کد خبر: 465571
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۹:۱۷
فارس:«خوزه مورینیو» سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا پس از حذف از مسابقات لیگ قهرمانان باشگاه‌های اروپا گفت: اگر باشگاه و بازیکنان بخواهند، می‌مانم.

رئال مادرید چهارشنبه شب در بازی برگشت از مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا که در سانتیاگو برنابئو برگزار شد در ضربات پنالتی مغلوب بایرن مونیخ شد و برای دومین فصل متوالی نتوانست به فینال راه پیدا کند.

در دیگر بازی این مرحله نیز چلسی موفق شد بارسلونا را شکست دهد و به فینال مونیخ برسد.

مورینیو که تا سال ۲۰۱۴ با این تیم قرارداد دارد، بعد از بازی دیشب با اشاره به صعود چلسی به فینال اظهار داشت: دلم می‌خواست چلسی ببرد. بازیکنان این تیم قهرمانانی بودند که ۱۰ نفره بارسلونا را شکست دادند. به بازیکنان خودم هم افتخار می‌کنم. باید قوی باشند اما شکست ما به خاطر این بود که برای مسابقه‌ای به این بزرگی به اندازه کافی تازه نفس نبودیم.

بعد از حذف بارسلونا در مقابل چلسی، بسیاری از رسانه‌های اسپانیا و همچنین تعدادی از بازیکنان بارسلونا چلسی را متهم به بازی «» ضد فوتبال «» کردند.‌‌ همان کاری که اینترمیلان در زمان مورینیو برای شکست بارسلونا در نیمه نهایی رقابت‌های ۲۰۱۰ انجام داد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار