کد خبر: 489516
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۱ - ۱۸:۱۳
پرس تی وی: سرگئي لاوروف، وزير خارجه روسيه روز پنج‌شنبه (۱۳ مهر، ۴ اکتبر) در جریان سفر به اسلام‌آباد، پايتخت پاکستان، در نشستي خبري گفت: «تا زماني که حوادث ميان سوريه و ترکيه ادامه دارد، اين موضوع موجب نگراني شدید ما است. شرايط هر روز وخيم‌تر مي‌شود.»

در پی حمله خمپاره‌اي سوريه به مواضع شورشیان در مناطق مرزی این کشور که روز چهارشنبه رخ داد، پنج نفر در شهر « آک‌چاکاله» استان شانلي‌اورفه ترکيه جان خود را از دست دادند.

لاوروف در ادامه بيان کرد که مقام‌های سوريه به مقامات روسيه گفته‌اند که «آن چه در مرز ترکيه رخ داد يک حادثه غم‌انگیز بود و ديگر رخ نخواهد داد.»

بر اساس گزارش‌ها، روز پنج‌شنبه شماري از سربازان سوري در حمله تلافي‌جويانه نيروهاي ترکيه به يک پاسگاه نظامي سوريه در نزديکي شهر مرزي« تل ابياد» کشته شدند.

پارلمان ترکيه نيز قرار است اواخر روز پنج‌شنبه پيشنهادي را درباره عمليات نظامي مرزي در خاک سوريه «درصورت لزوم» بررسي کند.

در همین حال، سفراي کشورهای عضو ناتو نيز روز چهارشنبه شستی فوری در بروکسل درباره درگيري‌هاي مرزي سوريه و ترکيه برگزار و در بيانيه‌اي اعلام کردند، «ائتلاف ناتو به حمايت از ترکيه ادامه مي‌دهد و توقف فوري چنين اقدام‌های تهاجمي را عليه يک هم‌پیمان را خواستار است.»

بشار اسد، رئيس جمهوري سوريه نيز در ماه ژوئيه در گفت‌وگو با روزنامه «جمهوريت» ترکيه گفت، آنکارا «براي حمايت از تروريست‌هايي که مردم ما را مي‌کشند همه تجهيزات تدارکاتي مورد نياز شورشیان را تامين کرده است.»

گنادي گاتيلوف، معاون وزير خارجه روسيه، روز سه‌شنبه در مسکو به خبرنگاران گفت: «در تماس‌های خود با شرکا در ناتو و منطقه، از آن‌ها خواسته‌ايم تا به دنبال بهانه‌اي براي انجام يک سناريوري نظامي و يا معرفی طرح‌هایی همچون ایجاد دالان‌هاي انساني و يا مناطق حائل در سوريه نباشند.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار