کد خبر: 473015
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۰
معاون عمرانی استاندار اردبیل:

به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، ایرج بیگدلو معاون عمرانی استاندار اردبیل افزود: هفته دولت امسال تعداد زیادی از این پروژه‌های بهداشتی و درمانی زود‌تر از موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد به طوری که در تلاش هستیم با بهره‌برداری از این مراکز بهداشتی و درمانی اجرای طرح پزشک خانواده را سرعت دهیم.
وی به پیشرفت ۵۵ درصدی بیمارستان ترومای اردبیل اشاره کرد و گفت: بالغ بر ۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار اجرایی این پروژه است که تا آخر دولت دهم قرار است این پروژه تکمیل شده و به بهره‌برداری برسد.
معاون عمرانی استاندار اردبیل اجرای طرح پزشک خانواده را از طرح‌های ماندگار و ارزشمند دولت خدمتگزار توصیف کرد و یادآور شد: بعد از اتمام سرشماری در شهر اردبیل به تدریج و از اواسط تابستان اجرای این طرح آغاز می‌شود که امیدواریم در شهر اردبیل نیز این طرح از مهر ماه اجرایی شود.
بیگدلو یکی از مزایای اجرای این طرح را دسترسی آسان به پزشک، کاهش هزینه‌های درمانی و انجام معاینات و برخی خدمات بیمه‌ای اعلام کرد و افزود:‌ این طرح در سه سطح شامل پزشکان عمومی، تخصصی و فوق تخصصی اجرا می‌شود و برای ایجاد زیر‌ساخت بالغ بر ۲ میلیارد تومان امسال در حوزه سلامت سرمایه‌گذاری انجام می‌شود.
این مسئول از افزایش اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از ۱۵۴ میلیارد تومان به حدود ۲۴۸ میلیارد تومان خبر داد و خاطرنشان کرد: اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی در سال جاری ۲۲ درصد افزایش یافته است.
۱۵ هتل و ۳۸ مجتمع خدمات رفاهی – گردشگری در حال احداث است 
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، معاون عمرانی استاندار اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بیان داشت: ثبت یک هزار اثر تاریخی با هدف توسعه گردشگران و توریسم داخلی و خارجی به همراه افزایش فضاهای تفریحی – توریستی از اقدامات و اولویت‌هایی است که در افزایش ماندگاری مسافران نیز بسیار موثر بوده است.
بیگدلو با بیان اینکه در حوزه زیر‌ساخت نظیر احداث هتل، هتل – آپارتمان و مراکز پذیرایی و اقامتی بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و دولتی در دست اقدام است، ادامه داد: در همین رابطه ۱۵ هتل و ۳۸ مجتمع خدماتی – رفاهی و همچنین مجتمع مدرن آبگرم معدنی در مسیرهای گردشگری استان اردبیل در حال احداث است.
وی به معروفیت اردبیل به عنوان خاستگاه تشیع و پرورش علما و فقهای بسیار ارزشمند اشاره و تصریح کرد: ما معتقدیم توسعه گردشگری باید همسو با اهداف نظام اسلامی و فرهنگ غنی ارزشی و مکتبی این خطه از کشورمان اتفاق بیفتد تا رایحه فرهنگ اسلامی و شیعی مشام گردشگران و اهالی سفر و تفریحات سالم را پر کند.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، معاون عمرانی استاندار اردبیل در پایان با انتقاد از عده‌ای فرصت طلب و سود‌جو در فروش سوغاتی‌های تقلبی به ویژه عسل و دیگر مایحتاج ضروری مردم به شکل غیر‌بهداشتی و نامناسب اظهار داشت: به یقین تعامل و همراهی مردم با گردشگران و حرمت نگه داشتن آنها در شهر حسینی اردبیل سبب می‌شود تا یک شرایط ایده‌ال را در حوزه گردشگری و جاذبه‌های توریستی و تاریخی شاهد و ناظر باشیم.
انتهای پیام/
ـــــــــــــــــــــــــــــــ

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار