انتقاد طرفداران قانون بی طرفی اینترنت قرار گرفته است، این روزها تمرکز ویژه بر اندروید دارد و آن را به آیفون ترجیح می دهد. این شبکه اجتماعی بزرگ، کارمندان خود را تشویق می کند تا گوشی های هوشمند اندرویدی را جایگزین آیفون کنند.

«کریس کاکس» مدیر تولید فیس بوک به تمام کارمندان این شرکت گفت که بهتر است گوشی هوشمند اندرویدی در اختیار بگیرند. او توضیح داد: «از تمام افرادی که با من همکاری می کنند درخواست دارم که اندروید را به عنوان سیستم عامل گوشی هوشمند خود انتخاب کنند. البته باید بگویم که فیس بوکی ها علاقه چندانی به آیفون ندارند.»

البته این اتفاق به آن معنی نیست که فیس بوک بخواهد جلوی استفاده از آیفون را در سیستم داخلی خود بگیرد یا همکاری جدید را با گوگل آغاز کند. فیس بوک با این توصیه قصد دارد گستره بیشتری از جهان را تحت پوشش قرار دهد.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار