کد خبر: 672568
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۶
دستگاهي توسط محققان اروپايي ساخته شده كه كمك شاياني به تقويت حافظه و افزايش راندمان مغز، درمان اختلالات ذهني ناشي از سكته‌هاي مغزي، آسيب‌ها و صدمات وارد شده به مغز و همچنين آلزايمر مي‌كند.
ترجمه: ناديا اسماعيلي

بر اساس تحقيقات و مطالعات انجام شده توسط اساتيد برجسته دانشگاه فينبرگ، تحريك و شوك‌رساني به بخش خاصي از مغز با دريافت جريان‌هاي الكتريكي از پالس‌هاي مغناطيسي كه به آنها ترانس‌هاي مغناطيسي نيز گفته مي‌شود موجب بهبود حافظه مي‌شود. اين اختراع گام بزرگي در عصر علوم پيشرفته جهاني و عرصه تكنولوژي برداشته و زمينه‌هاي تازه‌اي از احتمال درمان اختلالات غير قابل درمان ذهني را به وجود آورده است. اختلالاتي كه از بروز عوامل، بيماري‌ها و اتفاقاتي ناگوار همچون سكته مغزي، آلزايمر و آسيب‌ها و جراحت‌هاي مغزي كه در اثر سانحه‌هاي وحشتناك ايجاد مي‌شود نشئت مي‌گيرد.

به گفته جوئل واس، نويسنده و استاديار حوزه علوم اجتماعي دانشگاه فينبرگ، اين دستگاه پتانسيل فوق‌العاده‌اي در درمان اختلالات ذهني و بيماري‌هاي مغزي و به خصوص درمان صدمات وارد شده به مغز بيماران و آسيب‌ديدگان تصادفات و سوانح جاده‌اي و افرادي كه در معرض مرگ مغزي قرار دارند داشته و از استانداردهاي مطلوبي نيز برخوردار است. برندهاي مختلف آن در انواع و اقسام گوناگون در كشورهاي زيادي در اقصي نقاط جهان در دسترس است.

طبق تحقيقات به‌دست آمده انتقال جريان الكتريكي به واسطه دستگاه به مغز با پيروي از فرماني كه از سوي دست شما داده شده انجام مي‌شود. اين تحريك يا شوك كه به صورت غير‌تهاجمي ايفاي نقش مي‌كند به يادگيري اطلاعات و علوم جديد و ذخيره هرچه بهتر آن در ذهن كمك كرده و عملكرد سلول‌هاي مغزي را در اين راستا افزايش مي‌دهد كه اين به خودي خود يكي ديگر از مزاياي آن محسوب مي‌شود.

دانشمندان معتقد‌ند: تيم تحقيقاتي ما به جهانيان ثابت كرد كه براي اولين بار هم كه شده امكان تغيير در فعاليت و عملكرد ذهن به خصوص مغز افراد جوان آن هم بدون استفاده از عمل جراحي يا بدون هيچ‌گونه دارويي وجود دارد.

نتيجه اين تحقيقات را در مجلات و نشريه‌هاي علمي كه در 29 آگوست منتشر مي‌شود، مشاهده خواهيد كرد. مطالعاتي وسيع و تحقيقاتي ژرف كه در آن وجود كلكسيون عظيمي از هيپوكامپ‌ها ديده شده است. هيپوكامپ‌ها در اصل كليد‌واژه‌هايي هستند كه مغز به منظور بهره‌وري بيشتر و راندمان بالاتر و همچنين مرور اتفاقات گوناگون از آنها استفاده مي‌كند. جالب اينجاست كه اين ماده‌هاي عجيب از شكل و آرايشي همچون اركسترهاي سمفونيك برخوردار هستند.

اين تكنولوژي و فعل و انفعالات به صورت خاص و منظمي انجام مي‌شود، تحريك‌ها و شوك‌هاي الكترونيكي به مثابه انتقال يك سري رساناهاي قوي به بخش‌هاي مختلفي از مغز است كه با به نتيجه رساندن عمل درمان بيماري‌هاي مذكور ما را نيز به هدف نهايي‌مان مي‌رساند.

منبع:

www.telegraph.co.uk

غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
رویا میرزایی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۴:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۱
0
0
ممنون از نویسندتون خسته نباشید
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار