کد خبر: 1240380
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۳
جامعه به شدت از بی‌انضباطی ترافیکی رنج می‌بیند و با وجود اینکه تلاش‌های بسیاری برای بسامان شدن این معضل صورت می‌گیرد، اما وضعیت موجود نشان می‌دهد تا برقرار شدن انضباط کامل مسیر دشواری قرار دارد. آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی همه آموزه‌های ترافیکی را به روشنی بیان کرده است
 حسین فصیحی

جوان آنلاین: افزایش نرخ جرایم رانندگی فراگیرترین طرح بازدارنده برای پیشگیری از بروز سوانح رانندگی است که پیامد‌های آن خسارت‌های بسیاری را متوجه کشور می‌کند. 
جامعه به شدت از بی‌انضباطی ترافیکی رنج می‌بیند و با وجود اینکه تلاش‌های بسیاری برای بسامان شدن این معضل صورت می‌گیرد، اما وضعیت موجود نشان می‌دهد تا برقرار شدن انضباط کامل مسیر دشواری قرار دارد. آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی همه آموزه‌های ترافیکی را به روشنی بیان کرده است و همه رانندگانی که با سپری کردن آموزش‌های لازم موفق به گرفتن گواهینامه می‌شوند با فراگیری آیین‌نامه باید تلاش خود را برای انضباط‌بخشی ترافیک به کار گیرند، اما فراهم بودن بستر‌های بروز تخلف در خیابان‌ها و جاده‌ها تخلف‌های بسیاری را سبب می‌شود که بخش مهمی از این تخلف‌ها به بروز سوانح رانندگی منجر می‌شود. گزارش سازمان پزشکی قانونی کشور نشان می‌دهد سال گذشته ۲۰ هزار و ۴۵ نفر در جریان سوانح رانندگی جانشان را از دست داده‌اند و ۳۹۱ هزار و ۶۹ نفر هم مجروح و معلول شده‌اند. افزایش قربانیان سوانح رانندگی که با عبور آمار از مرز سالانه ۲۰ هزار نفر همراه شده بر شدت نگرانی‌های قبل افزوده است و در حال حاضر با افزایش نرخ جرایم رانندگی که از ۲۳ تیرماه اجرایی شده است، امید می‌رود این افزایش منجر به بازدارندگی و کاهش قربانیان تصادف‌ها شود. سردار محمدباقر سلیمی، معاون عملیات ترافیک پلیس راهور فراجا همزمان با اجرایی شدن این طرح اعلام کرد پلیس به دنبال کشف تخلف و اعمال قانون بیشتر نیست، ولی اگر در کنترل‌ها و نظم‌بخشی ترافیکی شاهد تخلفی باشد انتظار جامعه از پلیس این است که قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را اجرا کند. 
در جدول ذیل جرائم به برخی تخلفات پرتکرار اشاره شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار