کد خبر: 716725
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۷
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ بی‌توجهی دستگاه‌های اجرایی را موجب کندی مبارزه با زمین‌خواری خواند و گفت: اخیراً چند نهاد مسئول نسبت به این پدیده حساس شده‌اند.
فارس: محمدعلی پورمختار نماینده مردم کبودر آهنگ در مجلس شورای اسلامی  درباره جدیدترین پیگیری‌های کمیسیون اصل 90 در موضوع زمین‌خواری گفت: همه دستگاه‌ها به نوعی درگیر مقابله با زمین‌خواری هستند.

وی بی‌توجهی دستگاه‌های اجرایی را موجب کندی مبارزه با پدیده زمین‌خواری خواند و اظهار داشت: اخیراً عزم خوبی در کشور به‌ویژه در چند استانی که هدف زمین‌خواران قرار گرفته‌اند برای مقابله با زمین‌خواری شکل گرفته و چند نهاد مربوطه به این موضوع حساس شده‌‌اند.

پورمختار با اشاره به بازدید نامحسوس خود از برخی مناطق استان مازندران گفت: مشاهده کردم که تلاش‌هایی جهت مقابله با زمین‌خواری در این مناطق صورت گرفته و این جای امیدواری دارد، هرچند که فعلاً قدم‌های اول برداشته شده است.

رئیس کمیسیون اصل 90 در پایان بر ضرورت اصلاح نقص قوانین و هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌های مسئول در زمینه مقابله با زمین‌خواری تأکید کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار