کد خبر: 1300245
تعداد نظرات: ۹۶ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
آزمونی که از کنکور هم سخت‌تر شد!
یک کنکور را صد کنکور کردند! دبیر فیزیک در گفت‌و‌گو با «جوان»: دانش‌آموزان مدارس دولتی با این سطح سختی امتحانات حتی اگر عالی هم درس بخوانند، باز هم نمی‌توانند از پس سؤالات بربیایند
مهسا گربندی

جوان آنلاین: برگه‌های امتحانی با دستان لرزان دانش‌آموزان، ورق می‌خورد. سکوتی سنگین حاکم است و با هر حرکت قلم، اضطراب‌ها بیشتر و بیشتر می‌شود. چهره‌های خسته و رنگ‌پریده و چشم‌های بی‌خوابی کشیده، بعد از گذر از شب‌های طولانی مطالعه، حالا فقط در تلاشند آنچه را که خوانده‌اند، یادشان نرود. قلب‌ها با هر سؤال، محکم‌تر از قبل می‌تپد؛ این آزمون، سرنوشت بسیاری را تعیین می‌کند. انگار نتیجه یک سال تحصیلی، در گرو همین لحظات است. 

در گوشه‌ای از کلاس، دانش‌آموزی سرش را میان دستانش گرفته‌است. ذهنش یاری نمی‌کند، نگاهش روی برگه می‌چرخد، اما هیچ چیز برایش آشنا نیست. کنار او، کسی که روز‌ها و شب‌ها را با مطالعه گذرانده، زیر لب دعا می‌خواند و دستش هنوز از استرس می‌لرزد. در میان این اضطراب، کسی به ساعت نگاه می‌کند؛ زمان به سرعت می‌گذرد، اما او هم پاسخ‌ها را پیدا نکرده‌است. 
آنچه در این لحظات می‌گذرد، فراتر از یک آزمون است. این لحظات، محکی است برای تحمل فشار روانی و استرس، برای درک این حقیقت که پاسخ به هر سؤال، می‌تواند به آینده‌ای متفاوت ختم شود، اما آیا واقعاً این سختی، یک معیار واقعی برای سنجش توانایی‌های دانش‌آموزان است؟ بدون شک نه!

سنجش دانش یا افزایش استرس؟

امتحانات نهایی هر سال سختی خود را داشته است، اما امسال روایت متفاوتی دارد. دانش‌آموزان احساس می‌کنند در یک آزمون نابرابر قرار گرفته‌اند؛ جایی که نه‌تنها دانش، بلکه شرایط، امکانات، سبک سؤالات و نحوه برگزاری آزمون‌ها در نتیجه و تعیین آینده آنها تأثیرگذار بوده‌است؛ موضوعی که به دغدغه عمده دانش‌آموزان، والدین و معلمان تبدیل‌شده و آنها را به اعتراض واداشته است. 

هادی یکی از شرکت‌کنندگان امتحانات نهایی، در حالی که به آینده خود را نامعلوم می‌داند به «جوان» می‌گوید: «از سختی امتحان نهایی گلایه داریم، امتحانی که تأثیر معدلش در کنکور ۶۰ درصد است، اما سؤال مهم من از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی این است که آنها می‌گفتند تأثیر معدل در کنکور برای کسی که در مناطق محروم مثل سیستان و بلوچستان و اهواز است، امکانات ندار، خوب است و او را به عدالت آموزشی نزدیک می‌کند، اما وقتی یک نفر در پایتخت و در بهترین مدرسه از پاسخ به سؤالات آزمون‌ها مانده، چه توقعی از دانش‌آموزی که در مناطق محروم درس می‌خواند می‌توان داشت؟»

متین یکی دیگر از شرکت‌کنندگان در امتحانات نهایی است. او در حالی که استرس چندین هفته بی‌خوابی و اضطراب را به دوش می‌کشد، می‌گوید: «نهایی‌ها دارند از کنکور هم سخت‌تر می‌شوند! قبلاً اگر کنکور سخت بود، حداقل یک روز بود، یک بار استرس می‌کشیدیم و تمام می‌شد. حالا این تغییراتی که مسئولان به وجود آورده‌اند، باعث شده دو ماه استرس بکشیم و بی‌خوابی داشته‌باشیم. در نهایت، سر جلسه امتحان می‌بینیم که سؤالات بیش از حد سخت و مفهومی‌اند و انگیزه‌ای برای امتحان بعدی باقی نمی‌ماند. آیا هدف آقایان تصمیم‌گیرنده از این تغییرات این بود که بچه‌ها در آرامش بیشتری تلاش کنند و نتیجه بهتری بگیرند، یا هدف دیگری داشته و دارند؟!»

دانش‌آموز دیگری به نام علی که با حجم بالای سؤالات آزمون زبان در شوک قرار گرفته نیز این‌گونه حال و هوایش را توضیح می‌دهد: «۶۶ سؤال درس زبان را تحویل دادید، بعد ادعایتان این بود که کنکور را دو مرحله‌ای کنیم تا استرس کم شود؟ امتحان نهایی چندین برابر سخت‌تر از کنکور شده! تازه در برخی حوزه‌های امتحانی، برگه‌های امتحانی اشتباه دست دانش‌آموزان رسید و زمان آزمون را از دست دادند. نکند ما میدان آزمایش این سیستم آموزشی شده‌ایم و خبر نداریم؟! بزرگ‌ترین جوک سال این بود که گفتند با این تصمیمات جدید قرار است استرس دانش‌آموزان کمتر شود!»

خارج شدن امتحانات نهایی از معیار‌های تعیین‌شده 

در میان موج اعتراضات دانش‌آموزان، دبیران و کارشناسان آموزشی نیز انتقاداتی را مطرح کرده‌اند. هادی سنگیان، دبیر فیزیک که سال‌ها با دانش‌آموزان نمونه، تیزهوشان و شاهد کار کرده، معتقد است که حتی دانش‌آموزان با وجود سطح علمی بالا از سختی امتحانات نهایی گلایه دارند. او توضیح می‌دهد: «پارسال بخشنامه‌ای صادر شده‌بود که ۵/۴ نمره از آزمون شامل سؤالات سخت و مفهومی باشد تا سطح‌بندی مشخصی بین دانش‌آموزانی که متوسط خوانده‌اند و آنهایی که حرفه‌ای مطالعه کرده‌اند، ایجاد شود، اما امسال این قاعده رعایت نشده، چراکه در بسیاری از امتحانات، دانش‌آموزان با ۸ تا ۱۰ نمره سخت مواجه شدند. این یعنی کسی که خیلی خوب هم درس خوانده، نمی‌تواند نمره بالایی بگیرد.»

سنگیان با اشاره به تفاوت سطح آموزشی در مدارس دولتی و خصوصی ادامه می‌دهد: «دانش‌آموزان مدارس دولتی با این سطح سختی امتحانات، حتی اگر عالی هم درس بخوانند، باز هم نمی‌توانند از پس سؤالات بربیایند. بسیاری از دانش‌آموزان به من گفته‌اند که با مرور امتحانات نهایی سال‌های قبل و موفقیت در آزمون‌های شبه‌نهایی، فکر می‌کردند آمادگی کافی دارند، اما امتحانات نهایی امسال به قول خودشان تبدیل به «امتحانات ناکجاآباد» شده‌است!»

او در انتقاد به روند طراحی سؤالات اظهار می‌دارد: «در امتحان فیزیک، که قرار بود پنج نمره سخت داشته باشد، حالا ۵/ ۶ نمره سخت شده‌است. این یعنی از قاعده‌ای که تعیین شده‌بود، کاملاً خارج شدند! چنین وضعیتی باعث‌شده بسیاری از دانش‌آموزان دلسرد شوند. برای مثال آنهایی که امتحان قبلی را با سختی پشت سر گذاشتند، انگیزه‌ای برای تلاش در امتحانات بعدی را از دست داده‌اند، چراکه حس می‌کنند نتیجه زحمتشان مشخص نیست.»

سنگیان معتقد است که تغییرات مکرر و تصمیم‌گیری‌های ناهماهنگ در نظام آموزشی فشار زیادی بر دانش‌آموزان وارد کرده و آنها را امسال به شدت اذیت کرده‌است: «امسال چندین‌بار روی تأثیر معدل تغییرات ایجاد شد. یک بار اعلام شد که پایه دهم لحاظ نمی‌شود، سپس گفتند یازدهم شامل شش درس است و دوازدهم کامل محاسبه خواهد شد، اما ناگهان شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم دیگری گرفت و اعلام کرد یازدهم باید به‌طور کامل در معدل لحاظ شود. این ناهماهنگی‌ها در حالی که دانش‌آموزان درگیر درس و امتحانات بودند، باعث شد هفته‌ها سردرگمی و نگرانی داشته‌باشند و حالا سختی امتحانات نهایی برای بار دیگر شوک به این دانش‌آموزان وارد کرده‌است.»

او با انتقاد از روند تصمیم‌گیری‌ها می‌گوید: «در این روند تصمیم‌گیری‌های ناهماهنگ، دانش‌آموزان یاد می‌گیرند که حرف مسئولان قابل‌اتکا نیست، زیرا مدام تغییر می‌کند. این روی شخصیت اجتماعی و رفتاری آنها اثر می‌گذارد. نوجوانان نیاز به ثبات دارند تا بتوانند برای آینده‌شان برنامه‌ریزی کنند، نه اینکه هر روز منتظر یک تغییر جدید باشند.»

سنگیان تأکید دارد که نبود کارشناسان خبره در تصمیم‌گیری‌های آموزشی یکی از دلایل اصلی این مشکلات است: «ما نیاز داریم که در هر رشته حداقل چهار یا پنج متخصص واقعی تصمیم‌گیری کنند و روند طراحی سؤالات و امتحانات را تحت نظارت علمی قرار دهند، اما متأسفانه برخی افراد صرفاً به دنبال نمایش قدرت و ریاست هستند، بدون اینکه تخصص لازم را داشته باشند. همین تصمیم‌گیری‌های اشتباه، به دانش‌آموزان آسیب می‌زند.»

فاصله تصمیم‌گیران با واقعیت‌های آموزش 

علی سینایی‌فر، دبیر زبان نیز، نگاه انتقادی خود را به موضوع عدالت آموزشی در این آزمون‌ها مطرح می‌کند. او صریح و بی‌پرده توضیح می‌دهد: «می‌گویند بحث عدالت آموزشی و مناطق محروم را در نظر گرفته‌اند، اما این فقط در قالب تئوری قشنگ است. در عمل، این سطح امتحان گرفتن تنها به نفع کسانی است که دسترسی به مؤسسات آموزشی و منابع کمک‌درسی دارند. خانواده‌هایی که توان مالی ندارند، عملاً هیچ شانسی برای رقابت ندارند. این روش نه‌تنها عدالت آموزشی را تأمین نکرده، بلکه یک نوع رانت آموزشی ایجاد و این نابرابری را تشدید کرده‌است.»

او با اشاره به تفاوت سطح آموزشی در مناطق محروم تأکید می‌کند: «میانگین نمرات دانش‌آموزان در امتحانات نهایی سال‌های گذشته، قابل‌قبول نبوده‌است. امسال فکر نمی‌کنم معدل‌های دانش‌آموزان مناطق محروم، از پنج یا شش بالاتر برود. این امتحانات قرار بود عدالت را برقرار کند، اما حالا فقط فاصله را بیشتر کرده است. این منطقی نیست!»

سینایی‌فر از مشکلات طراحی برخی سؤالات نیز انتقاد می‌کند و می‌گوید: «بعد از برگزاری آزمون، من با چندین دبیر دیگر بحث کردم. بعضی از سؤالات امتحان زبان برای خود ما هم گنگ بود! نمی‌دانستیم دقیقاً چه پاسخی مدنظر طراح بوده است. بعد که کلید پاسخ آمد، فهمیدیم که هدف سؤال چه بوده. وقتی دبیران هم دچار سردرگمی هستند، دیگر وای به حال دانش‌آموزان!»

او معتقد است که نظام آموزشی نباید آزمون و خطا را روی دانش‌آموزان اجرا کند: «ما مسیر آزمون و خطا را داریم طی می‌کنیم. امتحانات نهایی امسال علمی نبوده، فقط استرس ایجاد کرده‌است. شما به سیستم‌های آموزشی موفق دنیا نگاه کنید. در بسیاری از کشور‌های اسکاندیناوی، دانش‌آموزان از ابتدایی تا پایان دبیرستان امتحان ندارند. چرا؟ چون امتحان فقط حافظه کوتاه‌مدت را درگیر می‌کند، بدون آنکه به تفکر عمیق یا درک مفهومی کمک کند.»

سینایی‌فر انتقادی جدی نسبت به ماهیت تئوریک آموزش در کلاس‌های درس دارد و می‌گوید: «کتاب‌های درسی فقط محض و تئوریک هستند. هیچ‌کدام برای یک زندگی واقعی در سطح بالای آینده طراحی نشده‌اند. زبان خارجی هم قربانی این رویکرد شده است. زبان، یک مهارت است، نه یک درس تئوریک! باید کاری کنیم که دانش‌آموزان بعد از گرفتن دیپلم مسلط به زبان انگلیسی باشند، اما با این روش آموزش، حتی اگر ۱۰ سال هم درس بخوانند، نمی‌توانند روان صحبت کنند.».

اما نکته‌ای که او به‌وضوح بر آن تأکید دارد، فاصله عمیق میان تصمیم‌گیران و مجریان آموزش در مدارس است: «مسئولان تصمیم‌گیرنده در بالا نشسته‌اند، از کف مدارس خبری ندارند. ناگهان به ذهنشان می‌رسد که یک تغییر ایجاد کنند، بدون آنکه در مدارس نظرخواهی کنند. اگر واقعاً می‌خواهند تغییرات اثرگذار باشد، باید از خط مقدم یعنی مدارس، تصمیم‌گیری را آغاز کنند. مثل یک کارخانه که قبل از تغییرات مدیریتی، از کارگران نظر می‌پرسد، اما در آموزش، مدیران به‌تنهایی تصمیم می‌گیرند و نسل جوان را پر از استرس و دغدغه می‌کنند، بدون آنکه نتیجه مثبتی از این تصمیمات حاصل شود.»

آیا زمان تغییر فرا نرسیده؟

صدای اعتراض دانش‌آموزان بلند است، معلمان و کارشناسان نیز نگرانی‌هایشان را بیان می‌کنند و هشدار می‌دهند. بی‌تردید این روند آزمون‌گیری نه‌تنها باعث سنجش واقعی دانش‌آموزان نشده، بلکه آنها را در چرخه‌ای از استرس، ناامیدی و بی‌انگیزگی گرفتار کرده‌است. همچنین تصمیمات ناهماهنگ و تغییرات بی‌برنامه، محصلان را از مسیر یادگیری واقعی دور کرده و آنها را به جای تفکر و تحلیل، به سمت حفظیات و اضطراب سوق داده‌است. 

امتحانات نهایی امسال نشان داد که دانش‌آموزان، تنها با حجم دروس و سختی امتحانات دست‌وپنجه نرم نمی‌کنند، بلکه درگیر یک سیستم آموزشی هستند که هنوز تکلیف خود را با آنها مشخص نکرده‌است. حال سؤالات مهمی وجود دارد؛ اینکه آیا هدف از این روند، آموزش بهتر و عدالت تحصیلی است، یا صرفاً آزمونی برای محک زدن آستانه تحمل دانش‌آموزان؟! آیا مسئولان تصمیم‌گیرنده، آماده‌اند تا از صدای دانش‌آموزان، معلمان و کارشناسان درس بگیرند یا همچنان بر مسیر آزمون و خطا ادامه می‌دهند؟ اینها سؤالاتی است که باید بدان پاسخ دقیق و شفافی داده‌شود.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۹۶
مرادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۰
5
108
پسرم ،با تراز کنکور۱۰.۵۰۰ رشته تجربی بااین شرایط ازمونها،طی دوره ی یکماهه چون فشار روحی وروانی این دوره ی ،برایش زمینه ساز عود بیماری وایجاد استرس شدید میشود.
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
مگه تراز ها مشخص شده ؟؟؟
P e
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۰
6
182
چقدر مقاله قشنگی بود پس میشود بچه ها و مشکلاتشان را درک کرد ای کاش به فریاد بچه ها برسند من خودم کنکوری دارم و نگران همه بچه ها هستم
‌نناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
5
260
روز به روز جوونا رو دارید زده تر میکنید فقط خدا ازتون نگذره
حامد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
5
228
کاش تنها مشکل سختی آزمون ها و استرس اون بود.
مشکل اصلی اینه ک تصحیح کاملا سلیقه ای هست و مثل سالای قبل یه برگه خاص توسط یک مصحح نمره ای میگیره که یک مصحح دیگه اون رو در نظر نداره. عدالت؟ استرس کمتر؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
بله بستگی به این داره که اون مصحح شب قبلش با همسرش دعواش نشده باشه و حالش خوب باشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
5
199
بی خوابی استرس و خواندن زیاد و درگیری بجه ها والدین و نا امید شدن از آینده و بی‌نتیجه بودن زحمات دانش آموزان و دلسردی نتیجه این امتحانات نهایی و این روند بوده
پاسخ ها
میدان
| Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
برای نمرات بالا سلیقه اثر ندارد ..باید آزمون کتبی باشد ..ای کاش خوش خط می نوشتند .اصلا مشکل پیش نمی آید ..فقط معدل کتبی بهترین ملاک سنجش است
صادقی
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۵:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
7
173
نمی دونم جرا این کاسبان کنکور چرا اینقدر دشمن جوانان هستن . باید سوال کرد خودتون ایا در دام مافیای کنکور نهایی گرفتار شدید ،هر طرح سوال فکر میکنه دانش آموز فقط امتحان اونها را باید بده
پاسخ ها
...
| Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
دقیقا تاثیر کنکور کم گردن که استرس دانش اموزا کمتر شه ولی باید سوالات راحت تر باشه که قبول کنن استرس نهایی اندازه کنکور نیس با این کار استرس هردو به به اندازه میشه
الهه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
4
170
دقیقا هر روز معده درد عصبی هر روز استرس دیگه بس نیست واقعا؟؟
رضائی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
4
182
واقعا آدم میمونه چی بنویسه که قابل انتشار باشه ولی بدونید ضربه روحی وجسمی که با این امتحانات متعدد وبسیییییار سخت ب بچه ها وارد کردند اگر تعداد زیادی خودکشي کنند جای تعجب نداره
پاسخ ها
...
| Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
پس کنکور چی؟ اون که سخت تره.امتحان نهایی اسونتر بگیرن ولی ساختار حذف معدل و کنکور قدیم نشین چون اون افسردگیش به مراتب بدتره
...
| Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
حالا همچین میگی انگار قبلا که کنکور خالی بوده خودکشی نبوده اتفاقا خیلیا بعد کنکور خودکشی میکردن تاثیر باید باید باید باشه ولی سطح سوالا اگه غیراستاندارد باشه استاندارد شه بیخود خواستار حذف تاثیر نشین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
6
164
سلام .من هم پسرم در حال امتحانات نهایی پایه دوازدهم هست کدوم امتحان در حد بچه های شهرستان هست ظلم بالاتر از این در حق بچه ها و خانواده ها نیست من که شهرستان هستم معلم در چه حد این سوالات هست
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
7
201
کار دختر من شده گریه و استرس و اضطراب
هر بار بعد از امتحان با چشم گریون میاد خونه و برای امتحان بعدی انگیزه اش کمتر میشه
حس ناکافی بودن بهشون دادن خدا از باعث و بانیش نگذره
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
236
86
در هر صورت از قبل بهتره که تمامش کنکور بوده
پاسخ ها
...
| Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
دقیقاااااااا.اونایی هم که منفی زدن معلوم نیس فازشون چیه یبار از کنکور شکایت میکنن یبارم از تاثیر کمتر باید بگن سوالا بهتر طرح بشه نه کلا تاثیر برداشته شه و قربانی دانش اموزای نمره کم بشیم که فقط با کنکور دارای سهمیه و سخت تر نهایی سنجیده شیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
26
197
همون نظام قدیم بهتر بود برای کنکور می‌خواندند و تصحیح دستی و سلیقه ای نبود و عدالت بیشتری داشت. الان فقط استرس و نگرانی به دانش آموزان وارد کردند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
الان بخاطرپول چندکنکورکردندچه فکرجوانان است خدا بانی کاررانابود کند که تمام جوانان روانی کردند
...
| Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
یکم فکر کن کنکور خیلییی سخت تره نهایی عه خیلیا هم از کنکور خودکشی میکردن یکی که ررسش خوبه ممکنه کنکور خراب کنه پس باید درس خوبشم تو دبیرستان مورد توجه قرار بگیره
لیلا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
7
181
با سلام
چقدر مطب خوبی بود واااقعاااا حرف دل همه خانوادها بود
خدا رو شکر کسی صدای ما شد ک حرف دلمون رو برسونه.
پاسخ ها
عباس رضایی
| Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
ممنونم بابت مطلب مفید شما انگار از دل بچه ها نوشته شده دخترم. من هر روز از صبح تا شب سالن مطالعه می ره مدرسه خصوصی هم داره. با مشاور کلی کتاب کار وجزوه داره ولی هر روز از شدت فشار امتحانات وسختیش کم اشتها تر میشه بشدت حالش بد خدا به ما رحم کنه چه بچه های قرار از آموزش پرورش تحویل بگیریم
...
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
از شدت استرس و اضطراب موهای سرم دسته دسته می ریزه ، معدم درد میاد
چه خبرتونه انتقام دارید ؟!
سارینا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
خدا ازتون نگذره الهی خدا عذابتون بده که اینطور تحت فشار قرارمون میدین . مگه کسی که توان مالی نداره میتونه کتاب کمک درسی تهیه کنه ؟ خدا ازتون نگذره الهی الهی یه بلایی سرتون بیاد این عدالته ؟؟؟؟
سید مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
قبلاً بچه‌ها فقط استرس کنکور سراسری را داشتند,الان امتحانات نهایی هم اضافه شده،متاسفم که ثبات نداریم،بچه برنامه ریزی نمی دونه بکند
.
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
واقعا این امتحانا هیچ کمکی به عدالت آموزشی نمی کنه فقط استرسه امروز یکی توی حوزه امتحان ما حالش بد شد بردنش بیمارستان
ملیحه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
انصاف نیست (آموزش آنلاین در حال آزمون و خطا دوران کرونا)و درس های از هم گسسته و بی معنی و از همه بدتر معلم درگیر معیشت و بدون تمرکز بچه های ما دقیقا درگیر بی امیدی و بی تفاوت به درس و مدرسه شدند
Aysu
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
قبلا حداقل یه کنکور بود یه بار فشار و استرسو تحمل میکردن الان 10 تا امتحان نهایی. هر امتحان تاصبح بیداریم و سرجلسه از شدت استرس نمیتونیم چیزی بنویسیم کنکور هم دو مرحله شده بود امسال
Hossein
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
آموزش پرورش نه راه پس داره نه راه پیش.وقتی اول کار انجام میدید بعد فکر همین میشه دیگه. به قولی خواستن ابروش درست کنن زدن چشم هم کور کردن. ولی بازم فرقی نداره.کسایی که میخوان به هدف عالی برسند، میرسند
سید علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
انقدر استرس در دانش اموزا بالا رفته که فرزند من چندین بار گریه کرده
وشام ونهار وصبحانه اش یکی شده
مرک یکبار شیون هم یکبار
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
چرا با روح روان دانش آموز بازی می کنند چرا سوال از کتاب نمی‌دن چرا این سوالات سخت و پیچیده میدن امروز دانش آموزان نهم داشتن گریه می کردن مگر اینا چه گناهی کردن
مهدی شقاقی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
متاسفم
ریحانه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
سلام واقعا از مسئولین محترم درخواست میکنم در نظراتشون و کارهایشون تجدید نظر کنند تاثیر نهایی ها و استرسی که بچه ها برای هر امتحانی میکشند اینها به چه قیمتی قراره باشه مخصوصا امتحان زبان خیلی سخت بود
Mobina_sadat
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
کاشکی اموزش و پرورش هم اینقدر درک میکرد ، به عنوان ی دانش اموز دوازدهمی واقعا زبان خیلی سخت بود برای کسی بود که اموزشگاه هم کلاس رفته بود نه اینکه با دانش از کلاس ، داریم بااین امتحان ها نابود میشیم
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
به نظر من باید در تمام رشته امتحانات دهم منطقه ای یازدهم استانی دوازدهم کشوری ودر همه پایه بلافاصله آزمون تستی برگزار و کتابهای درسی جمع آوری شود اینکه چند در صد در کنکور باشد ربطی به آموزش و پرورش
.
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
چقدر به جا و درست ، چقدر دقیق و از دل بچه ها
امتحانات نهایی سال قبل را پاسخ میدی و خوشحال و با انرژی خوب و امیدوار میری سر جلسه اما با تیپ سوالاتی کاملا متفاوت روبرو میشی
زینب خاتون جلال کمالی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
واقعا که خدا از سرتون نگذره . دختر من در شرایط استرسی فوق العاده سختی داره درس میخونه اما نمیتونه نمره ی مطلوب بگیره
حجت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
سلام کاملا صحیح، متاسفانه گوش شنوایی وجود ندارد
سکینه متقی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
فقط دارند فضا برای جولان دادن مافیای کنکور باز میکنند.
سکینه متقی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
خیلی ممنون از این مقاله که واقعا حرف دل بود.
متاسفانه من فکر میکنم با این اوضاع و سوالات خارج از استاندارد، فقط دارند فضا برای جولان دادن مافیای کنکور باز میکنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
مطلب خوب و در واقع یکی از مشکلاتی که هر ساله جوانان ما دست و پنجه نرم می‌کنند
اما کو گوش شنوا
مهاجر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
آقا الان دیگه کسی نگران کنکور یا امتحانات نهایی نیست سئوالات را دارن توی کانال ......... میفروشن البته کنکور اردیبهشت رایگان گذاشتن برین ببینین !!!!!!!!
مهین لشکری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
سلام
مافیای کنکور گم بود حالا امتحانات نهایی هم اضافه شدچرا مثل بقیه دنیا دانش اموز تجربی فقط زیست وشیمی یا ریاضی فقط ریاضی وفیزیک ،کنکور نمیدند به انها رحم کنیم که قید مملکت خودمون رو نزنند وبروند۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
یک کنکوررابه خاطرپول چندکنکورکردند
همه جوانان روانی کردن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
چقدر زیبا حرف دل دانش آموزان را زدید .توصیف این روزای حال دانش آموزان و خانواده های سر در گم
رحمانیان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
من که لحظه به لحظه دلواپس تنهایی بچه ام هستم که بلایی سر خودش نیاره
شروین سلیمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
حالم ازتون بهم میخوره ما بازیچه شماییم و زندگیامون دست خوش تغیرات مسخرتون
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
امیدوارم همین استرس و شب نخوابی های شب امتحان هم دامن گیر فرزندان مسئولین شود.
این چه مدل عدالت آموزشی است؟
ترک تحصیل زیاد شده،انحرافات زیاد شده....
یک ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
امیدوارم خدا از کاسبان کنکور نگذرد که باعث تضعیف آموزش ملّی در کشور اند، خطاب به وزیر و مسئولین آموزش و پرورش میگویم دیگر وقتش رسیده این بی عدالتی را پیگیری و ریشه کن کنید تا ضربه به آینده کشور نخورد.
فاطمه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
واقعا با اینده بچه ها بازی شده دوازده سال درس خوندن که اخرش اینجوری نا امید بشن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
چرا آنقد ربا رو ح و روان دانش آموزان بازی میکنید ؟متأسفیم برای این نظام آموزشی .
ریحانه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
0
جواب لحظه به لحظه استرس ماهارو باید بدین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
. آخه اینقدر امسال سخت گرفتین . بچه های مدارس دولتی شهرستانی مگه چقدر آموزش دیدن ‌که بتونن اینها را جواب بدن . بچه ها را کردن موش آزمایشگاهی
Bahar
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
خداخیرتون بده.اگه ورودی دانشگاه ها باز باشه هر کی وارد رشته مورد علاقه اش بشه. خروجی‌ دانشگاه و فارغ التحصیلی سخت بشه.ورودی آسون خروجی سخت.شهریه ام بگیرن.توروخدا اینو به گوش مسئولان مربوطه اش برسونین
درسا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
بخدا دلمون برای بچه هامون ریش ریش میشه،بسه دیگه این ناعدالتی ها ،استرس ها و ناامیدی،روحیه بچه‌های الان مثل گذشته نیست،چراکنکور رو براشون کردید یه رشته کوه باکلی قله مرتفع ،مگه مغز ایناگنجایشش چقدر؟
مهلا
|
United States of America
|
۱۸:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
خودشون بچه هاشونو میفرستن اونور ما هم اینجا درگیر امتحان های مزخرف کردن ؟؟
ایزدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
کارزار باید درست بشه و امضا کنیم حداقل دروس را کم کنند یا اسان تر طرح کنند چه خبره
به حدی سخته که خدا می‌دونه
مهرداد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
آخه یک فرد 60ساله وبی تجربه چرا باید در موردکنکوروا متحانات تصمیم بگیره چه درکی از شرایط کنکور وامتحانات استرس داره بخدا این تصمیمات رو بدن دست یک فر 18ساله بهتر تصمیم گیری و برنامه ریزی میکنه
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
آنها که فقط یاس و ناامیدی را به فرزندانمان انتقال دادید الهی که خیر نبینید
جلیل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
تمام این مشکلات بخاطر چندتا رشته علوم پزشکی محدود می باشد که در تمام کشو.
بقیه رشته ها که بدون کنکور هم تکمیل نمی شود ودرهمه دانشگاهها تدریس می گردد
نباید بخاطر سه رشته کل سیستم آموزشی رادرگیر کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
باسلام
مطلب بسیار خوب و بجایی بود بچه ها رو کردن موش ازمایشگاهی یکی نیست ب اینا بگه اگر بچه های خودتون هم بودن این روند درست بود ؟ متاسفم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
خدا از سرشان نگذرد فرصت زندگی کردن را از بچه ها گرفته اند مگر انسان چند بار زندگی میکند . بخواهند جوانی شان را در استرس بگذرانند. کسانی که این مصوبه هارا ابلاغ میکنند در این موقعیت و استرس بوده اند؟
مسیح پایکاری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
کنکور باید حذف گردد چون در خارج کنکور وجود ندارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
با این وضعیت هر چی تلاش میکنی نتیجه دلخواهتو نمیگیری فقط زده میشی از همه چی😔
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
من سال پیش کنکور دادم و امسال پشت کنکور موندم بخدا انقد اینا با این تصمیمات مسخرشون فشار روحی و روانی وارد کردن که من خودم هم از لحاظ روحی و روانی و هم جسمی آسیب دیدم ی نمونه ک بخوام بگم معدم بهم ریخ
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
معدم بهم ریخته گلوم خود ب خود تنگ میشه و همش عق میزنم و حالم بهم میخوره ناراحتی پوستی و ناراحتی اعصاب و افسردگی و کمبود وزن و خیلی مشکلات دیگه اگه بخوام اینجا بگم باید ی ده بیست خط بنویسم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
1
0
الان بهتر شده ، مافیای کنکور داره حذف میشه
سانیا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
سلام دوستان لطفا توجه کنید لطفا
پسر شانزده ساله ی دوستم هفته ی پیش متاسفانه سکته کرد و فوت کرد،لطفا فقط مراقب بچه ها باشید،حالا ما مدرک دکتری گرفتیم کجا رو فتح کردیم،اول سلامتی کامل بعد درس
تاک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
1
0
الان شما نظرت چیه بیان همه سوالا رو اسون بدن همه ۲۰ بشن..خوب طبیعیه از مجموع سوالها باید چند سوال سخت هم باشه که همه ۲۰ و ۱۸ نشن یارو میره دانشگاه میشه پزشک نصف یک پزشک هم سواد ندار ه
fatima kazemi
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
با سلام
واقعا جای تاسف دارد برای آن دسته از مسئولینی که با بی کفایتی فرزندان ما را بی انگیزه نا امید و بیمار میسازن
اس ام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
حرف دل همه جوان ها را زدید . همه شاکی اند . همه .
این همه استرس و فشار برای چی واقعا؟
قبلا یه شب استرس کنکور بود ولی حالا چند سال
مهران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۱
0
1
سلام
میخواستم بگویم در کشوری که کنترل یک آزمون ( کنکور سراسری ) با کلی برنامه ریزی بسیار سخت بوده و همیشه با مشکلاتی همراه بوده ، چطور میشه کل آزمون های نهایی سراسر کشور بدون اشکال برگزار کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
1
تاثیر ۶۰ درصدی امتحان نهایی در قبولی دانشگاه بسیار اشتباه و نابخردانه است
امتحان هایی که با کلی تقلب و تخلف داره برگزار میشه
اجحاف در حق دانش کسانی است که تمام عمرشون رو درس خوندن و لطفی برای متقلبا
مهران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
1
کاش فقط امتحان کنکور بود
حداقل میدونستی همه چی تحت کنترله، یا کمتر تقلب میشد و حق دانش آموزانی که بیشتر تلاش کردند ضایع نمیشد
من خودم شاهد تقلب های وحشتناکی بودم
طرح بسیار فاجعه باری است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
1
کاش قبل از تصویب این طرح به تاثیر بسیار بد آن فکر میکردن
دانش آموزان زیادی لطمه می‌خورند از این تصمیم و شرایط به نفع کسانی است که به جای درس خوندن دنبال تقلب هستند
در بسیاری از حوزه ها تخلف ها شده
...
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
1
امتحان نهایی اسونتر بگیرین دانش اموز هم شب امتحانی نخونه.کنکور تنها خیلی سختتره وسهمیه ها بیشتر میشن هم معدل باشه هم کنکور چون ی نفر درسش عالی ولی کنکور خراب میکنه پس باید تعادل هردو باشن حداقل ۵۰ ۵۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
1
سه ساله دخترم کنج اتاق نشسته مبارزه میکنه این درس خواندن نیست این جنگه چه استرس ها چه گریه هاکه نکشیدیم این نهایت بی عدالتی هستش که به جای یک بار دیپلم گرفتن هرساله نمره نوزده وبیست رو ترمیم بزنی
...
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
1
تاثیر معدل حذف نکنین ولی سوالات و عادلانه تر و استانداردتر طرح بکنین تا دانش اموزا به تاثیر معدل امیدوار بشن نه با استرس
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
1
انتقام چیو دارین از بچه هامون می گیرید؟؟ چی از جونشون می خواید همشون اضطراب دارن استرسی شدن.توی این سایتای عمومی چقدر از خودکشی میگن
بنده خدا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
1
همه چی ارومه،ماچقدرخوشبختیم.امان ازمافیای کنکوروکتابهای کمک درسی وکلاسهای تقویتی.به چه امیدی بچه هابایداین حجم ازاسترس وتلاش بیهوده روتحمل کنند؟جای تفریح وکارآموزی درنظام آموزشی کجاست
زهرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
1
هر روز بی خوابی استرس گریه نگرانی نامیدی ... واقعا من نمی دونم این سوالات رو به خودشون بدن تو اون تایم و با اون استرس چند می شن؟ خدا ازشون نگذره.پسر من که به فکر رتبه شدن بود الان به فکر پشت کنکوریه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
1
واقعا ادم ناراحت میشه از اینکه میبینه دوران خوشی نوجوانان باید با استرس و اضطراب بگذره
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
1
سلام
بنظرم روش جدید برای دانش آموزانی که طی سال مطالعه دارند خوب است.
در دادن سهمیه ها تجدید نظر بشه. دانش آموزان با سواد با ورود به دانشگاههای معتبر در ساختن ایران عزیز نقش بموثرتری خواهند داشت.
ابوالفضل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
1

بچه ای که باباش نداره خرجش کنه که بره کلاس های اموزشی بیشتر باید بمیر ه؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
2
با اینهمه فشار و استرس که بر بچه ها و والدین وارد میشه ،،استرس سهمیه دارها را قوز ه بالا قوزه،. لطفا سهمیه ها را حذف کنید تا حداقل فشار وبی عدالتی سهمیه دارها.را متحمل نشویم ،ظلم درحق بقیه نشود
حاجی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
1
والله هر چه به عقب برگردیم همه چیز بهتر می شود. این یعنی در حال سقوط هستیم
میدان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
1
0
قطعا باید معدل کتبی در کنکور بیشترین تاثیر داشته باشد تا افراد باسواد وارد دانشگاه شوند به خصوص رشته های خاص پزشکی ،دندان پزشکی ،داروسازی مهندسی ...فقط معدل کتبی ..مافیای کنکور باید کنار بروند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
1
کنکور با ان روش بد بود ولی این روش جدید بدتر از ان‌. می تونستند کنکور را بهتر کنند مثلن چندین برگزاری برای کاهش استرس و یا طرح سوالات با روشهای جدید برای اندازه گیری استعداد نه حففظیات کلاس کنکور
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۳
0
1
یه مشکل بزرگتر هم هست لو رفتن سوالات قبل انتشار و برق رفتم موقع چاپ سوالات
ماه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۳
0
1
هر چیزی تو این مطلب گفته شد کاملا درست بود، ای کاش همه خبرگزاری ها و رسانه هایی که میتونن این خبر ها رو انعکاس بدن و اعتراض ما رو به گوش مسئولین برسونن. البته هرچند که خودشون خبر دارن...
مهاجر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۳
0
1
چرا پست منو نذاشتین ،،،حرف حق تلخه نه؟؟
همه چیزا کردین سیاسی و سیاست
خدا به دادتون برسه
سلین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
0
1
نمی‌فهمم که چطور می‌تونند با آینده‌ی بچه‌ها انقدر راحت بازی کنند. اونا تصمیم می‌گیرند تهشم یک چندتا بد و بیراه می‌شنوند، حقوقشون رو هم می‌گیرند و ..... موش آزمایشگاهی نیستیم که!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
0
1
قرار شد استرس از روی بچه ها برداشته شود نه تنها استرس کاهش پیدا نکرد بلکه هر سه سال دبیرستان استرس زا شده است شرط معدل از خود کنکور فاجعه تر است.
وقت ظهور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
0
1
مثل این خدمه های هواپیما میگن ۲ تا دوربین در جلو و ۲ تا دوربین در عقب هست. ما هم جواب هیچ کس رو نمیدیم. چون چیزی از سوالات نمیدونیم. وسط امتحان هم میارن از همه امضا و اثر انگشت میگیرن و فقط استرس دادن
سمانه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۶
0
1
سالهای قبل یه بارکنکور میدادندانقداسترس نداشتن الان دوبارکنکور بدترازاون نهاییا دخترم شبهای امتحانتش نمیخوابه فردا انقدرسخت گرفتندامتحان روافسرده بر میگرده چراانقدرسخت میگیریدبچه هاعصبی شدندچراا؟!...
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار