جوان آنلاین: مراسم افتتاحیه نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت در جوار مزار شهید سپهبد حاجقاسم سلیمانی در کرمان برگزار شد.
محمد کاظم تبار، دبیر نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب، دفاع مقدس و محور مقاومت، بهویژه شهید سپهبد حاجقاسم سلیمانی و تمامی سرداران شهید جمهوری اسلامی ایران توضیح داد: ما امروز سعادتمندیم که آیین افتتاحیه جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت را در کنار مزار حاجقاسم برگزار میکنیم.
وی افزود: جشنواره تئاتر مقاومت تبلور تحولات اخیر محور مقاومت است و ما تلاش کردیم در این دوره از جشنواره، جریانات اخیر محور مقاومت را در صحنه تئاتر پیشروی مخاطبان قرار دهیم.
دبیر نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت ضمن ارائه گزارشی از روند برگزاری این دوره اظهار داشت: ما امسال تلاش کردیم رویکرد جدیدی را برای این دوره در نظر بگیریم و امروز که جشنواره به صورت رسمی آغاز میشود تا ۴۵ روز دیگر ادامه پیدا خواهد کرد. مسیری که در قالب ۲۸نمایش، مخاطبان شاهد ۴۲۰ اجرا خواهند بود.
کاظم تبار افزود: ما در حوزه تئاتر خیابانی هم با فراوانی موضوع روبهرو بودیم و تلاش کردیم این دوره را به افتخار نام بزرگ حاجقاسم سلیمانی این بخش را به نام سردار آسمانی طراحی و اجرا کنیم. وی در بخش پایانی صحبتهای خود ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان، پیروزیهای اخیر جبهه مقاومت را هم به ملت شریف ایران تبریک گفت.
اجرای یک قطعه نمایشی با موضوع دفاع مقدس و محور مقاومت توسط گروهی از هنرمندان نوجوان کرمانی محتوای این بخش از مراسم افتتاحیه را تشکیل میداد. سردار حسین معروفی، معاون هماهنگکننده سازمان بسیج مستضعفین هم در ادامه مراسم افتتاحیه نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت گفت: در این کار بزرگی که به واسطه تلاشهای همکارانم در معاونت فرهنگی سازمان بسیج، بنیاد فرهنگی هنری روایت فتح و دبیرخانه جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت انجام شد، یک جریان بزرگ، عزیز و ارزشمندی وجود دارد که ما در سازمان بسیج آن را دنبال میکنیم؛ جریانی که مبتنی بر کار در استانها بنا نهاده شده است. وی افزود: گام دومی که از پس فعالیتهای استانی انجام شده است در شهرستانها بنا نهاده شده و گام سوم در قالب محلهمحوری و گام چهارم پایگاههای مقاومت است. مسیری فرهنگی که تلاشی برای مقاومسازی جبهه مقاومت برای مقابله با براندازان اسلام و مکتب مقاومت است، اندیشهای که امروز در جهان اسلامی ساری و جاری است. اندیشهای که بشریت این اندیشه را در دفاع از مردم مظلوم غزه باور کرده و تبدیل به اندیشهای جهانی شده است. اندیشهای که اگر نبود ما از همان ابتدا نمیتوانستیم هشت سال از عزت و شرف ملت عزتمند ایران اینچنین دفاع کنیم و بعدها در منطقه و جهان تأثیرگذار باشیم.
وی در بخش پایانی صحبتهای خود گفت: ریحانه سلطانی، دختر مظلوم کاپشن صورتی ما هم به واسطه همانهایی شهید شد که جنایتهای غزه را رقم زدند. این همان جریان نظام سلطه است که ما باید با موجآفرینی و پیگیری حقوقی و قضایی آن را فریاد بزنیم و نگذاریم دستخوش فراموشی شوند. پس از صحبتهای جانشین هماهنگکننده سازمان بسیج، کوروش زارعی بازیگر، عضو هیئت داوران بخش مسابقه تئاتر صحنهای نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت و مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری، بیانیهای را برای حاضران برنامه قرائت کرد.
در این بیانیه آمده بود:
«در این روزگار حزنانگیز و رقتباری که به ظاهر مدعیان حقوق بشر در خواب غفلت فرو رفته و چشمان خود را بر آلام کودکان مظلوم فلسطین بستهاند، شبها و روزهای تیره و تاری بر کودکان معصوم و مظلوم رقم میخورد. شبهایی که سیاهیشان در محاصره تانکها، توپها و غرش هواپیماهای رژیم کودککش و اشغالگر صهیونیستی اسرائیل هرگز به صبح نمیانجامد و به دست جلادان خونآشام صهیونیستی جان میدهند و با مظلومیت تمام به خواب ابدی فرو میروند.
آنان به جای نوازش، نهیب میبینند و با سرهای بریده و بدنهای پارهپاره به ملاقات خدای خویش میروند. کودکانی که جهان خالی است از خندهها، بازیها و نگاههای پرعطوفتشان. به راستی که عمق مظلومیت کودکان غزه و فلسطین را تنها کودکان حادئه کربلا میفهمند. چگونه در حالی که شما وحشتزده در گوشهای از خانه نشستهاید و هر لحظه انتظار مرگ و ویرانی خانه خود را میکشید، ما شبها راحت سر بر بالین بگذاریم به خواب برویم؟
اهالی فرهنگ و هنر ضمن محکومیت جنایت وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی، آرزوی پیروزی حق بر باطل و جهانی سرشار از امید و زندگی برای کودکان غزه دارند.
طبق فرمایشات مقام معظم رهبری؛ امروز جبهه مقاومت هر اندازه گسترش دارد، فردا این گسترش چند برابر خواهد شد.»
در بخش پایانی مراسم هم در حضور جمعی از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از خانواده محترم شهید علی گلزاری از شهدای هنرمند استان کرمان قدردانی شد.