کد خبر: 1188008
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۹
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اجرای کند قانون جوانی جمعیت، گفت:این موضوع علل مختلفی دارد که یکی از آن‌ها ممکن است مدیران میانی باشند که هنوز مسأله جمعیت را باور ندارند و باید با آن‌ها برخورد شود.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، انسیه خزعلی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در برنامه تلویزیونی پنجره جمعیت شبکه سلامت با اشاره به گرامیداشت هفته دفاع مقدس و رابطه آن با جوانی جمعیت، اظهار کرد: فکر میکنم که هفته دفاع مقدس زمان خوبی هست که یادآوری جوانی جمعیت را کنیم. جوانانی که اگر آن‌ها نبودند و اگر جوانی جمعیت را نداشتیم و اگر فداکاری آن‌ها نبود، ما کشور را با این عزت و با این عظمت و این ایستادگی در منطقه نداشتیم.

وی در ادامه در پاسخ به این پرسش که چرا درصد اجرای قانون جوانی جمعیت قابل قبول نیست، ابراز کرد: علل مختلفی دارد، یکی از آن‌ها ممکن است مدیران میانی باشند، ممکن است کارشناسان و کارگزارانی باشند که هنوز به جمعیت باور ندارند و طبیعتا بسیاری از مواردی که درباره جمعیت و اجرای آن مطرح است را قبول ندارند و اجرا نمی‌کنند. یکی از موضوعات دیگر پشتوانه بودجه‌ای است که در بودجه آن چنان که باید به قانون توجه نشده است و به گونه‌ای که اجرای ۳۰ تا ۴۰ درصد از قانون را شاهد هستیم.

معاون رئیس جمهور در امورزنان و خانواده درباره استنکاف برخی مدیران از اجرای قانون جوانی جمعیت، گفت: ما به جد پیگیر برخی مسائل و موضوعات مرتبط با قانون بوده و امیدوار هستیم که با سیستم مدیریتی جدید ستاد، گزارش‌ها به ستاد برسد و زودتر بتوانیم شاهد تذکر به مدیرانی که قانون را اجرا نمی‌کنند باشیم.

وی ادامه داد: یکی از اشکالاتی که شاید به قانون جوانی جمعیت می‌شود گرفت این است که بانون خانه دار کمتر دیده شده اند، این رو باید حتما در اصلاحیه‌ای که مدنظر داریم ببریم. البته کار‌هایی انجام می‌شود مثلا بخش‌هایی که مربوط به بانوان خانه دار است امسال در حال اجرا شدن است و مربوط به بانوان خانه دار روستایی هست که سه فرزند داشته باشند که این‌ها تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند. ما به دنبال این هستیم که بانوان دارای چهار فرزند شهری رو هم بتوانیم تحت این پوشش قرار بدیم. امیدوار هستم که مصوبه رت از مراحل مختلف و بعد هم هیئت دولت بگذرانیم.

وی با اشاره به آمار مجردان دهه شصتی در کشور، اظهار کرد: تعداد پسران دهه شصتی مجرد بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بیش از دختران مجرد در جامعه است، یک بخش آن مسأله اقتصادی است و بخشی دیگر مسئولیت پذیری است که باید رشد کند، باید پشتوانه‌ای داشته باند و دولت از آن‌ها حمایت‌هایی در بخش اقتصادی کند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: ما باید شرایطی در روستا فراهم کنیم برای زندگی بهتر، برای تأمین معیشت بهتر روستا‌ها که جوان‌های ما ترغیب به مهاجرت به روستا‌ها شوند، اگر ما شرایطی فراهم کنیم که این‌ها مهاجرت معکوس داشته باشند به روستا بروند و مسکن آن‌ها تأمین شود، این خبر خوبی هست که ان شاء الله می‌تواند جمعیت روستا روا افزایش دهد و این نامه رو ما اعلام کردیم در تفاهم نامه‌ای که با معاونت روستایی و با تأمین اجتماعی کشاورزان و روستاییان داشتیم، این بنا رو گذاشتیم که زوجین دهه شصتی که امسال و بعد از روز ازدواج عقد کنند بتوانند از تأمین اجتماعی برخوردار و وام اضافه‌تر از معمول و کالا کارت جهیزیه و وام جهیزیه برخوردار شوند.

برنامه تلویزیونی «پنجره جمعیت» نخستین برنامه تخصصی در حوزه جمعیت است که از شبکه سلامت پخش می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار