
به گزارش فارس به نقل از وی تری، تروجان یاد شده که توسط شرکت امنیتی کاسپراسکای طراحی شده به طور انحصاری برای آلوده کردن سیستم عامل متن باز آندروید گوگل ابداع شده است.
این تروجان با نام کامل AndroidOS.FakePlayer.a در قالب یک فایل 13 کیلوبیتی برای کاربران ارسال می شود و ظاهری شبیه به برنامه های کاربردی چندرسانه ای دارد. بعد از بارگذاری این نرم افزار پیامی ظاهر می شود دال بر اینکه که این برنامه نیازمند دسترسی به سیستم پیامک گوشی است.
اما به محض اینکه برنامه یاد شده نصب شود، پیامک هایی برای شماره های دیگر ارسال می شود که هم موجب ایجاد هزینه برای کاربر شده و هم این تروجان را به دیگر گوشی ها منتقل می کند.
بر اساس بررسی های موسسه IDC استفاده از گوشی های مجهز به سیستم عامل اندروید با سرعت زیادی در حال افزایش است و ظاهراً ویروس نویسان هم با آگاهی از این مطلب به آلوده کردن این گوشی ها علاقهمند شده اند.