کد خبر: 472855
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۷
مدیرعامل موسسه مالی و اعتباری مهر:

 هم اینک در سراسر کشور ۸ میلیون سپرده‌گذار داریم که رقم مناسبی در تعیین گردش مناسب مالی این موسسه است.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل، غلامحسن تقی نتاج مدیرعامل موسسه مالی و اعتباری مهر در ديدار با استاندار اردبيل اظهار داشت: اولويت كار ما در استان‌ها توسعه استاني همسو با سياست‌هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي است و ما علاقمندي و آمادگي خود را براي تامين منابع مالي پروژه‌ها اعلام مي‌كنيم.
وی در تشريح عملكرد موسسه مالي و اعتباري مهر گفت: موسسه مهر با سابقه ۲۰ سال فعاليت در نظام پولي و بانكي كشور در آينده با عنوان بانك مهر اقتصاد در عرصه اقتصادي كشور نقش آفرين خواهد بود. مدیرعامل موسسه مالی و اعتباری مهر یادآور شد: موسه مالي و اعتباري مهر همانند بانك‌هاي دولتي از منابع دولتي استفاده نمي‌كند و همه منابع آن از سپرده‌هاي مردمي تامين مي‌شود و بايستي به صورت اقتصادي مديريت و عملياتي شود كه در پروژه‌هاي سودآور سرمايه‌گذاري نمايد.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، استاندار اردبيل نیز در این دیدار با ارائه پيشنهاد تشكيل يك تعاوني فراگير اظهار داشت: در این تعاونی‌ها که مدیریت آن بر عهده فارغ‌التحصیلان دانشگاهی خواهد بود کار اقتصادی و سود‌آوری به پیش رفته و قادر خواهیم بود بستر مناسبی برای تحقق شعار سال پیدا کنیم.
سید حسین صابری با یادآوری اینکه ساماندهی کشت و صنعت مغان و واگذاری آن به بخش خصوصی بسیار سود‌آور و دارای زمینه‌های گسترده فعالیت اقتصادی خواهد بود، گفت: با توجه به ظرفيت‌هاي خوبي كه در این مجموعه وجود دارد قطعاً بازدهي خوبي خواهد داشت و سرمایه‌گذاران می‌توانند با ارزيابي كارشناسانه در اين زمينه نقش‌آفريني کنند.
وی تصریح کرد: با توجه به سیاست دولت در کاهش تصدی‌گری به ویژه در حوزه اقتصادی و کار‌آفرینی شایسته است ظرفیت‌هایی همچون کشت و صنعت مغان در قالب اصل ۴۴ به فعالان این بخش واگذار شود تا هم بستر توسعه اقتصادی و هم بازدهی چنین بنگاه‌هایی فراهم آید. استاندار اردبیل یادآور شد: تکیه بر توانمندی بخش خصوصی تنها راه حل معضلات اقتصادی و بیکاری جامعه است که در این زمینه باید از توانمندی بخش خصوصی در زمینه‌های مختلف بهره لازم را برد.
انتهای پیام/
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار