کد خبر: 470397
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۲
مقاومت ها برای رونق نگرفتن پایانه مسافربری شهرضا ادامه دارد
راضیه کشاورز

طرح احداث پایانه مسافربری شرق شهرضا به عنوان یک طرح عظیم و سازنده در راستای اصلاح ناوگان حمل‌ و نقل و برون شهری شهرستان شهرضا در اواسط دهه ۷۰ به تصویب رسید.
در سال ۸۴ با حضور شمس معاون عمرانی وقت استانداری اصفهان کلنگ‌ این پایانه به زمین زده شد تا بحث احداث این پروژه به طور رسمی وارد فاز اجرایی شود، طی چند سالی که از کلنگ‌زنی این طرح می‌گذشت شهرداران مختلف شهرضا هر یک به نوعی در حوزه اجرایی این طرح سهمی را ایفا کردند تا اینکه اواسط سال ۹۰ شهریار خان احمدی شهردار شهرضا قول افتتاح این پایانه را به شهروندان این شهر داد و با در اولویت دانستن طرح‌های نیمه‌تمام دوره‌های گذشته همگان را به ایجاد تحولات بنیادین در راس مدیریت شهری شهرضا امیدوار کرد.

آذرماه سال ۹۰ شهردار شهرضا با قاطعیت از پیشرفت ۹۵ درصدی این پایانه جامع صحبت کرد و مقرر شد در دهه فجر همان سال و با حضور جمعی از مسئولان استان و شهرستان رویای افتتاح این طرح پس از سالها انتظار به واقعیت مبدل شود اما با هم نه خبری از مسئولی شد و نه رمانی و نه افتتاحی.
اما قول دادنها همچنان ادامه داشت و این بار در حالی که انتظار می‌رفت طرح عظیم پایانه مسافربری شرق شهرضا پس از ۱۳ سال در اوایل اردیبهشت‌ماه سال جاری افتتاح شود، سرانجام مراسم دراوایل خرداد ماه ۹۱ آن هم با حاشیه های فراوان به بهره برداری رسید.
*ایرادهای عجب و غریب
شهردار شهرضا با بیان اینکه موانعی بر سر راه افتتاح این پایانه وجود داشته که دلیل اصلی آن متاسفانه آشکار نشده است، گفت: این طرح توسط چند استاندار کلنگ زنی شده بود و در طول مراحل ساخت چندین بار از سوی معاونین استانداران وقت مورد بازدید قرار گرفته و در طرح تفصیلی شهرضا نیز بعنوان پایانه به این محل نگاه شده بود که با توجه به اطلاع‌رسانی گسترده شهرداری، تمام شک و تردید‌ها در مورد افتتاح این طرح یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومانی به یقین تبدیل شد.
شهریار خان احمدی با بیان اینکه یک روز قبل از مراسم افتتاح پایانه نماینده اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان اصفهان طی بازدید نهایی خود ایرادهایی همچون کوچک بودن مساحت نمازخانه و یا داخل کانکس بودن غرفه های فروش مواد غذایی را مطرح کرد، ادامه داد: با یقین اعلام می کنم مساحت این نمازخانه اگر بیشتر از فضای نمازخانه پایانه صفه اصفهان نباشد کمتر نیست و داخل کانکس بودن غرفه ها نیز در بسیاری از پایانه ها رایج است، در واقع ایرادهای گرفته شده متعارف نبود و اینکه در آخرین لحظات بحث لزوم تایید این طرح از سوی شورای ترافیک مطرح شود تعجب ما را برانگیخت.
بنا به نظر شهردار شهرضا، انتظاری که از مجموعه مدیران و مسئولان شهرضا می‌رفت این بود که با یک‌دلی و وفاق در برابر کارشکنی عده‌ای که خارج از مجموعه شهرستان درصدد مقاومت در افتتاح این طرح برآمده‌اند، ایستادگی کنند.
از استقرار بلدیه در شهرضا بیش از ۹۰ سال می‌گذرد و این یعنی شهرضا در سابقه مدیریت شهری با بسیاری از کلان‌شهرهای کشور برابری می‌کند.
شهردار شهرضا این جملات را عنوان کرده و تاکید کرد: این در حالی است که هنوز در بسیاری از حوزه‌ها حتی از شهرستان‌هایی که روزگاری جزو مناطق درجه چندم شهرضا بوده‌اند، عقب هستیم و در حوزه حمل و نقل برون شهری، هنوز برخی شرکت‌ها و تعاونی‌های مسافربری شهرضا به سبک دهه ۳۰ و ۴۰ به مردم خدمات‌رسانی می‌کنند.
* مقاومت شرکتهای مسافربری!
خان احمدی با اشاره به اینکه علیرغم افتتاح این پایانه، شرکتهای مسافربری حاضر به جابجایی از داخل شهر به محل پایانه نیستند و مقاومت می کنند، اظهار داشت: آنهایی که در برابر این طرح قد علم کرده‌اند باید بدانند افرادی که رنج سفر چند ساعته به نقاط مختلف کشور را به جان خریده‌اند، بی‌شک با مسافت چند دقیقه‌ای تا پایانه مسافربری شرق شهرضا مشکلی ندارند.
محمد دادخواه مسئول یکی از شرکت های مسافربری شهرضا که تنها شرکت مستقر کنونی در این پایانه به شمار می رود نیز در این باره گفت: سخن گفتن در این خصوص که چرا افراد برای سفر به شهرهای دور و نزدیک باید به منطقه شرق شهرضا عزیمت کنند و یا اینکه باید با تقسیم شهر به چند منطقه، چند پایانه جامع احداث شود چیزی جز نواختن بر طبل کارشکنی نیست.
وی با اظهار تعجب از اینکه مشخص نیست چرا عده‌ای در برابر افتتاح این طرح عظیم و سازنده مقاومت کرده‌اند، افزود: شهرداری شهرضا از ۱۳ سال پیش تاکنون هزینه میلیاردی برای ساخت پایانه شرق شهرضا صرف کرده تا عملیات احداث آن پایان یابد اما پس از تکمیل آن بحث کارشناسی نبودن این پایانه مطرح می شود، البته نظر شهردار شهرضا این بود که اگر شرکتهای مسافربری از داخل شهر به این محل عازم شوند موارد را مرتفع می کند.
مدیر شرکت آسیا سفر شهرضا با بیان اینکه در حال حاضر محل پایانه داخل شهر است و مشکلات عدیده ای را همچون ترافیک بوجود آورده و از طرفی مسئولان شرکتهای مسافربری داخل شهر با حمایت برخی مسئولان این شهر برای جابجایی مقاومت می کنند، یادآور شد: دو دستگی مسئولین شهر باعث سوء استفاده بعضی از افرادی شده که با انتقال به پایانه منافع خود را در خطر می بینند و در این سالها به طرق مختلف کارشکنی هایی داشتند و مانع تکمیل این طرح شدند.
شایان ذکر است علیرغم تماسهای پی در پی خبرنگار جوان با فرماندار شهرضا، متاسفانه ایشان از پاسخگویی در خصوص دلایل مخالفت ها امتناع کردند اما به هر حال روزنامه جوان این حق را برای ایشان قائل است تا به بازگو کردن ناگفته های این همه تاخیر در افتتاح این پایانه و علل عدم حضور شرکت های مسافربری در آن بپردازد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار