کد خبر: 403220
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۸
سفره قلمکار(طنز)
رضا احسان‌پور- سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وعده داده که خبرهای خوشی در روز خبرنگار برای خبرنگاران دارد. وی اعلام کرده که همزمان با روز خبرنگار «بسته حمایتی وزارت ارشاد و هیأت دولت از خبرنگاران» تشریح و اعلام خواهد شد.
با توجه به این نکته که وزیر ارشاد جزئیات این بسته حمایتی را تاکنون اعلام نکرده است و هیچکس چیزی از آن نمی‌داند بنده تصمیم گرفتم یک بسته پیشنهادی شامل کلیه اقلام مورد نیاز یک خبرنگار در همه زمینه‌ها را جلوجلو به وزیر ارشاد پیشنهاد بدهم که اگر خدای ناکرده جناب وزیر همینطور بی‌هوا این حرف از دهنشان پریده است و هنوز فکر و نقشه اجرایی برای عملی شدن آن ندارند، با عقل ناقصم به وزیر محترم ارشاد که تابلوی فرهنگ و ارشاد این مملکت هستند کمکی کرده باشم. باشد که در درجه اول مورد رضایت ایشان و در درجه‌های بعدی مورد رضایت خدا قرار گیرد! رضایت خبرنگاران هم که اهمیتی ندارد.
اقلام پیشنهادی بنده برای بسته حمایتی وزارت ارشاد به شرح زیر است:
1-‌ سهمیه قلم و کاغذ مادام العمر! بنده بارها شده که می‌خواسته‌ام چیزی در تجلیل از جناب وزیر بنویسم ولی چون ترس از تمام شدن قلم و کاغذ و بازخواست سردبیر روزنامه را داشته‌ام، چیزی ننوشته‌ام.
2-‌ دوربین عکاسی؛ حیف چهره زیبای وزیر محترم نیست که مدام در صفحه روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها منتشر نشود؟
3-‌ ویس رکوردر؛ ما خبرنگاران دوست داریم مدام صدای وزیر توی گوشمان باشد. ضمن اینکه پزشکان اعلام کرده‌اند ویس رکوردر هم مثل مسواک یک وسیله شخصی است و اگر همه از یک ویس‌رکوردر استفاده کنند باعث بیماری می‌شود.
4-‌ پول تاکسی خبرنگاران؛ یعنی وزیر محترم واقعاً دلشان می‌آید ما خبرنگاران توی اتوبوس و مترو له شویم و انواع و اقسام بوها و فشارها را متحمل شویم؟ آن وقت جانی برای ما می‌ماند که از ایشان گزارش‌ها و خبرهای قشنگ بگیریم و منتشر کنیم؟
5-‌ اضافه کار؛ بنده خبرنگار به‌جای اینکه به شغل شریف مسافرکشی مشغول بشوم چه بهتر که با اضافه کاری حجم خبرهایی که در مورد جناب وزیر است را بیشتر کنم و ایشان بیشتر در معرض دید قرار بگیرند!
6-‌ بیمه درست و حسابی؛ یک خبرنگار خوب یک خبرنگار زنده است!
7-‌ کمی تغذیه و ناهار؛ خب شما که توی نشست‌های خبری به ما میوه و شیرینی در حد برگزاری یک عروسی می‌دهید، چرا اینها را نمی‌فرستید محل کارمان تا همانجا بخوریم؟
8-‌ مقداری سوزن! تا ما خبرنگاران کمی انصاف پیدا کنیم و اول یک سوزن به خودمان بزنیم بعد یک جوال دوز به وزیر محترم.
9-‌ احترام؛ کارت خبرنگاری برای ما احترام که نمی‌آورد هیچ، تازه خیلی از مواقع دردسرساز هم می‌شود. ما از وزارت ارشاد خواهشمندیم به هر خبرنگار یک علامت مخصوص مأمور مخصوص حاکم بزرگ، از همان‌هایی که جناب میتی کومون داشت بدهد، تا شاید دیگران به ما خبرنگاران احترام بگذارند. هر چند غیرممکن است!
10-‌ آدامس! با توجه به صحبت‌های اخیر معاون مطبوعاتی جناب وزیر که گفته بودند:«خبرنگاران اصلاً کتاب نمی‌خوانند» لطفاً به هیچ عنوان پول وزارت فرهنگ را برای خرید کتاب برای ما خبرنگاران کتاب نخوان هدر ندهید. باور کنید یک بسته آدامس بیشتر از کتاب به کار ما می‌آید. 11-‌ یک عکس خندان از چهره وزیر ارشاد که خبرنگاران آن را همیشه همراه خود داشته و با نگاه به آن روحیه و انرژی گرفته و با قوت به کار خود ادامه بدهند.
پیشنهاد باز هم هست ولی متأسفانه هم جای نوشتن نیست و هم همان مشکل شماره یک به قوت خود باقی است مابقی را اگر جناب وزیر مایل بودند، حضوری خدمتشان عرض می‌کنم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار