نوراله طاهری سرپرست فرمانداری اسلامشهر با اشاره به اولویتهای توسعه صنعتی این شهرستان، گفت: داشتن مکان صنعتی مناسب، دغدغه اصلی ماست و در این راستا، تمرکز بر صنایع ریل محور و انعقاد تفاهمنامه با بندر خشک آپرین در دستور کار قرار دارد.
نوراله طاهری با بیان اینکه مشکلات صنعتی این منطقه از گذشته بوده و نیازمند ساماندهی فوری است، افزود: برای تحقق اهداف تولیدی، باید تیمی منسجم، همفکر و همراه تشکیل دهیم که برش شهرستانی داشته و مبتنی بر توانمندیهای بومی باشد، همه دستگاهها و نهادها باید پای کار بیایند.
سرپرست فرمانداری اسلامشهر همچنین با اشاره به نیاز مبرم شهرستان به توجه به زیرساختهای صنعتی تأکید کرد: احداث شهرک صنعتی مصوب در اسلامشهر یکی از اهداف اصلی ماست تا بتوانیم واحدهای پراکنده تولیدی را ساماندهی کنیم و بستر را برای جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی فراهم آوریم.
تأمین آب شرب اسلامشهر باحفر ۴۵ چاه جدید
وی با اشاره به بحران کمآبی در برخی نقاط اسلامشهر، از برنامههای در دست اجرا برای تأمین پایدار آب شرب خبر داد و گفت: به دنبال جلسات متعدد با مدیران آبفای جنوبغربی استان درباره کاهش آب آشامیدنی، حفر ۴۵ چاه جدید در دستور کار قرار گرفته که از این تعداد، ۱۲ چاه در حال حفاری است.
طاهری با تأکید بر ضرورت خوداتکایی در تأمین آب، بیان کرد: هدف این است که در صورت کاهش ورودی آب از تهران، شهرستان بتواند تولید آب شرب خود را داشته باشد. وی همچنین از پیگیریهای انجامشده با دادستان برای استفاده از چاههای غیرمجاز پرآب در تأمین نیازهای مردم خبر داد و افزود: تا تیرماه، چند چاه جدید به بهرهبرداری میرسد و آب این چاهها به چرخه مصرف افزوده میشود.
طاهری در ادامه گفت: موضوعات مختلف حوزه تولید و صنعت شهرستان از جمله چالشهای تأمین آب کشاورزی، مشکلات صنایع چوب، صنایع آبکاری، آهنگری و صنایع تولید کیف و کفش در روزهای اخیر بررسی و تصمیماتی برای بهبود وضعیت و رفع مشکلات آنها اتخاذ شده است.
وی با اشاره به ضرورت استفاده بهینه از پساب تصفیه خانه واوان و فیروز بهرام بیان کرد: برنامهریزیهایی برای استفاده از آب خروجی تصفیهخانهها جهت مصارف کشاورزی در دستور کار قرار گرفته است.
چالش استفاده از انرژی خورشیدی در اسلامشهر
سرپرست فرمانداری اسلامشهر در بخش دیگری از سخنان خود به محدودیتهای استفاده از پنلهای خورشیدی اشاره کرد و گفت: با وجود مزایای انرژی خورشیدی، نبود زمین وسیع و مناسب، امکان توسعه این روش را در شهرستان محدود کرده است.
وی افزود: هزینه نگهداری و تولید برق خورشیدی برای منازل، ادارات و پروژههای با مگاوات پایین، بهصرفه نیست و باید راهکارهای جایگزین را بررسی کنیم.