کد خبر: 497431
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۰
عليرضا محمدي
تلاقي عزاداري سرور و سالار شهيدان با ايام هفته بسيج، اتفاقي است كه امسال بيش از سال‌هاي گذشته، پيوستگي و ارتباط بين خط سرخ حسيني با رهروان مكتب خميني كبير، يعني بسيجيان را تداعي مي‌كند. نامگذاري هفته بسيج امسال با شعار «بسيج امتداد عاشورا» نيز مويد همين مطلب است.
۵ آذرماه سازمان بسيج مستضعفين در حالي ۳۳سالگي خود را پشت سرمي‌گذارد كه اين لشكر مخلص خدا در ابعاد گوناگون به موفقيت‌هاي چشمگيري دست يافته و تنها در سه بعد علمي، ‌فرهنگي و رزمي، نگاهي بر عملكرد بسيج كافي است تا گوشه‌هايي از اين موفقيت‌ها را شاهد باشيم.
در بحث علمي سازمان بسيج با تفكيك آن دسته از اقشاري كه دستي بر مباحث علمي دارند، همانند بسيج دانشجويي، اساتيد، جامعه علمي، طلاب، مهندسين و پزشكان، ‌برنامه‌ريزي خوبي در اين خصوص انجام داده كه پرداختن به دستاوردهاي مصداقي هر كدام از آنها موارد بسياري را شامل مي‌شود.
چنانچه ابتكارات، ‌دستاوردهاي علمي و ‌اختراعات متعدد بسيجيان، ‌سازمان بسيج جامعه علمي كشور را برآن داشت تا مرداد سال جاري اولين نمايشگاه دائمي ابتكارات و اختراعات بسيج را تأسيس كند.
در بحث فرهنگي نيز بسيج علاوه بر اقدامات مرسوم و متداول، دو حركت فرهنگي عظيم را رهبري مي‌كند.
بحث اردوهاي جهادي بسيج سازندگي كه علاوه بر بعد عمراني، باعث آشنايي مردم و بخصوص جوانان مناطق محروم با فرهنگ و ارزش‌هاي ناب انقلاب اسلامي مي‌شود، در كنار هدايت قسمت عظيمي از اردوهاي راهيان نور به مناطق عملياتي دفاع مقدس، ‌باعث شده تا با جرات بگوييم كه اكنون بزرگترين حركت‌هاي فرهنگي در جامعه توسط بسيج راهبري مي‌شوند.
اما در بخش رزمي با پشتوانه و تجربه هشت سال دفاع مقدس، بسيج از ابتداي سال ۹۱ با تشكيل گردان‌هاي واكنش سريع بيت المقدس در كنار ۳۰ هزار گردان رزمي عاشورا و الزهرا(س)، كارشناسان را برآن داشته تا قدرت رزمي اين نهاد مردمي را در مقايسه با دوران دفاع مقدس بين يكصد تا يك هزار برابر بيشتر تخمين بزنند.
به طور كلي بايد گفت كه اكنون روحيه و فرهنگ بسيجي، ‌همپاي تحقق آرمان بسيج ده‌ها ميليوني مي‌رود تا خود را به عنوان گفتمان برتر در سطح كشور بيان كند و همان طور كه در بيداري اسلامي شاهد بوديم، ‌چون الگويي براي همه مسلمانان و بلكه مستضعفان جهان مطرح شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار