کد خبر: 470065
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۹

مرمت حدود ۲۰ اثر از بافت تاریخی شیراز با اختصاص اعتباری حدود ۹ میلیارد ریال امسال آغاز شده است و تعدادی از آن ها در مراحل پیشرفت فیزیکی بالای ۳۰ درصد می باشد و امیدواریم در سال جاری کارمرمت بیشتر آنها پایان یابد.
مدیرکل میراث فرهنگی فارس با اعلام خبر فوق از تحول بزرگ در مرمت بافت تاریخی شیراز در سال جاری خبرداد و گفت: امسال سال متفاوتی در حفظ ونگهداری از بافت تاریخی شیراز می باشد به طوریکه حجم زیادی از پروژه های مرمتی این اداره کل در بخش مرمت، حفظ و احیاء را به خود اختصاص داده است.
فریدون فعالی با بیان اینکه مرمت تعداد زیادی از این بناها از سال گذشته در دستور کار این اداره کل قرار گرفته افزود: مرمت برخی از بناهای مهم موجود در بافت تاریخی شیراز با اهدافی همچون تغییر کاربری به مراکز فرهنگی انجام می گیرد .
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس همچنين از اختصاص ۳ میلیارد ریال اعتبار جهت توسعه زیرساخت های منطقه گردشگری مارگون خبر داد.
فعالی در بازدید از شهرستان سپیدان گفت: سال گذشته به همین منظور یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار هزینه گردید که در ادامه امسال در راستای تکمیل این خدمات بالغ بر ۳ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است .
وي ضمن اشاره به استقبال زیاد هموطنان از این جاذبه گردشگری منحصربفرد در فارس گفت: احداث سرویس های بهداشتی، محوطه سازی و سنگ فرش محدوده آبشار و ایجاد راه دسترسی مناسب از جمله اقدامات درنظر گرفته شده به منظور توسعه زیرساخت های گردشگری منطقه می باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار