کد خبر: 493910
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۸
احداث مجتمع خدمات اورژانسی در پل دلیچایی ضروری است

پل دلیچایی در منطقه ای بین شهرستان دماوند و فیروزکوه قرار دارد که آمار حوادث جاده ای و حادثه خیر بودن این منطقه به علت شیب زیاد و پیچ های خطرناک با وجود اصلاح هندسی اخیر آن بسیار بالا و نیازمند احداث فوری یک مجتمع خدمات رسانی است. در این منطقه تاکنون حوادثی چون برخورد سواری با کامیون، واژگونی خودرو، سقوط خودرو و موارد دیگری را شاهد بوده ایم که بر اساس نظر مسئولان نیازمند خدمات رسانی به موقع و سریع است که این مهم فقط در صورتی امکانپذیر خواهد بود که نیروهای امدادرسان در منطقه حضور داشته باشند.
***
فاصله حدود ۴۰ کیلومتری پل دلیچایی تا فیروزکوه و ۵۰ کیلومتری آن با دماوند امکان هرگونه امدادرسانی به حادثه دیدگان را به سختی میسر می کند و در مواقع عادی دست کم بیش از ۳۰ دقیقه برای رسیدن به این منطقه زمان نیاز است که در شرایط غیرعادی از جمله یخبندان، کولاک و برف شدید این زمان به بیش از ۴۵ دقیقه، تا یک ساعت و حتی بیشتر نیز ممکن است افزایش یابد.
رییس ایستگاه آتش نشانی دماوند با بیان مطلب فوق گفت: احداث یک ایستگاه مشترک هلال احمر، پلیس راه، اورژانس و آتش نشانی در منطقه پل دلیچایی بسیار ضروری است، زیرا مدتی قبل یک خودرو در اثر برخورد با کوه آتش گرفت و با وجود سرعت عمل آتش نشانان به دلیل دوری راه امکان کمک رسانی میسر نشد و خودرو در آتش سوخت و امداد رسانی به حادثه دیدگان به سختی میسر شد.
فاصله ۵۰ کیلومتری دماوند تا پل دلیچایی امکان هر گونه خدمات رسانی به موقع را به حادثه دیدگان بسیار سخت کرده و لذا احداث یک مجتمع خدماتی شامل پلیس راه، هلال احمر، اورژانس، آتش نشانی و استقرار یک دستگاه جرثقیل در محل بسیار ضروری و جدی است.
در محدوده پل دلیچایی تاکنون حوادث متعددی از جمله واژگونی خودرو، برخورد خودروها با یکدیگر که گاهی منجر به آتش سوزی شده است، اتفاق افتاده که نیروهای امداد و نجات نتوانسته اند به دلیل دوری و مسافت زیاد به موقع در محل حادثه حضور یابند که این امر تاکنون حوادث تلخی را رقم زده است.
رییس پلیس راه محور دماوند- فیروزکوه در این خصوص گفت: مراتب چندین بار کتبا به مقامات اطلاع داده شده و اقداماتی از سوی مسئولان در حال انجام است که امیدواریم در کوتاهترین زمان ممکن شاهد احداث این مجتمع به منظور ایجاد امنیت هر چه بیشتر مسافران و ارایه خدمات مورد نیاز به آنان باشیم.
سرگرد عبادالله هله وندی درخصوص تدابیر لازم برای فصل سرما در محور فیروزکوه نیز گفت: تمهیداتی از سوی اداره راه و ترابری شهرستان و پلیس راه اندیشیده شده تا در فصل سرما در کوتاهترین زمان ممکن در مسیر روان سازی صورت گیرد و مشکلی برای تردد هموطنان در این محور نداشته باشیم.
بیشترین خدمات در کوتاهترین زمان
قطعاهر چه زمان حضور نیروهای امدادی برای رسیدن به محل حادثه کمتر شود، امکان خدمات رسانی به موقع هر چه بیشتر فراهم می شود.با توجه به فاصله پایگاه امدادی هلال احمر در منطقه چنارغرب با پل دلیچایی که حدود ۵۵ کیلومتر است، به طور طبیعی بعد مسافت هر گونه خدمات رسانی به موقع را از نیروهای امدادی سلب می کند.
رییس جمعیت هلال احمر شهرستان دماوند با بیان اینکه جمعیت هلال احمر براساس وظایف تعریف شده در صورت لزوم حوادث جاده ای را نیز خدمات رسانی می کند، گفت: این اقدام در صورت عملی شدن مبارک و بسیار مهم است و در صورت همت جمعی مسئولان شهرستانی، جمعیت هلال احمر نیز پس از مهیا شدن شرایط آمادگی کامل برای استقرار نیرو و تجهیزات مورد نیاز را دارد.
حمید فرهادی با بیان اینکه پایگاه های امداد و نجات جمعیت خودرو سیار دارد و در کوتاهترین زمان ممکن توانسته هنگام حوادث به محل ماموریت اعزام و خدمات رسانی کند، افزود: بر اساس دستور مستقیم رییس جمعیت هلال احمر کشور، بیشترین خدمات رسانی در کوتاهترین زمان ممکن از جمله اهداف اصلی این جمعیت است.
ضرورت ایجاد مجتمع خدمات اورژانسی
رییس اداره راه و ترابری شهرستان دماوند با تاکید بر ضرورت احداث مجتمع خدمات اورژانسی در منطقه مذکور گفت: با توجه به موقعیت پل دلیچایی و حوادثی که شاهد بوده ایم، ایجاد یک مجتمع خدمات اورژانسی در این منطقه مورد نیاز است و نظر به اینکه جانمایی محل و اخذ مجوز لازم از سوی سازمان پایانه و حمل و نقل زمان بر است، راهدارخانه مستقر در همان منطقه آمادگی دارد تا برای استقرار نیروهای خدمات رسان شرایط لازم را فراهم کند.
اکبر وطن دوست افزود: هر چه شرایط امدادرسانی در منطقه مجهزتر و از سرعت لازم برخوردار باشد، به سود راه و ترابری است تا با حداقل زمان ممکن و در ساعت طلایی در کمک رسانی به مصدومان خدمات رسانی شود.
رییس اداره راه و ترابری شهرستان دماوند درباره میزان آمادگی این اداره برای فصل سرما و سایر فصول سال گفت: استقرار راهدارخانه این اداره در منطقه یادشده با داشتن یک لودر و گریدر و همچنین چهار راهدار مشکل خاصی برای رفع موانع احتمالی در فصل سرما و همچنین سایر فصول نخواهد داشت.
لزوم سیستم امدادرسانی متمرکز
اورژانس دماوند و فیروزکوه پایگاه هایی در مناطق سربندان و امین آباد برای امداد رسانی به حادثه دیدگان دارد و نخستین نیروی امدادی است که در صحنه حوادث حضور دارد.
رییس اورژانس شهرستان دماوند نیز با تاکید بر ضرورت ایجاد این مجتمع به منظور خدمات رسانی هر چه سریع تر به شهروندان و هموطنان گفت: سیستم امدادرسانی مانند دیگر کشورها باید متمرکز باشد، زیرا اجماع نیروهای امدادی در شرایط بحرانی و حوادث با زمان زیادی روبرو است و گاهی بیشتر از استاندارد چهار تا شش دقیقه است و گاهی نیروهای اورژانسی در صحنه های حوادث با وجود حضور به موقع باید زمانی را منتظر رسیدن نیروهای امداد و نجات باشد که این مهم موجب اتلاف وقت طلایی در امدادرسانی می شود.
محمدمهدی محمدخانی به عنوان نخستین راه حل برای کاهش و رفع سریع این مشکل گفت: باید تکنیسین های اورژانس دورهای مختلف امداد و نجات را نیز بگذرانند و خودروهایشان به سایر تجهیزات امدارسانی از قبیل کپسول آتش خاموش کن، شن، قیچی برش و... مجهز باشند و اقدامات اولیه را برای نجات مصدومان انجام دهند تا تاخیر حضور سایر نیروهای امداد رسان را به گونه ای جبران کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار