معاون اول رئیسجمهور ضمن تأکید بر تلاش برای ارتقای جایگاه ایران در عرصه فناوریهای نوظهور حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به اهمیت فناوریهای نوظهور و خصوصا هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: راهی جز اولویت بخشیدن به هوش مصنوعی نداریم و این حوزه و همچنین رمزگذاری کوانتومی را باید جدی بگیریم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیسجمهور، دکتر محمدرضا عارف در دیدار وزیر، معاونان و مدیران ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: دفاع سایبری برای ما بسیار مهم است، در این حوزه، کار را با جدیت با همکاری دانشگاهها و وزارتخانههای ذیربط دنبال کنید و خصوصاً از تحقیقات و پژوهش در این حوزه حمایت کنید و با همکاری استادان و دانشگاهیان نخبه کار را پیش ببرید. وی فرهنگسازی در این حوزه را نیز بسیار ضروری دانست و ادامه داد: در بحث امنیت و رمزنگاری، تلاشهای خوبی در چند سال گذشته از سوی انجمن رمز ایران در همکاری با وزارت آموزش و پروش صورت گرفته است که باید این گونه کارها تقویت شود.
معاون اول رئیسجمهور تأکید کرد: در حوزه دیجیتالی شدن، تلاش کنید تا شکاف دیجیتالی بین شهرها و روستاها هر چه زودتر کم شود و اینترنت پرسرعتی که در شهرها هست، در روستا هم مورد استفاده قرار گیرد.
دکتر عارف در ادامه سخنان خود با تأکید بر اهمیت فناوریهای نوظهور و خصوصا هوش مصنوعی گفت: راهی جز اولویت بخشیدن به هوش مصنوعی نداریم و این حوزه و همچنین رمزگذاری کوانتومی را باید جدی بگیریم. وی همچنین با تأکید براهمیت «شبکه ملی اطلاعات» گفت: این شبکه یکی از اولویتهای کشور ماست که باید با جدیت دنبال شود، در کنار آن باید جامعه را درباره اهمیت آن توجیه کرد و با نخبگان و کاربران وارد تعامل و گفتوگو شد.
در این جلسه بعد از آن که رئیس سازمان فضایی کشور، از پرتاب یک ماهواره کلاس میکرو به زودی خبر داد، دکتر عارف با قدردانی از فعالیتهای این سازمان گفت: نفس جسارت در فعالیتهای فضایی برای ما بسیار مهم است و از این حوزه با تمام توان دفاع حمایت میکنیم، راهبرد دولت وفاق ملی این است که میخواهیم در این حوزه پیشتاز باشیم و چه خوب است که جسارت وجرئت ورود به مدارهای بالا را پیدا کردهایم.
عارف با اشاره به اینکه در مورد مشکلات مالی، تا حد امکان دولت، همراه است، گفت: با مولدسازی املاک و دارییها، برای انجام کارهای جدید تلاش کنید و ما هم در دولت کمک میکنیم، در دولت وفاق باید جدیتر از گذشته و قدرتمندانه در صحنه حضور داشته باشیم، برنامهها را اجرا کرده و نقاط ضعف و آسیبها را شناسایی کنیم.