معاونت پيشگيري دادگستري استان يزد بر لزوم مشاركت مردم و رسانه ها در امر پيشگيري از وقوع جرم تاكيد كرد و گفت: اصل و اساس اجراي برنامه هاي پيشگيرانه، مردم هستند.
علي اصغر رفاهي با بیان اینکه وقتي علل جرم مورد بررسي قرار گيرد، ميتوان از وقوع جرم هاي بعدي تا حد زيادي جلوگيري كرد گفت: اينكه منتظر باشيم تا جرم به وقوع بپيوندد سپس با مجرمان برخورد قضايي كنيم، كاري منطقي نيست و بايد تلاش شود زمينه هاي وقوع جرم در جامعه از بين برود.
وی افزود: پيشگيري از وقوع جرم يكي از وظايف دستگاه قضايي است كه در قانون اساسي كشورمان نيز به آن اشاره شده در حالي كه تعريف نهادينه شده از وظايف دستگاه قضا، تعقيب متهمان و مجازات مجرمان است.
رفاهی ادامه داد: دستگاه قضا بر لزوم پيشگيري از وقوع جرم و انجام اقدامات پيشگيرانه تاكيد دارد تا جايي كه در سال 90، معاونت پيشگيري از وقوع جرم در دادگستري هاي كشور ايجاد شد.
وی با بيان اينكه استان يزد توانسته در برخي آسيبهاي اجتماعي به خوبي عمل كند گفت: در زمينه طلاق طرحي اجرايي شد كه اين طرح به عنوان يك الگو به تمام استانها ارائه شد و اكنون بسياري از استانها آن را به مرحله اجرا گذاشته اند.
معاونت پيشگيري دادگستري استان يزد تاكيد كرد: كاهش صدور حكم طلاق يكي از نشانه هاي موفقيت اين طرح است و به دنبال راه اندازي و تشكيل مركز تحكيم بنيان خانواده هستيم.